Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

QUOTE(Ūla @ 2010 03 19, 14:32)
gal ir išpopuliarino, bet mano nuomonei ji įtakos neturėjo. Nors jai tinka tas vardas.

bet jos vardas pase - Ana

Man Jonė labai gražu (mano močiutės vardas - gimus per Jonines) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 19 kovo 2010 - 15:09
QUOTE(Arvena @ 2010 03 19, 15:07)
bet jos vardas pase  - Ana
Man Jonė labai gražu   (mano močiutės vardas - gimus per Jonines) wub.gif

kadangi žinau kaip Oną nuo dainų dainelės iki dabar, tą vardą ir vertinu.
šiaip nesuprantu tų vardų keitimų, o normalių - ypač.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 23 kovo 2010 - 13:43
Anastazija, Konstancija, Genovaite, Natalija, Valerija, Leokadija, Teresė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga26 @ 2010 02 14, 14:23)
Jei nieko nepraleidau, tai BERTOS vardas tikrai nenuskambejo. Pati vadinciau kuo trumpesniu vardu... smile.gif
Nors cia tiek vardu, kad net issirinkti sunku ir dauguma is ju tiesiog thumbup.gif

Cia Off Topic, bet man sis vardas tik su sunim asocijuojasi. Kaime nuo pat mazens ant kiekvieno kampo prirista "kale" budavo vardu Berta. Tai kazkaip net nepatogu kreiptis i zmogu, turiu pazistama Berta, tai vis stengiuosi nepasaukt jos vardu, nes atrodo, kad izeisciau... doh.gif
Atsakyti
BARBORA, SEVERIJA, RENĖ, SALOMĖJA, APOLIONIJA thumbup.gif
Atsakyti
Žemyna man toooks grazus senovinis,kad negaliu smile.gif
Atsakyti
na čia tokių tikrai senovinių įmesiu,iš giminės.... Uršulė,Prakseda bigsmile.gif
Atsakyti
Tereze,Ursula,Magde. g.gif
Atsakyti
Gaila kad mano vardas toks baisus ir labai mazai zmoniu su tokiu baisiu vardu... cry.gif
Atsakyti
Na keleta ir as galiu pasiulyti smile.gif Ursule, Danute, Morta, Rozalija 4u.gif O pats graziausias Liucija biggrin.gif Toks dukrytes kriksto vardas blush2.gif
Papildyta:
Na mano pacios labai senovinis vardas tik ar sventas tai tikrai nezinau, bet kad retas tai tikrai MILITA wub.gif
Atsakyti
is senoviniu vardu grazus ELEONORA wub.gif ...kiti taip...kiek zinau tai Janina,Jadvyga,Veronika,Rozalija,Magdalena,Zofija,Agrepina,Barbora,Albina,Antanina,Bronislava,Justina,Ingeborga,Vincenta,Jurga,Kazimiera,Petronele,Palmira,Salomeja,Ursule,Vace,Virginija,...IR tt.... doh.gif
Atsakyti
4u.gif o man RASYTE pats graziausias vardas.
Atsakyti