Man Adelė labai gražus, močiutė buvo tokiu vardu.
QUOTE(Svasti @ 2009 02 18, 13:27)
Man Adelė labai gražus, močiutė buvo tokiu vardu.
Labai , bet gimineje trecia Adedyte gal jau per daug butu....
Mes dukrai davem varda - Vaiva. Tai senas lietuviskas vardas reiskiantis vaivorykštė; sen. lietuvių deivė Laimos pavidalas (Laimos juosta vaivorykštė). Jis nera sventas, greiciau pagoniskas, taciau lietuviskas ir mums patiko, o kriksto varda gavo Ieva.
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 02:10)
Aciu uz Elze ir Morta , bet artimuju rate jau auga dvi Elzes ir Mortele
O Liucija as buvau pamirsusi, labai grazuz vardas
Pasiulykit dar
O Liucija as buvau pamirsusi, labai grazuz vardas
Pasiulykit dar
labutis! galiu pasiulyti AGOTA.
na,perkračiau savo senukių pažįstamų ar giminių ratą,kuriems virš 70 metų
Aldona, Angelė, Eleonora, Izabelė, Joana, Teklė, Teresė, Sofina (ar tai Zofija), Regina, Valerija, Bazilė (šiaip galvojau,kad Bazilė naujas vardas,bet pasirodo senas ir dar šventas), Melanija, Severija (dar galima Severina) ir Zuzana
Aldona, Angelė, Eleonora, Izabelė, Joana, Teklė, Teresė, Sofina (ar tai Zofija), Regina, Valerija, Bazilė (šiaip galvojau,kad Bazilė naujas vardas,bet pasirodo senas ir dar šventas), Melanija, Severija (dar galima Severina) ir Zuzana
Man Beatrice labai patinka
Šiandien kažkaip prisiminiau vardą Justicija . Kaip prisimenu čia Romėnų deivė. Vardas toks keistas, idomus. Dar visai gražiai skamba...
Papildyta:
Dar galiu pasiulyt savo vardą Kornelija
Papildyta:
Dar galiu pasiulyt savo vardą Kornelija
Jadzė, Petronėlė, Zosė, Genė, Agripina, Borata - kvailių globėja..
Tai Boratas, pasirodo, ne siaip sau Boratas Primine ta puskvaili filma... O kas del senoviniu vardu, tai Angele buvo musu mociute... Na jei kiek susiuolaikinus - siulau Angelina
Is senoviniu vardu man grazus ELENA ir MARIJA