Agota
Dar gražūs Liucija ir Elzė
Dar gražūs Liucija ir Elzė
Gal ir buvo,visko neskaičiau
Uršulė
Papildyta:
Va matau,buvo
Aš savo dukrytei norėjau,atkalbėjo
Uršulė
Papildyta:
QUOTE(StOp! @ 2009 05 17, 21:36)
Va matau,buvo
Aš savo dukrytei norėjau,atkalbėjo
Benigna
Labai graziu vardu cia paminetu radau As tp uz senus lietuviskus vardus.
Mano dukryciu vardai Urtė, Elzė ir Grėtė. Si pavasari, buvo atvykus teta is Vokietijos. Ji buvusi sisioniske, ty Klaipedos krasto gyventoja, i Vok isvyko jau tarybiniais metais. Jai 80 metu. Tai ji sake, kad jos visu tetu tokie vardai buvo: Urtė, Elzė ir Grėtė ir dar tevelio mama- mociute Urte buvo. Na tiesa sakant, jai juokingi sie vardai pasirode
Tiesa, mano mergytes antrus vardus turi (ne tik taip pakrikstytos, bet ir gimimo liudijime uzrasytos). Marija, Auguste ir Sofija.
Dar labai grazus senas vardas Zuzana, is sen. hebraju- lelija.
QUOTE(yazmin @ 2009 08 17, 11:31)
Labai graziu vardu cia paminetu radau As tp uz senus lietuviskus vardus.
Mano dukryciu vardai Urtė, Elzė ir Grėtė. Si pavasari, buvo atvykus teta is Vokietijos. Ji buvusi sisioniske, ty Klaipedos krasto gyventoja, i Vok isvyko jau tarybiniais metais. Jai 80 metu. Tai ji sake, kad jos visu tetu tokie vardai buvo: Urtė, Elzė ir Grėtė ir dar tevelio mama- mociute Urte buvo. Na tiesa sakant, jai juokingi sie vardai pasirode
Tiesa, mano mergytes antrus vardus turi (ne tik taip pakrikstytos, bet ir gimimo liudijime uzrasytos). Marija, Auguste ir Sofija.
Tavo dukreliu vardai labai labai grazus
QUOTE(gritte @ 2009 08 17, 15:15)
Tavo dukreliu vardai labai labai grazus
Aciukas
Dar seni, o ar garzus, spresti kiekvienai. Otilija, Adelaide, Liucina. Radau savo seimos geneologiniame medyje
QUOTE(jovitah @ 2009 08 11, 16:24)
Liucija man irgi labai gražus Mano mamos močiutė buvo vardu Skolestika
Man dauguma senovinių vardų - gražūs. Pvz; Izabelė ir pan,.
Papildyta:
Konstancija, Anastasija - irgi labai grazus vardai, mano mociutes....
Papildyta:
Beja, tie senoviniai vardai dvelkia tam tikru aristokratiškumu
Papildyta:
QUOTE(ziedute @ 2009 08 22, 09:53)
Papildyta:
QUOTE(ziedute @ 2009 08 22, 09:55)
Papildyta:
Papildyta:
Beja, tie senoviniai vardai dvelkia tam tikru aristokratiškumu
man gražu Gundė nuo Kunigunda. Tik nežinau kaip mergaitei su tokiu vardu sektųsi gyventi, bet skamba man tai labai gražiai