Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

QUOTE(RutaPuta @ 2009 12 23, 16:30)
Monika cigoniskas vardas  rolleyes.gif - labai daug Moniku Cekijos Respublikoj  ax.gif  Morta- labai grazus man. As ir norejau duoti Elze- labai grazus.

Nuo kada Čekija- čigonai? blink.gif blink.gif
Su Rumunija sumaišėt, ar ką? biggrin.gif

Mano dukra Monika , ir ją draugai trumpina Monce. Jei kam tai nepriimtina- nerinkit to vardo, o mes tai irgi ją pradėjom kartais taip šaukti, ir jai visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Žaltvykslė: 02 sausio 2010 - 14:05
o, kolegos thumbup.gif drinks_cheers.gif mūsų mažoji irgi Monika, mes ją irgi vadinam Monce blush2.gif draugai mūsų irgi nesikuklindami ją taip šaukia. draugės mergytė ją vadina Moka lotuliukas.gif , seneliai - Monita wink.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 12 22, 16:22)
Urte
Elena
Monika- nors aplink daug vaiku pazistu tokiu vardu
Morta
Elze
Agota
Adele
padekit,please

Iš šių gražiausias Elzė. Jis mano galvelėje kirba jau seniai, aišku, jei turėsiu kada dukrą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:21)
mano kaimo senoviniai:
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta  biggrin.gif visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)

Mano mociute Konstancija, vadina Kostule, Kastule arba Koste. Mano dukryte kai klausiam koks sitos mociutes vardas,visada vaidina kad koso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 01 02, 13:04)
Nuo kada Čekija- čigonai? blink.gif  blink.gif
Su Rumunija sumaišėt, ar ką? biggrin.gif

Nieko as nesumaisiau, nes dirbau su jais viename darbe Amerikoje kai buvau studente ir Airijoje dabar gyvenu jau desimtmeti ir dirbu supermarkete, kur cigonai dirba visokius pagalbinius darbus, todel as ju pazistu simtais, taigi jie is Cekijos Respublikos ir Rumunijos - ir ten ir ten nera taip pat visi cigonai, beje tai keliaujanti tauta ir tarp ju labai populiarus vardas yra Monika.

Labai atsiprasau jei ka izeidziau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaPuta: 05 sausio 2010 - 15:39
tai, kad Elzė ne lietuviškas g.gif
Atsakyti
JAnina - senas ir dabar retas vardas:D
Atsakyti
Kotryna pats pačiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2010 01 05, 15:30)
Nieko as nesumaisiau, nes dirbau su jais  viename darbe Amerikoje kai buvau studente ir Airijoje dabar gyvenu jau desimtmeti  ir dirbu supermarkete, kur cigonai dirba visokius pagalbinius darbus, todel as ju pazistu simtais, taigi jie is Cekijos Respublikos ir Rumunijos - ir ten ir ten nera taip pat visi cigonai, beje tai keliaujanti tauta ir tarp ju labai populiarus vardas yra Monika.

Labai atsiprasau jei ka izeidziau  blush2.gif

oi kaip prajuokinot aiškindama vardo kilmę ir reikšmę remdamasi ne vardų semantika, o savo darbu supermarkete lotuliukas.gif
ir dar linksma man vieta, kad čekai ir rumunai "keliaujanti tauta" lotuliukas.gif

na, kad posakis nebūtų tik off topic, pasakysiu dėl senovinių (močiučių, promočiučių) kartos vardų - man jie taip pat patys gražiausi.
mano giminėje močiučių vardai - Jadvyga ir Emilija, man abu gražūs. Dar giminėje buvo Kotryna, Scholastika (na šis man toks šiaip sau), Kunigunda - tiek pamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 01 17, 11:20)
oi kaip prajuokinot aiškindama vardo kilmę ir reikšmę remdamasi ne vardų semantika, o savo darbu supermarkete  lotuliukas.gif
ir dar linksma man vieta, kad čekai ir rumunai "keliaujanti tauta"  lotuliukas.gif

Idemiau skaitykit mergaite mirksiukas.gif ir dar- konstatuoju faktus biggrin.gif Jus taip neisizeiskit, nieko pries neturiu blush2.gif
Atsakyti
Konstancija rolleyes.gif
Atsakyti
man Konstancija nelabai blush2.gif daug gražesnis man Sabina ax.gif turiu tris drauges iš vienos šeimos, Karina, Sabina ir Konstancija ax.gif Jos turi Totorių kraujo ax.gif
Atsakyti