Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Barbora smile.gif
Atsakyti
Klementina grazus smile.gif
Atsakyti
Man gražus Bartė.
Atsakyti
elžbieta man labai gražus smile.gif
Atsakyti
Mano mociutes vardas kuriai 87 vardas Zofija,tad noreciau ir savo busima kadanors dukryte pavadint panasei-Sofija smile.gif
Atsakyti
Leokadija,Teodora,Valerija,Antanina,Liudvika ax.gif
Atsakyti
Michalina smile.gif arba Mikalina smile.gif senovinis... ax.gif
Atsakyti
Oi, kiek daug graziu vardu perskaiciau. Kai kuriuos, uzmirstus, priminet.
Atsakyti
Štai keletas man gražių senovinių vardų: Kotryna,Adelėsmile.gif
Atsakyti
Man nepaprastai grazus senoviniai lietuviski vardai. Nepalyginsi su visokiais meksikietisku serialu heroju ar dar bala zino kokiais naujadarais.

Senoviniai lietuviski vardai niekada nebus nuvalkioti ar nusibode....
Tarkim :
Uršulė, Jurgis, Kazimieras, Adele, Sofija, Antanas, Vincas,Elzbieta....

Man jie tokie didingi, tokie rimti. Taip ir isivaizduoju faina berniuka Kazimiera , ar mergyte Elzbieta....Tinka ir maziems ir dideliems. Beto, tai sventi vardai, taigi vaikas is karto gauna angela sarga...Nesu as labai didele davatka, bet man tikrai labai grazu wub.gif .

Kam tos Tejos, Lejos, Kasandros.....?.... Atrodo juokingai, nes netinka prie pavardes is viso.

Pasakiau savo nuomone. smile.gif
Atsakyti
Senosiose kapinėse, žvilgterėjus į paminkluose parašytus vardus, nustembi, kokie jie gražūs ir labai reti. Rozalija, Kajetonas, Melanija, Apolonija. Visų net neįsimenu.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2011 02 23, 23:31)
Man nepaprastai grazus senoviniai lietuviski vardai. Nepalyginsi su visokiais meksikietisku serialu heroju ar dar bala zino kokiais naujadarais.

Senoviniai lietuviski vardai niekada nebus nuvalkioti ar nusibode....
Tarkim :
Uršulė, Jurgis,  Kazimieras, Adele, Sofija, Antanas, Vincas,Elzbieta....

Man jie tokie didingi, tokie rimti. Taip ir isivaizduoju faina berniuka Kazimiera , ar mergyte Elzbieta....Tinka ir maziems ir dideliems. Beto, tai sventi vardai, taigi vaikas is karto gauna angela sarga...Nesu as labai didele davatka, bet man tikrai labai grazu wub.gif .

Kam tos Tejos, Lejos, Kasandros.....?.... Atrodo juokingai, nes netinka prie pavardes is viso.

Pasakiau savo nuomone.  smile.gif

Visiškai sutinku thumbup.gif
Atsakyti