Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

QUOTE(BitėM @ 2010 01 29, 11:32)
Draugė mergaitę pavadino Lėja

nu tikrai labai senovinis vardas doh.gif cool.gif
Atsakyti
Tokie senesni ir retesni tik ne žinau ar lietuviški ir ar šventi. Ona, Marija, Barbora,Birutė, Janina, Angelė, Anelė, Magdelena, Julijona, Ulijona, Gražina, Monika, Morta, Teresė, Elena, Agota, Kotryna(Katrė), Uršulė( Urtė),Marcelė(Marcė), Antanina, Petronėlė, Jadvyga,Liucija, Sofija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute7777: 01 vasario 2010 - 17:23
QUOTE(melana @ 2010 01 29, 13:59)
nu tikrai labai senovinis vardas doh.gif  cool.gif

biggrin.gif geras
Atsakyti
Marija wub.gif Medeine (misko ir medziotoju deive) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina...xD @ 2009 04 12, 21:09)
Na man atrodo yra daug normalesnių vardų už Airę... biggrin.gif Man labai gražūs vardai Ema, Elžbieta, Melanija, Izabelė, Rozalija wub.gif

Nevadinciau tokiu vardu. Akvariuminiu sraigiu rusies pavadinimas. schmoll.gif Nors kai nezinai, tai gal ir grazus.

Skaiciau cia , kad sventas vardas Ingrida? g.gif Man atrodo, kad tikrai nea...
Atsakyti
Agotė,Agota,Jorė,Emilija,Sofija,Izabelė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 05 vasario 2010 - 14:34
IZABELĖ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 02 05, 15:29)
Skaiciau cia , kad sventas vardas Ingrida? g.gif  Man atrodo, kad tikrai nea...

mastau.gif Ir taip, ir ne - "formaliai ji niekada nebuvo kanonizuota".
Atsakyti
Paskutiniu metu man vardas Ona pasidare labai grazus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 02 06, 18:23)

Na oficialiai nera sventas vardas. Mano vardas Ingrida. Kai "bermavones" ejau, tai vaikams turintiems sventus vardus nereikejo rinktis dar papildomo vardo, o va man atsimenu reikejo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 02 11, 12:59)
Na oficialiai nera sventas vardas. Mano vardas Ingrida. Kai "bermavones" ejau, tai vaikams turintiems sventus vardus nereikejo rinktis dar papildomo vardo, o va man atsimenu reikejo.  ax.gif

ką reiškia - oficialiai/neoficialiai šventas? Ingrida - šventas vardas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 vasario 2010 - 13:39
QUOTE(Ūla @ 2010 02 11, 14:39)
ką reiškia - oficialiai/neoficialiai šventas? Ingrida - šventas vardas ir tiek.

Oficialiai - reiškia, kad šventasis tokiu vardu yra kanonizuotas Bažnyčios, o neoficialiai - kad GALBŪT toks šventasis ir buvo, bet Bažnyčia to nei patvirtinusi, nei paneigusi dėl kokių nors priežasčių: gal dar nepraėjo tam tikras laikas po šventojo mirties, kada jau būtų galima jį paskelbti palaimintuoju, paskui - galbūt ir šventuoju, gal šventumo "įrodymai" pernelyg abejotini, o gal tas šventas žmogelis nugyveno savo kuklų gyvenimėlį ir, liaudiškai tariant, neišgarsėjo per visą svietą. Taigi galima sakyti, kad pavadinus vaiką bet kokiu vardu šiokia tokia tikimybė yra, jog pastarasis priklausė ir kažkokiam šventajam (aišku ir tam pačiam vaikui niekas nedraudžia tokiu tapti). Tai tiek apie neoficialumą.
Atsakyti