Visi sventuju vardai grazus. Ursule, Elzbieta, Ona galu gale

mano kaimo senoviniai:
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta
visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta

----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:21)
mano kaimo senoviniai:
visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------

----------------
Nerealiai grazu

Siulykit, pagelbekit

QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 09:29)
o KK ir BS vardų žodyno neturi?

Domicėlė, Benedikta, Vincė(-enta)- gražūs senoviniai vardai.

QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:42)
o KK ir BS vardų žodyno neturi?
mano stalo knyga, rekomenduoju, jeigu domiesi vardais

Neturiu! Nieko apie juos nezinau

Papildyta:
QUOTE(Toe @ 2009 02 18, 10:48)
Tikrai labai grazus Agota, Agute

meli

Kazimieras Kuzavinis
Bronys Savukynas
jei kuo ir pasitikiu, tai šiais žmonėmis
gaila, kad abu neseniai iškeliavo
---------------------
Agota tikrai šventas, ar ne vasario pradžioje šv. Agotos diena

Kazimieras Kuzavinis
Bronys Savukynas
jei kuo ir pasitikiu, tai šiais žmonėmis

---------------------
Agota tikrai šventas, ar ne vasario pradžioje šv. Agotos diena

QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 10:56)
Neturiu! Nieko apie juos nezinau
Gal gali tiksliau parasyt, kas tai?
Papildyta:
Ir tikru tikriausias sventas vardas
Sventoji Agota berods duonos globeja, jei neklystu 

Papildyta:

Apsimelavau, Sventa Ona yra duonos globeja

Elena
Uršulė
Agota

Uršulė

Agota

QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 10:29)
kad neapsimelavai

Šventoji Ona globoja Kanados valstybę, nėščias moteris, taip pat ir bevaikes šeimas bei močiutes.
MARCELE