Salomėja
Man gražus Dominyka
Angelė
QUOTE(*Odeta* @ 2010 09 24, 14:33)
Man iš senovišku gražūs yra:Emilija,Justina.
Šiaip skaičiau,kad dabar niekas nebededa vardo Nijolė.Jei norit išsiskirt iš kitu,tai šis vardas manau tiktu,nes nėra nė vieno užregistruoto paskutiniais metais
Šiaip skaičiau,kad dabar niekas nebededa vardo Nijolė.Jei norit išsiskirt iš kitu,tai šis vardas manau tiktu,nes nėra nė vieno užregistruoto paskutiniais metais
Nijole pozemio deive
QUOTE(*Odeta* @ 2010 09 24, 16:33)
Man iš senovišku gražūs yra:Emilija,Justina.
Nu jau nepavadinciau Emilijos ir Justinos senoviskais vardais. Turiu bendraamze Justina, drauges brolis dukrele taip pavadino. O jau apie Emilijos populiaruma tai is viso nera ka sneketi...
Man vardas Nijole grazus, bet niekada taip nevadinciau dukros, nes mano dauguma sutiktu mokytoju buvo Nijoles
bet kokiu atveju kad ir kaip teveliai noretu senovinio svento vardo tai kas cia siuloma yra visiskai negrazu visokios Bernadetos, Konstancijos... ,jau geriau tada Ieva,Ruta,Rasa,Austeja...
QUOTE(Ievuli @ 2010 10 09, 03:07)
bet kokiu atveju kad ir kaip teveliai noretu senovinio svento vardo tai kas cia siuloma yra visiskai negrazu visokios Bernadetos, Konstancijos... ,jau geriau tada Ieva,Ruta,Rasa,Austeja...
Is jusu paminetuju tik Ieva yra sventas vardas O kuo tie visi keturi jums senoviniai atrodo, tai neisivaizduoju...
QUOTE(Ievuli @ 2010 10 09, 01:07)
Bernadeta man labai gražus vardas, Konstancija - e itin, o iš Jūsų paminėtų tikrai tik Ieva senovinis yra.
Nijolės mano klasėj buvo dvi ir dar vienoda pavarde; net mokytojai kreipdavosi Nijole ir Nijolyte.
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 08, 21:46)
Nu jau nepavadinciau Emilijos ir Justinos senoviskais vardais. Turiu bendraamze Justina, drauges brolis dukrele taip pavadino. O jau apie Emilijos populiaruma tai is viso nera ka sneketi...
Drysčiau pasiginčyt Pažystu laaaaabai daug senu močiučių su tokiais vardais.Mano vyro močiutė 100 metu ir turi varda Emilija,tad galiu drąsiai sakyt,kad šis vardas senovinis
man Adele
QUOTE(*Odeta* @ 2010 10 19, 23:21)
Drysčiau pasiginčyt Pažystu laaaaabai daug senu močiučių su tokiais vardais.Mano vyro močiutė 100 metu ir turi varda Emilija,tad galiu drąsiai sakyt,kad šis vardas senovinis
taip pat ir Justina senovinis. Mano prosenelės (dabar jai būtų 120 metų) toks vardas buvo