Man Domicele labai grazus vardas,kuriuo tikriausiai pavadinsiu megaite,jei tokia kada nors turesiu. Perskaiciau senose kapinaitese ant antkapio...bet beveik niekam is mano pazistamu jis nepatinka, kam pasakau,galvoja,kad juokauju )
Elena labai gražiai skamba
ir Paulina gražu, tik man trumpinys Paula gal labiau patinka
QUOTE(agmor @ 2010 10 24, 22:54)
Elena labai gražiai skamba
Mes uždėjom dukrytei Valentina Dorotėja.
Mano tėvams labai nepatiko Valentina. Jiems primena sovietinius laikus, Tereškova ir t.t. Ypač mama man pudrina galvą kad aš jiems gėdą darau su tokiu vardu Atseit visi jos draugai kolegos iškart klausia; kodėl Valentina?
MB yra prancūzas, o kai vėl grįšim į Prancūziją, tas vardas labai gražiai skamba
Mano tėvams labai nepatiko Valentina. Jiems primena sovietinius laikus, Tereškova ir t.t. Ypač mama man pudrina galvą kad aš jiems gėdą darau su tokiu vardu Atseit visi jos draugai kolegos iškart klausia; kodėl Valentina?
MB yra prancūzas, o kai vėl grįšim į Prancūziją, tas vardas labai gražiai skamba
Uršulė, Agota, Adelė
Elžbieta
Ir žianau dar viena miela senovini varda Valdonė
Ir žianau dar viena miela senovini varda Valdonė
QUOTE(ABC33 @ 2010 11 01, 10:19)
Labai grazus Valentina
Sofija
QUOTE(ABC33 @ 2010 11 01, 12:19)
labai gražūs abu vardai. o tėvam liepkite džiaugtis, kad vardas greit nukris nes jį uždėjote
QUOTE(*Odeta* @ 2010 10 19, 23:21)
Drysčiau pasiginčyt Pažystu laaaaabai daug senu močiučių su tokiais vardais.Mano vyro močiutė 100 metu ir turi varda Emilija,tad galiu drąsiai sakyt,kad šis vardas senovinis
TAip Emilija tikrai yra senas lotyniskas vardas,ir mano dukrele ji turi
As Emilijos vis tiek nevadinciau senoviniu vardu, nes jis populiarus visais laikais. Man senoviniai vardai atrodo tie, kurie buvo populiarus musu mociuciu ar dar senesniais laikais ir dabar jau pamirsti.