Visi sventuju vardai grazus. Ursule, Elzbieta, Ona galu gale
mano kaimo senoviniai:
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)
Antanina, Kotryna, Magdelena, Marija, Ieva, Ona, Agnė, Paulina, Emilė, Barbora (šiaip Barbe vadina, bet tikriausiai ji Barbora), Salomėja, Elzbieta visoms virš 80, visos realios, Paulina ir Marija - iš viso virš 100 būtų, mano prosenelės.
----------------
o šiaip man labai gražiai skamba ir aplinkui kol kas per daug nesigirdi Konstancija (pas mus vadina Kastuka), Magdelena (vadina Magduka) ir Marcelė (vadina Marcelike, Marceliuke)
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:21)
mano kaimo senoviniai:
----------------
----------------
Nerealiai grazu Dar renkuos, galvoju, svajoju
Siulykit, pagelbekit
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 09:29)
o KK ir BS vardų žodyno neturi? mano stalo knyga, rekomenduoju, jeigu domiesi vardais
Domicėlė, Benedikta, Vincė(-enta)- gražūs senoviniai vardai.
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:42)
o KK ir BS vardų žodyno neturi? mano stalo knyga, rekomenduoju, jeigu domiesi vardais
Neturiu! Nieko apie juos nezinau Gal gali tiksliau parasyt, kas tai?
Papildyta:
QUOTE(Toe @ 2009 02 18, 10:48)
Agota (tik nežinau ar šventas)
Tikrai labai grazus Agota, Agute Ir tikru tikriausias sventas vardas Sventoji Agota berods duonos globeja, jei neklystu
meli
Kazimieras Kuzavinis
Bronys Savukynas
jei kuo ir pasitikiu, tai šiais žmonėmis gaila, kad abu neseniai iškeliavo
---------------------
Agota tikrai šventas, ar ne vasario pradžioje šv. Agotos diena
Kazimieras Kuzavinis
Bronys Savukynas
jei kuo ir pasitikiu, tai šiais žmonėmis gaila, kad abu neseniai iškeliavo
---------------------
Agota tikrai šventas, ar ne vasario pradžioje šv. Agotos diena
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 10:56)
Neturiu! Nieko apie juos nezinau Gal gali tiksliau parasyt, kas tai?
Papildyta:
Tikrai labai grazus Agota, Agute Ir tikru tikriausias sventas vardas Sventoji Agota berods duonos globeja, jei neklystu
Papildyta:
Apsimelavau, Sventa Ona yra duonos globeja
Elena
Uršulė
Agota
Uršulė
Agota
QUOTE(Raile @ 2009 02 18, 10:29)
Apsimelavau, Sventa Ona yra duonos globeja
kad neapsimelavai duonos diena ir vilniaus duona juk Agotos duoną kepa
Šventoji Ona globoja Kanados valstybę, nėščias moteris, taip pat ir bevaikes šeimas bei močiutes.
MARCELE