Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

QUOTE(something else @ 2009 12 18, 11:58)
o kur čia tokią statistiką galima pažiūrėti?

nebeprisimenu, radau ieskodama per google.lt .
Atsakyti
patarkit mamkos, koks mergaites vardas tikru prie sunelio vardo "Simas", nes irgi noreciau trumpo aiskaus, lietuvisko, nes man nepatinka,kai vardus trumpina, pvz. uzdesi Dovile, sauks "Dove" ir t.t.siaip kelis nuziurejau:
Ugne - bet jauciu,kad atkris,nes l.populiarus ir siemet,ir pernai ir dar bala zino kiek ir visuose miestuose,mastau dar apie:
Urte
Elena
Monika- nors aplink daug vaiku pazistu tokiu vardu
Morta
Elze
Agota
Adele
padekit,please
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 12 22, 15:22)
patarkit mamkos, koks mergaites vardas tikru prie sunelio vardo "Simas", nes irgi noreciau trumpo aiskaus, lietuvisko, nes man nepatinka,kai vardus trumpina, pvz. uzdesi Dovile, sauks "Dove" ir t.t.siaip kelis nuziurejau:
Ugne - bet jauciu,kad atkris,nes l.populiarus ir siemet,ir pernai ir dar bala zino kiek ir visuose miestuose,mastau dar apie:
Urte
Elena
Morta
Elze
Agota
Adele
padekit,please

visi gražūs, viens iš jų - mano tongue.gif .
Rinkčiausi tarp Agotos ir Adelės. Bet, jei norit lietuviško, sąrašą reiktų keist, nes tik Ugnė lietuviškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 22 gruodžio 2009 - 17:11
aciu uz nuomone........nus taip sunkiai renkasi tas vardas mergaitei,nesuprantu,kame suo pakastas
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 12 22, 14:22)
Urte
Elena
Morta
Elze
Agota
Adele
padekit,please

Monika cigoniskas vardas rolleyes.gif - labai daug Moniku Cekijos Respublikoj ax.gif Morta- labai grazus man. As ir norejau duoti Elze- labai grazus.
Atsakyti
Aš rinkčiausi tarp Elzės ir Adelės. ax.gif
Atsakyti
Elze ir Morta,tik Morta berods zydiskas g.gif
Atsakyti
O man Elena toks nieko būtųsmile.gifŽinau vieną mergytę tokiu vardu;)
Atsakyti
O kaip jums Ūla vardas? Jis irgi lietuviškas, tik enežinau ar seniau jį dėdavo
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 02 17, 20:19)
Bernadeta is sventu man grazus  mirksiukas.gif .

turiu pusseseres, kurių vardai Bernadeta ir Margarita. liuks vardukai. mano prosenelė buvo vardu Antanina. vyro prosenelė Emilija. atrodo toks populiarus vardas, tik neseniai sužinojau, kad jis vajė koks senas. skamba labai gražiai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(RutaPuta @ 2009 12 23, 16:30)
Monika cigoniskas vardas  rolleyes.gif - labai daug Moniku Cekijos Respublikoj  ax.gif  Morta- labai grazus man. As ir norejau duoti Elze- labai grazus.

kur parašyta, kad čigoniškas vardas Monika? Monika - Šv. Augustino motina, o ne kokia čigonė.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 12 22, 15:22)
Urte
Elena
Morta
Elze
Agota
Adele
padekit,please

iš šito sarašiuko rinkčiausi tarp Urtės ir Adelės mirksiukas.gif
Atsakyti
va, Jasaitytė savo mažiukę pavadino Elze 4u.gif
Atsakyti