Bet šventųjų sąraše Ingrida yra, manau, to pakanka, atsakant į klausimą, ar tai šventas vardas ar ne:
http://www.stud.ktu...._ir_moterys.htm
Mano dukryciu vardai Klara Matilda ir Sofija. Cia musu proseneliu seserys buvo siais vardai pavadintos, nes proprosesneliai pas g. Tiskevicius dvare dirbo, tai prisiziurejo "didikisku " vardu Todel dar mokykloje mokydamasi zinojau kokiais vardais vadinsiu dukras
Jei nieko nepraleidau, tai BERTOS vardas tikrai nenuskambejo. Pati vadinciau kuo trumpesniu vardu...
Nors cia tiek vardu, kad net issirinkti sunku ir dauguma is ju tiesiog
Nors cia tiek vardu, kad net issirinkti sunku ir dauguma is ju tiesiog
Man siuo metu is senu vardu yra istriges Elzbieta, Zadejom toki varda deti dukrelei per kriksta, bet kunigas nereikalavo svento, tai dabar man mintyse tas vardas vis sukiojasi.
QUOTE(Ievulyte @ 2010 02 12, 21:36)
Mano dukryciu vardai Klara Matilda ir Sofija. Cia musu proseneliu seserys buvo siais vardai pavadintos, nes proprosesneliai pas g. Tiskevicius dvare dirbo, tai prisiziurejo "didikisku " vardu Todel dar mokykloje mokydamasi zinojau kokiais vardais vadinsiu dukras
labai gražūs vardai ir prasmingai pavadintos mergaitės
QUOTE(Fire @ 2010 02 15, 13:33)
labai gražūs vardai ir prasmingai pavadintos mergaitės
ačiū
Lėja - tikrai labai senovinis biblinis vardas, tiesiog dabar išpopuliarėjo. Kaip ir Debora.
Pažįstu metukų neturinčias Kotryną ir Barborą (nors Barbora anksčiau nelaba patiko, bet ta mergytė labai faina).
Senoviniai, bibliniai ir ko gero visada gražūs: Ona, Marija, Elžbieta, Morta. Iš "vyriškų": Jonė, Petronėlė, Paulina .
Man iš biblinių dar gražus Judita.
Pažįstu metukų neturinčias Kotryną ir Barborą (nors Barbora anksčiau nelaba patiko, bet ta mergytė labai faina).
Senoviniai, bibliniai ir ko gero visada gražūs: Ona, Marija, Elžbieta, Morta. Iš "vyriškų": Jonė, Petronėlė, Paulina .
Man iš biblinių dar gražus Judita.
an labai grazus mano dukrytes vardas Elena
Man tai mociutes vardas grazus - Chermina .. Elina grazus. Anita, Lilita..
Bernardeta labai grazus ir idomus