Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Man Domicele labai grazus vardas,kuriuo tikriausiai pavadinsiu megaite,jei tokia kada nors turesiu. Perskaiciau senose kapinaitese ant antkapio...bet beveik niekam is mano pazistamu jis nepatinka, kam pasakau,galvoja,kad juokauju smile.gif)
Atsakyti
O man labai gražus Gertrūda smile.gif
Atsakyti
Elena labai gražiai skamba wub.gif
ir Paulina gražu, tik man trumpinys Paula gal labiau patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agmor: 24 spalio 2010 - 20:55
QUOTE(agmor @ 2010 10 24, 22:54)
Elena labai gražiai skamba  wub.gif
ir Paulina gražu, tik man trumpinys Paula gal labiau patinka  ax.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes uždėjom dukrytei Valentina Dorotėja.
Mano tėvams labai nepatiko Valentina. Jiems primena sovietinius laikus, Tereškova ir t.t. Ypač mama man pudrina galvą kad aš jiems gėdą darau su tokiu vardu blink.gif Atseit visi jos draugai kolegos iškart klausia; kodėl Valentina?
MB yra prancūzas, o kai vėl grįšim į Prancūziją, tas vardas labai gražiai skamba
Atsakyti
Uršulė, Agota, Adelė thumbup.gif
Atsakyti
Elžbieta wub.gif
Ir žianau dar viena miela senovini varda Valdonė
Atsakyti
QUOTE(ABC33 @ 2010 11 01, 10:19)
Mano tėvams labai nepatiko Valentina. Jiems primena sovietinius laikus, Tereškova ir t.t. Ypač mama man pudrina galvą kad aš jiems gėdą darau su tokiu vardu blink.gif Atseit visi jos draugai kolegos iškart klausia; kodėl Valentina?
MB yra prancūzas, o kai vėl grįšim į Prancūziją, tas vardas labai gražiai skamba

Labai grazus Valentina wub.gif
Atsakyti
Sofija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ABC33 @ 2010 11 01, 12:19)

labai gražūs abu vardai. o tėvam liepkite džiaugtis, kad vardas greit nukris nes jį uždėjote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2010 10 19, 23:21)
Drysčiau pasiginčyt mirksiukas.gif Pažystu laaaaabai daug senu močiučių su tokiais vardais.Mano vyro močiutė 100 metu ir turi varda Emilija,tad galiu drąsiai sakyt,kad šis vardas senovinis biggrin.gif

TAip Emilija tikrai yra senas lotyniskas vardas,ir mano dukrele ji turi wub.gif
Atsakyti
As Emilijos vis tiek nevadinciau senoviniu vardu, nes jis populiarus visais laikais. Man senoviniai vardai atrodo tie, kurie buvo populiarus musu mociuciu ar dar senesniais laikais ir dabar jau pamirsti.
Atsakyti