Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Man Adelė labai gražus, močiutė buvo tokiu vardu.
Atsakyti
QUOTE(Svasti @ 2009 02 18, 13:27)
Man Adelė labai gražus, močiutė buvo tokiu vardu.

Labai thumbup.gif , bet gimineje trecia Adedyte gal jau per daug butu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes dukrai davem varda - Vaiva. Tai senas lietuviskas vardas reiskiantis „vaivorykštė“; sen. lietuvių deivė Laimos pavidalas (Laimos juosta – vaivorykštė). Jis nera sventas, greiciau pagoniskas, taciau lietuviskas ir mums patiko, o kriksto varda gavo Ieva.
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 02:10)
Aciu uz Elze ir Morta 4u.gif  wub.gif , bet artimuju rate jau auga dvi Elzes ir Mortele thumbup.gif  wub.gif
O Liucija as buvau pamirsusi, labai grazuz vardas wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
Pasiulykit dar 4u.gif

labutis! galiu pasiulyti AGOTA. ax.gif
Atsakyti
na,perkračiau savo senukių pažįstamų ar giminių ratą,kuriems virš 70 metų smile.gif
Aldona, Angelė, Eleonora, Izabelė, Joana, Teklė, Teresė, Sofina (ar tai Zofija), Regina, Valerija, Bazilė (šiaip galvojau,kad Bazilė naujas vardas,bet pasirodo senas ir dar šventas), Melanija, Severija (dar galima Severina) ir Zuzana 4u.gif
Atsakyti
Man Beatrice labai patinka smile.gif
Atsakyti
Konstancija (mano prosenelė) ax.gif
Elena wub.gif
Izabelė
Agnietė
Alma
Amelija
Atsakyti
Šiandien kažkaip prisiminiau vardą Justicija . Kaip prisimenu čia Romėnų deivė. Vardas toks keistas, idomus. Dar visai gražiai skamba... smile.gif
Papildyta:
Dar galiu pasiulyt savo vardą Kornelija blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tik jau ne Justicija (teisingumo deive) schmoll.gif schmoll.gif , pernelyg ipareigojantis vardas, o Justicija studijuojanti teise, tai kaip sviestas sviestuotas doh.gif

Mano proseneles vardas Salomeja wub.gif
o mociutes Dominyka wub.gif kitos mociutes Polina wub.gif
Atsakyti
Jadzė, Petronėlė, Zosė, Genė, Agripina, Borata - kvailių globėja.. 4u.gif
Atsakyti
Tai Boratas, pasirodo, ne siaip sau Boratas lotuliukas.gif Primine ta puskvaili filma... O kas del senoviniu vardu, tai Angele buvo musu mociute... g.gif Na jei kiek susiuolaikinus - siulau Angelina wub.gif
Atsakyti
Is senoviniu vardu man grazus ELENA ir MARIJA wub.gif
Atsakyti