Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Visi sventuju vardai grazus. Ursule, Elzbieta, Ona galu gale wub.gif
Atsakyti
mano kaimo senoviniai:
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta biggrin.gif visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:21)
mano kaimo senoviniai:
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta  biggrin.gif visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)

Nerealiai grazu wub.gif wub.gif Dar renkuos, galvoju, svajoju wub.gif
Siulykit, pagelbekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 09:29)
Nerealiai grazu wub.gif  wub.gif Dar renkuos, galvoju, svajoju wub.gif
Siulykit, pagelbekit 4u.gif

o KK ir BS vardų žodyno neturi? unsure.gif mano stalo knyga, rekomenduoju, jeigu domiesi vardais doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Domicėlė, Benedikta, Vincė(-enta)- gražūs senoviniai vardai. smile.gif
Atsakyti
Agota (tik nežinau ar šventas) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:42)
o KK ir BS vardų žodyno neturi?  unsure.gif mano stalo knyga, rekomenduoju, jeigu domiesi vardais  doh.gif  blush2.gif

Neturiu! Nieko apie juos nezinau g.gif Gal gali tiksliau parasyt, kas tai?
Papildyta:
QUOTE(Toe @ 2009 02 18, 10:48)
Agota (tik nežinau ar šventas)  wub.gif

Tikrai labai grazus Agota, Agute thumbup.gif wub.gif 4u.gif Ir tikru tikriausias sventas vardas wub.gif Sventoji Agota berods duonos globeja, jei neklystu g.gif
Atsakyti
meli
user posted image

Kazimieras Kuzavinis
Bronys Savukynas

jei kuo ir pasitikiu, tai šiais žmonėmis smile.gif gaila, kad abu neseniai iškeliavo verysad.gif
---------------------
Agota tikrai šventas, ar ne vasario pradžioje šv. Agotos diena mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 10:56)
Neturiu! Nieko apie juos nezinau g.gif  Gal gali tiksliau parasyt, kas tai?
Papildyta:

Tikrai labai grazus Agota, Agute thumbup.gif  wub.gif 4u.gif  Ir tikru tikriausias sventas vardas wub.gif  Sventoji Agota berods duonos globeja, jei neklystu g.gif

Apsimelavau, Sventa Ona yra duonos globeja mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Elena wub.gif
Uršulė wub.gif
Agota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 10:29)
Apsimelavau,  Sventa Ona yra duonos globeja mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

kad neapsimelavai unsure.gif duonos diena ir vilniaus duona juk Agotos duoną kepa smile.gif

Šventoji Ona globoja Kanados valstybę, nėščias moteris, taip pat ir bevaikes šeimas bei močiutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 18 vasario 2009 - 11:02
MARCELE wub.gif
Atsakyti