Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

QUOTE(Brasa @ 2009 04 08, 21:04)
Na, o kokie tie tarptautiniai vardai? Siaip tai ES gyvenantys zmones visgi turi savo tautine savimone ir pagarba savam krastui, o savi vardai visgi tam tikra kulturos apraiska. Galim buti kosmopolitai, galim aklai garbint svetimas kulturas, det vaikams tarptautinius vardus  - nuo to tikresniais ES pilieciais tikrai netapsim smile.gif
Asmeniskai man kokia Agota ar Birute koki milijona kartu grazesni vardai uz kokias Vanesas ar Džesikas...  doh.gif

thumbup.gif
Man irgi keista, kai dedami vardus kai kurie lietuviai pergyvena, kad juos sunkiai istarti ES. Juk kitos ESsalys taip pat turi savo senoviniu graziu vardu ir jais vadina savo vaikelius. Ir apskritai gal tavo vaikas nei negyvens toje ES...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrozka: 16 balandžio 2009 - 07:24
Man labai patinka Marija ,dažnas bet gražus ...
Elzė ir gražus ...
Atsakyti
Sventas ir grazus vardas yra AGOTA
Atsakyti
Morta, Anelė, Elena, Petronėlė (Petra) ....

Ai, dar Stefanija man labai patinka wub.gif... ir Magdalena nieko labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 20 balandžio 2009 - 14:10
Adele, Akvile wub.gif
Atsakyti
Magda, Adelė, Elzė.... jau kartojuosi, bet man jie labai mieli
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2009 04 26, 21:34)
Magda, Adelė, Elzė.... jau kartojuosi, bet man jie labai mieli

Number one - Magde! Ir Barbora (kriksto dukryte mano) thumbup.gif
Dar Ursule, Morta, Agota, Adele, Elzbieta, Elena.. wub.gif
Pasikartojau, bet.. Jega vardeliai!
Atsakyti
Kai galvojau apie vardus vaikams nesusimastydavau apie senovinius..Paskaicius sia tema po truputi keiciu nuomone. smile.gif
Ypac patiko vardas Adele, bet nuo vaikystes jis man asocijuojasi su labai netvarkinga ir ligota senute Adele, kuri gyveno kaimynystej. Karta su mociute pas ja pensija nunest ejom, tai kvapas namie.. doh.gif Bet gal kazkaip situ asociaciju atsikratyciau rolleyes.gif Proseneles Elena, Ursule, Gene ir, regis, Kotryna - bet dukrai nedrisciau duot.
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad daug kas tarp gražių vardų paminėjo Mortą - auginu tokią. Svarbiausia, kad vardas labai tinka - mergina "iš stuomens ir iš liemens", tikra žemaitė biggrin.gif
O prireikus vardą galima padaryti ir tarptautinį - Marta visame pasaulyje bus suprantamas ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar pasikartosiu, bet Aldona, Birute, Ona, Emilija, Liucija, Zita, Terese, Nijole tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 29 balandžio 2009 - 15:52
Zinoma kiekvieno asmeninis reikalas, bet kazin ar vaikas labaio apsidziaugs, jei bus pavadinta Ursule, Tekle, Morta ar Agota. Kalbu is savo patiries. Ne karta kilo mintis pasikeisti varda, bet per daug popieriu tvarkymo, beto, butu sunku priprasti prie naujo vardo. nenoriu nieko izeisti, taciau manau, kad reikia pagalvoti pries duodant senoviska varda.
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2009 04 29, 20:19)
Zinoma kiekvieno asmeninis reikalas, bet kazin ar vaikas labaio apsidziaugs, jei bus pavadinta Ursule, Tekle, Morta ar Agota. Kalbu is savo patiries. Ne karta kilo mintis pasikeisti varda, bet per daug popieriu tvarkymo, beto, butu sunku priprasti prie naujo vardo. nenoriu nieko izeisti, taciau manau, kad reikia pagalvoti pries duodant senoviska varda.

g.gif nesuprantu, kuom tie vardai prasti. man va negarbė būtų, jei pavadintų muilo operų veikėjų vardais ar išvis kokiais naujadarais
Atsakyti