Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

Mano proseneliu vardai: Apolonija ir Marimeja
Atsakyti
Mano senesnės kartos giminaičių vardai yra Genovaitė ( vadina Gene arba Genute ), Magdelena ( Magdė ), Jadvyga ( šiaip gražu, bet vadins Jadze ), Miliūnė ( arba Bogumila - prosenelei buvo kažkokis lekinizmas užbangavęs, tai ji taip savo Miliunę "išmužikindavo" lotuliukas.gif ), dar buvo Emilija ( Ema ,aišku, nors giminės ją vadindavo lelia - buvo toks neblogas reginys, pamenu, kai tai leliai buvo jau apie 60, o ji vis dar lelia lotuliukas.gif ) ir Veronika, tai tie du paskutiniai man visai nieko. o dėl šventumo, tai nesu tikra. pas vyrą buvo viena senelė Petronėlė, kita Sofija Teresa, dar buvo Vlada, Elvyra( šitas man labai thumbup.gif ). Šiek tiek jaunesnės kartos - mano tėvų giminių vardai Rasa, Giedrė - man visai gražūs, toliau Irena, Vilija, Dana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 30 balandžio 2009 - 06:41
nera grazesnio uz Sofija wub.gif
Atsakyti
Man Marija (dukriuko toks vartas ir yra) , Sofija, Elzė wub.gif
Atsakyti
Stefanija ,Elvyra,Elena man labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 02 17, 21:19)
Bernadeta is sventu man grazus  mirksiukas.gif .

Man taip pat grazus labai, tik ilgas ir sunkiau istariamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 04 12, 23:11)
Na pagonybej musu saknys.siaip nera ko skelbtis,kad esat nusiteikus pries protevius verysad.gif (nebent tautybe kita jusu)
Papildyta:

Bukit zmones nevadinkit dukros Kunigunda.kai buvau paaugle,mokykloj buvo mergaite tokiu vardu.ji patirdavo nuolatines patycias"paleistuve,kunigus gundai".Jeigu kalbant apie senovinius krikscioniskus vardus mano prosenele buvo Eleonora(sutr.Nora),mociute Albina.bet po "Radioshow" laidu nzn ar kas vaika isdristu vadint Albina ar Albinu

Nugi nieko nematau baisaus toje Kunigundoje. Kaip pats priimsi tą vardą taip ir bus. Mūsu giminėje jau keturios kartos turi šį vardą ir man labai gražu. Mano mama Kunigunda ir močiutė buvo Kunigunda. Mano mamytę visi vadina Nida. Paimti du skiemenys. O krikšto mama irgi buvo Kunigunda, tai ją vadino Gunda. Mano irgi krikšto vardas Kunigunda. Ir labai tuo didžiuojuosi. Ir savo dukrytei krikšo vardą davėme Kunigunda. O mums labai gražus šis vardas. Sieksim kad ir tolimesnės kartos išsaugotų šį vardą.
Atsakyti
Stefanija, Veronika, Liudvika
Atsakyti

Mano ir mano pazistamuju mociuciu vardai: Aleksandra, Ursule, Veronika, Marcele, Sofija, Barbora, Liudvika, Ulijona, Elzbieta, Viktorija, Alma, Julijona, Ana, Marijona, Domicele(sis man nelabai), Elena, Beata, Regina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 14 gegužės 2009 - 12:17
QUOTE(Raile @ 2009 02 17, 20:14)
Galvojam apie varda mergaitei..Yra vienas didelis reikalavimas, kad tai butu senovinis sventas vardas wub.gif  4u.gif  Mielosios, priminkit mums tuos grazius, tikrus, senovinius moteriskus vardus mirksiukas.gif  g.gif  Tie, kurie mums labai patinka, jau atiteke broliu, seseru, giminaiciu, kolegu vaikams 4u.gif, nesinori kartotis rolleyes.gif  Tad, padekite prisiminti....Pasiulykite g.gif
Aciu visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ŠVENTI VARDAI

gal čia atrasite patinkantį mirksiukas.gif
Atsakyti
Felicija
Atsakyti
Cecilija wub.gif
Atsakyti