Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinis vardas mergaitei:)

QUOTE(Timida @ 2009 04 05, 01:38)
O man Radvile su mano mokykla Radvilu vidurine asocijuojasi  lotuliukas.gif niekada taip dukros nevadinciau...  doh.gif ir seip nepatinka musu senoviniai vardai, tiesiog tragedija jei tie vardeliai perdaug lietuviski, nes visgi esame ES, taip kad ir savajam leliukui tik tarptautini varda duociau  thumbup.gif

Na, o kokie tie tarptautiniai vardai? Siaip tai ES gyvenantys zmones visgi turi savo tautine savimone ir pagarba savam krastui, o savi vardai visgi tam tikra kulturos apraiska. Galim buti kosmopolitai, galim aklai garbint svetimas kulturas, det vaikams tarptautinius vardus - nuo to tikresniais ES pilieciais tikrai netapsim smile.gif
Asmeniskai man kokia Agota ar Birute koki milijona kartu grazesni vardai uz kokias Vanesas ar Džesikas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine_aura @ 2009 04 08, 17:35)
kazkur buvo paminetas kaip sventas vardas Aurelija (mano vardukas  smile.gif  ) bet jis nera sventas nes man teko rinktis dar du sventus vardus ( Ona, Viktorija)  seip grazus dar nepamineti sventi vardai yra Gabriele, Agniete, Berta,Imelda, Ingrida...  smile.gif

Na mano ziniomis Aurelija yra sventas vardas ir dar dabar internete paguglinau ir sventu vardu sarase yre Aurelija g.gif www.viskaskrikstynoms.lt/sventi-vardai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amelytes mamyte: 08 balandžio 2009 - 22:34
Marija, Morta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano pacios vardas yra Ona o visi vadina Onute. siaip kai uzaugau tai mano vardas man yra labai grazus, paauglystej gedijausi vardo. o dabar dziaugiuosi.
Man tai asmeniskai patika Margarita, Milda wub.gif Siaip vaikasm savo tikrai noreciau duoti lietuviskus senus vardus, kaip cia ir teikiat variantus thumbup.gif
Atsakyti
Man tai jau graziau butu Aire 4u.gif ,vietoj Airos smile.gif ,ne toks grubus g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 04 11, 14:33)
Man tai jau graziau butu Aire 4u.gif ,vietoj Airos smile.gif ,ne toks grubus g.gif

tai gal tada verčiau Olandė, Vokietė, Suomė
Atsakyti
QUOTE(D*i*a*n*a @ 2009 04 12, 06:44)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D*i*a*n*a @ 2009 04 12, 10:44)

Jei lyginant su Olanda,Vokieta,Suoma...Kaip ir lyginant Aira su Airė... cool.gif
Savo nuomones nekeiciu tongue.gif
Atsakyti
Na man atrodo yra daug normalesnių vardų už Airę... biggrin.gif Man labai gražūs vardai Ema, Elžbieta, Melanija, Izabelė, Rozalija wub.gif
Atsakyti
Man taip pat patys gražiausi senoviniai lietuviški vardai wub.gif labai graži tradicija dėti močiučių ir senelių vardus, tad mano mergytės bus Marta ir Elma, labai gražiai man ir mažybiniai skamba Elmutė ir Martutė. Dar Urtė ir Valė labai gražūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine_aura @ 2009 04 08, 20:35)
  seip grazus dar nepamineti sventi vardai yra Gabriele, Agniete, Berta,Imelda, Ingrida...  smile.gif

Kas čia per vardas?? unsure.gif
Nėra tokio vardo visai.

Elma- thumbup.gif fainas ir retas vardukas..
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2009 03 29, 16:14)
Esu absoliuciai PRIES pagoniskus vardus doh.gif  Pirmenybe teikiu senoviskam sventam vardui wub.gif  Tad man Ursule, Emilija, Liucija, Morta, Barbora, Elena, Monika, Severija...yra puikus, isdidus ir TIKRI vardai, tinkantys bet kurio amziaus zmogui thumbup.gif  wub.gif

Na pagonybej musu saknys.siaip nera ko skelbtis,kad esat nusiteikus pries protevius verysad.gif (nebent tautybe kita jusu)
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2009 02 20, 22:44)
Kunigunda, Michalina, Mykolė, Paulina, Adelė, Severija, Leonė, Leona, Anzelma, Akvilina

Bukit zmones nevadinkit dukros Kunigunda.kai buvau paaugle,mokykloj buvo mergaite tokiu vardu.ji patirdavo nuolatines patycias"paleistuve,kunigus gundai".Jeigu kalbant apie senovinius krikscioniskus vardus mano prosenele buvo Eleonora(sutr.Nora),mociute Albina.bet po "Radioshow" laidu nzn ar kas vaika isdristu vadint Albina ar Albinu
Atsakyti