Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Sibile, Kotryna, Aleksandra, Marija, Sofija- mano gimines senoles, lietuves.

Martyna, beje, irgi senovinis, Dominyka, Vincenta, Dana (Danute).
Atsakyti
o kaip Eleonora, Adele?
Atsakyti
o ar buvo paminėtas vardas Teklė?
man Anelė gražus
Adelę tai Ada trumpins
Atsakyti
QUOTE(Adrė @ 2010 01 18, 12:40)
Sibile, Kotryna, Aleksandra, Marija, Sofija- mano gimines senoles, lietuves.

Martyna, beje, irgi senovinis, Dominyka, Vincenta, Dana (Danute).

Rozalija buvo mano mociute, o Sofija jos sesuo... Tik viena visi vadino Rozele, o kita Zose... Mes su pusesere kai suzinojom,kad ju vardai tokie grazus, net stebejomes kaip taip subjauroja trumpiniai ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2010 01 08, 10:04)
Kotryna pats pačiausias  wub.gif

Sutinku-nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 18, 15:19)
man Anelė gražus
Adelę tai Ada trumpins

Na o Anelę trumpins (jei trumpins, nes manau, kad nėra taip jau sudėtinga aplinkinius išmokyti vadinti tikruoju vardu) - Ana. Irgi nepasakyčiau, jog gražu. Be to, mažybinė forma Anelytė - skamba kaip panelytė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 19, 20:12)
Na o Anelę trumpins (jei trumpins, nes manau, kad nėra taip jau sudėtinga aplinkinius išmokyti vadinti tikruoju vardu) - Ana. Irgi nepasakyčiau, jog gražu. Be to, mažybinė forma Anelytė - skamba kaip panelytė. unsure.gif

Man Ana grazus blush2.gif
Atsakyti
Is visu siu vardu man graziausi AGOTA ir ELZBIETA ( sutrumpintai vadintu visi ELZE) 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu del Kotrynos ir Adeles ;]
Atsakyti
Man gražu Marcelė, Adelė, Sofija, Marija, Kotryna... tokie jaunumu man kažkuo kvepiantys. Gal ir dėl to, kad girdėti ir ausiai įprasti smile.gif

Norėčiau pati Marceliukę turėt, bet gyvenam ne LT, aktualu mums, kad ir užsieniečiams nereiktų liežuvio laužyt doh.gif
Atsakyti
mama norejo duoti varda Liudvine-pagoniska vardas lietuviskas bet kai gimiau suteike visai kita blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 01 25, 11:21)
Man gražu Marcelė, Adelė, Sofija, Marija, Kotryna... tokie jaunumu man kažkuo kvepiantys. Gal ir dėl to, kad girdėti ir ausiai įprasti smile.gif

Norėčiau pati Marceliukę turėt, bet gyvenam ne LT, aktualu mums, kad ir užsieniečiams nereiktų liežuvio laužyt  doh.gif

Tai Marta, Martina gali būti biggrin.gif
Atsakyti