Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Henrieta, Beatričė, Patricija, Sofija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2010 03 08, 13:15)
an labai grazus mano dukrytes vardas Elena wub.gif

Dabar populerus biggrin.gif
Viktorija populerus bet senovinis skaitosi Mihalina g.gif biggrin.gif ir senas Hiacinta rolleyes.gif
Atsakyti
Urtė-dievo dovana
Atsakyti
man grazus Jorinta (Jore) wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vilte Marija, Augustina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege* @ 2010 03 10, 15:43)
Bernardeta labai grazus ir idomus

mano proseneles vardas Filicija(Filicijana)
Atsakyti
Elziu ir Elzbietu era, kiek klausausi patys populiariausi vardai, bus kaip su Lukais ir Mantais, kai pasauki pro langa, tai is smelio dezes i namu langus suziuri desimt galvyciu. Sunku rasti grazu ir reta varda. Man patinka Sofija, Agota, Ursule, Katre, o vyras uz septintojo desimtmacio vardus: Renata, loreta, virginija ir t.t. Kaip rast aukso viduriuka smile.gif Sunku kitam patart, kai paciam patarimo reikia
Atsakyti
esam trys seseris-anastazija,marija ir ona,mažiausioji visą gyvenimą pergyvena dėl savo vardo,kai buvo paauglė,visaip bernam pasivadindavo,tik ne ona.
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 03 19, 09:11)
esam trys seseris-anastazija,marija ir ona,mažiausioji visą gyvenimą pergyvena dėl savo vardo,kai buvo paauglė,visaip bernam pasivadindavo,tik ne ona.

man gražu Ona. Paskutiniu metu net labai.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 03 19, 11:42)
man gražu Ona. Paskutiniu metu net labai.

Čia turbūt Kolobovaitė išpopuliarino šį vardą, ir man gražu, bet Sofija gražiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2010 03 19, 14:22)
Čia turbūt Kolobovaitė išpopuliarino šį vardą, ir man gražu, bet Sofija gražiau wub.gif

gal ir išpopuliarino, bet mano nuomonei ji įtakos neturėjo. Nors jai tinka tas vardas.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 03 19, 15:32)
gal ir išpopuliarino, bet mano nuomonei ji įtakos neturėjo. Nors jai tinka tas vardas.

Turėjau minty, kad tas vardas gal primirštas buvo, tik močiučių, o dabar visai Lietuvai pamačius tokią gražią panelę Onutės vardu tikrai jų padaugės, jau žinau, kad padaugėjo tongue.gif
Atsakyti