Galvojam apie varda mergaitei..Yra vienas didelis reikalavimas, kad tai butu senovinis sventas vardas Mielosios, priminkit mums tuos grazius, tikrus, senovinius moteriskus vardus Tie, kurie mums labai patinka, jau atiteke broliu, seseru, giminaiciu, kolegu vaikams , nesinori kartotis Tad, padekite prisiminti....Pasiulykite
Aciu visoms
Darata (mano ) bet as po kiek laiko jau ipratau ir man grazus reiskia Dievo dovana
Bernadeta is sventu man grazus .
QUOTE(Dusetelle @ 2009 02 17, 20:19)
Bernadeta is sventu man grazus .
man irgi grazus
Pats paciausias man mergaites vardas Gertruda Dar labai grazus Elze Tik su siu vardu sventumu tai net ir nezinau kaip yra
Anelė
Marcelė
Morta
Morta
Aciu uz Elze ir Morta , bet artimuju rate jau auga dvi Elzes ir Mortele
O Liucija as buvau pamirsusi, labai grazuz vardas
Pasiulykit dar
O Liucija as buvau pamirsusi, labai grazuz vardas
Pasiulykit dar
o ta senovinis-taičia kaip? močiučių tinka?
Jei taip tai - Ema, Karolina (mano prosenelė buvo Ema Karolina), Ieva, Julijona, Kotryna, Elžbieta, Marija
Jei taip tai - Ema, Karolina (mano prosenelė buvo Ema Karolina), Ieva, Julijona, Kotryna, Elžbieta, Marija
QUOTE(Ramunita @ 2009 02 18, 02:25)
o ta senovinis-taičia kaip? močiučių tinka?
Julijona toks retesnis Tiesa, juk ir Ieva senovinis, bet tu Ievu ant kiekvieno kampo