Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Bet šventųjų sąraše Ingrida yra, manau, to pakanka, atsakant į klausimą, ar tai šventas vardas ar ne:
http://www.stud.ktu...._ir_moterys.htm
Atsakyti
Mano dukryciu vardai Klara Matilda ir Sofija. Cia musu proseneliu seserys buvo siais vardai pavadintos, nes proprosesneliai pas g. Tiskevicius dvare dirbo, tai prisiziurejo "didikisku " vardu biggrin.gif Todel dar mokykloje mokydamasi zinojau kokiais vardais vadinsiu dukras 4u.gif
Atsakyti
Jei nieko nepraleidau, tai BERTOS vardas tikrai nenuskambejo. Pati vadinciau kuo trumpesniu vardu... smile.gif
Nors cia tiek vardu, kad net issirinkti sunku ir dauguma is ju tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
kazi, Margarita retas vardas? g.gif
Atsakyti
Man siuo metu is senu vardu yra istriges Elzbieta, Zadejom toki varda deti dukrelei per kriksta, bet kunigas nereikalavo svento, tai dabar man mintyse tas vardas vis sukiojasi.
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2010 02 12, 21:36)
Mano dukryciu vardai Klara Matilda ir Sofija. Cia musu proseneliu seserys buvo siais vardai pavadintos, nes proprosesneliai pas g. Tiskevicius dvare dirbo, tai prisiziurejo "didikisku " vardu  biggrin.gif  Todel dar mokykloje mokydamasi zinojau kokiais vardais vadinsiu dukras  4u.gif

labai gražūs vardai ir prasmingai pavadintos mergaitės wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2010 02 15, 13:33)
labai gražūs vardai ir prasmingai pavadintos mergaitės  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Debora thumbup.gif
Atsakyti
Lėja - tikrai labai senovinis biblinis vardas, smile.gif tiesiog dabar išpopuliarėjo. Kaip ir Debora.

Pažįstu metukų neturinčias Kotryną wub.gif ir Barborą (nors Barbora anksčiau nelaba patiko, bet ta mergytė labai faina).

Senoviniai, bibliniai ir ko gero visada gražūs: Ona, Marija, Elžbieta, Morta. Iš "vyriškų": Jonė, Petronėlė, Paulina wub.gif .

Man iš biblinių dar gražus Judita.
Atsakyti
an labai grazus mano dukrytes vardas Elena wub.gif
Atsakyti
Man tai mociutes vardas grazus - Chermina .. 4u.gif Elina grazus. Anita, Lilita.. wub.gif
Atsakyti
Bernardeta labai grazus ir idomus
Atsakyti