Aš manau, kad dažnai dvejopi jausmai apima... džiaugsmas, kad atsiskyrei nuo žmogaus, kuris tave skaudino, erzino, emocinė laisvė nuo kažkokių tave žalojančių jausmų, pagarba sau, kad esi drąsi ir sugebėjai tą padaryti, noras pradėti gyvenimą naujai, viltys, kad dabar viskas bus žymiai geriau na, o kita pusė... artimo ilgesys, gražūs prisiminimai, ne tik mylimojo, bet galbūt ir draugo, žmogaus, kuris kažkada tave puikiai suprato, praradimas, vienatvė... Nežinau, ar išsiskyrimus galima vien teigiamai ar vien neigiamai nuspalvinti. Manau tokie žmonės patys save apgaudinėja. Arba antra pusė niekada nerūpėjo. Aš nebuvau ištekėjusi, nežinau kaip būna, kai ten dešimt metų kartu praleidi. Bet visi mano išsiskyrimai, o ypač vienas jų man tikrai sukėlė daug įvairių emocijų, ir aš pvz protu žinau, kad tai teisingas sprendimas, bet turiu pripažinti, kad neigiamų emocijų buvo ir tikriausiai net dabar dar yra.
Ir as brestu skyryboms, bet vis randu priezasti ar vilti to nedaryt. Esu is mylinciu per stipriai, gyvenu tuo zmogum. 8 metus gyvenom graziai, visur kartu, pomegiai, poziuris, draugai ir pan buvo bendri abiem priimtini. O va pastojus viskas pradejo ristis zemyn, prasidejo gerimai su draugeliais, pradzioje atsiprasinejimai, bet visad grizdavo, o va nusirutuliojo i tai, kad nei atsiprasyti, nei namo grizti nebereik, zinau, kad iesko kitu moteru demesio, nezinau ar jau yra daugiau ka su jomis nuveikes, bet ir nebenoriu zinot. Turiu dar iki vedybu paemus paskola butui kuriame gyvenem, uz kuria reik dar 2 metus moket po 700 Lt, turiu 2 men dukryte kuriai reik mano pienuko, todel sukandus dantis vis eksperimentuoju ir bandau ji pamokyti, nors ir nieko man nesigauna. Nenoriu, kad dingtu pienukas nuo streso likus vienai, bijau, kad nemokes jis paskolos, o as ir nuomai ir paskolai ir butui ir pan neturesiu pinigu, o antstoliai uztampytu butent mane. Ir kartu bijau likti be jo, nors su juo gyvenimas visai nebemielas, o ir gaila dukriuko, kad tevas seima griauna
Sunku, skaudu ir net nzn ka daryt
Sunku, skaudu ir net nzn ka daryt
QUOTE(alisia28 @ 2010 03 07, 23:40)
Nesiskirkite tol,kol abejojate. Skirkites tada-kai busite tikra, jog to norite.
va praeitame psl mano postas buvo rasytas pries beveik 6 menesius
per ta laika labai daug kas pasikeite- visdelto mes issikyrem, jis pats nusprende kad nori skirtis, tai susikroviau smutkes ir isejau pas tevus gyventi, gerai kad neturim vaiku, tai tasiausi viena pabaigiau universiteta, gavau diploma, susiradau darbeli, susiradau labai daug nauju pazinciu, draugiu ir draugu, praplatejo mano socialinis gyvenimas. seniau veikdavome tik tai ka norejo jis ir nesvarbu noriu as to ar ne, o dabar as galiu veikti tai, ka as pati noriu, galiu bendrauti su tokiais zmonemis, su kuriais as pati noriu bendrauti ir niekam nieko nesu skolinga ar atsakinga
visada norejau tokio gyvenimo koki turiu dabar ir pagaliau as ji gyvenu, net nesinori prisiminti tu islietu asaru laukiant jo girto gryztant namo, nereikia ziureti i girtas akis, nereikia klausytis kaip sunku gyventi, bet alui pinigu visada atsiras ir t.t. dabar po tiek laiko jis sliauzoja keliais, nori susigrazinti, nori kad vel viskas butu kaip seniau- deja, as to nebenoriu ir uz tai galiu pasakyti jam dideli aciu. esu labai dekinga kad jis mane paliko, nes pati turbut buciau neisdrysus to padaryti ir netureciau dabar to ka turiu
per ta laika labai daug kas pasikeite- visdelto mes issikyrem, jis pats nusprende kad nori skirtis, tai susikroviau smutkes ir isejau pas tevus gyventi, gerai kad neturim vaiku, tai tasiausi viena pabaigiau universiteta, gavau diploma, susiradau darbeli, susiradau labai daug nauju pazinciu, draugiu ir draugu, praplatejo mano socialinis gyvenimas. seniau veikdavome tik tai ka norejo jis ir nesvarbu noriu as to ar ne, o dabar as galiu veikti tai, ka as pati noriu, galiu bendrauti su tokiais zmonemis, su kuriais as pati noriu bendrauti ir niekam nieko nesu skolinga ar atsakinga
visada norejau tokio gyvenimo koki turiu dabar ir pagaliau as ji gyvenu, net nesinori prisiminti tu islietu asaru laukiant jo girto gryztant namo, nereikia ziureti i girtas akis, nereikia klausytis kaip sunku gyventi, bet alui pinigu visada atsiras ir t.t. dabar po tiek laiko jis sliauzoja keliais, nori susigrazinti, nori kad vel viskas butu kaip seniau- deja, as to nebenoriu ir uz tai galiu pasakyti jam dideli aciu. esu labai dekinga kad jis mane paliko, nes pati turbut buciau neisdrysus to padaryti ir netureciau dabar to ka turiu
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 10 04, 14:04)
va praeitame psl mano postas buvo rasytas pries beveik 6 menesius
labai smagu skaityt tavo posta, toks jausmas mano gyvenimas eitu panasiai, tik, kad as jau ir maziuke turiu. Dekui, kad pasidalinai tuo ka dabar jauti ir kuo esi
Aš irgi tvarkausi skyrybų dokumentus. Ir abejonės karts nuo karto atrodo kankina, nors gal ten ir neabejonės. O tiesiog kažkokių gražesnių prisiminimų nuotrupos. Dar šiek tiek baimė ima dėl ateities: kur gyvensiu, kaip, kaip reikės pradėt viską nuo šaukšto ir šakutės (šiuo metu su sūnumi pas tėvus gyvenu).... Bet kai prisimenu kiek visko teko iškęst per tuos metus kartu ir kai matau kokias nesąmones jis dabar išdarinėja siekdamas susigrąžinti mane (seka, terorizuoja, ignoruoja, kolioja....), suprantu kad skirtis tiesiog privalau. Nes visada svajojau turėti NORMALIĄ šeimą
Ir aš tikiu, kad ją turėsiu
Ir aš tikiu, kad ją turėsiu
as ir gi skiriuosi,bet jausmu uzplusta visokiu,kartais prisimenu kaip buvo gera kartu,tada apsiverkiu,bet prisiminus minusus,vel suprantu,kad elgiuosi gerai.O turim du vaikucius skiriames abieju sutarimu,bet mano iniciatyva.
QUOTE(kornerlandas @ 2011 02 25, 22:35)
O dabar jauciu,kad dar daug bus asaru,nes nezinau ar ji dar myliu,ar tik kad jis pirmas susirado drauge,labai skaudu.Jam pasakiau,kad greitai pakeitei mane....
Manau, kad visgi skaudžiau yra todėl, kad jis kažką turi, uždaręs praeities duris, turi kur prisiglausti dabartyje.... Aišku, jums daug kas pasakytų, kad jūs irgi ne viena - turite vaikus, bet kaip ten bebūtų sveikam žmogui reikia artumo . O klaida skyrybos ar neklaida bus galima pasakyti kai pagyvensite. Bet jau vien tai, kad jūs gyvenote kartu, bet atskirai rodo, kad jokios klaidos nėra... Viena laimė laiku ateiti į protą ir padaryti teisingus sprendimus
Dabar net pačiai juokinga pasidarė, kad dalinu patarimus, nors pati tame pačiame š... vis dar maudausi, ir pačiai liūdna kartais, ir baimė ima dėl tos nežinomybės... ir vėl apsisukus visiems garsiai galiu šaukti, kad esu laiminga, nors ir be proto pavargus nuo minčių ir savęs
QUOTE(Gebe @ 2011 02 25, 23:48)
Manau, kad visgi skaudžiau yra todėl, kad jis kažką turi, uždaręs praeities duris, turi kur prisiglausti dabartyje.... Aišku, jums daug kas pasakytų, kad jūs irgi ne viena - turite vaikus, bet kaip ten bebūtų sveikam žmogui reikia artumo . O klaida skyrybos ar neklaida bus galima pasakyti kai pagyvensite. Bet jau vien tai, kad jūs gyvenote kartu, bet atskirai rodo, kad jokios klaidos nėra... Viena laimė laiku ateiti į protą ir padaryti teisingus sprendimus
Dabar net pačiai juokinga pasidarė, kad dalinu patarimus, nors pati tame pačiame š... vis dar maudausi, ir pačiai liūdna kartais, ir baimė ima dėl tos nežinomybės... ir vėl apsisukus visiems garsiai galiu šaukti, kad esu laiminga, nors ir be proto pavargus nuo minčių ir savęs
TIKIUOSI TU ESI TEISI,IR MANO SPRENDIMAS BUVO TEISINGAS,IR NEREIKES SAVES GRIAUZTI,BET JUK AS TIKRAI JAU NIEKO BUCIAU NEBEPAKEITUSI,O IR ZMONES JUK NESIKEICIA
Aš džiaugiuosi, kad išsiskyriau. Nesigailėjau nei vienos dienos, bet turbūt todėl, kad labai greit susiradau savo antrą tikrą pusę
Gaila vyresnėlio sūnaus, bet manau laimingi tėvai atskirai, yra nepamatuojamai kartų geriau nei kartu , bet nelaimingi....
Gaila vyresnėlio sūnaus, bet manau laimingi tėvai atskirai, yra nepamatuojamai kartų geriau nei kartu , bet nelaimingi....
Cia negaleciau remtis sava patirtimi,bet manau,kad skyrybos kitoms moteriskems kartais iseina tik i gera.Aisku,zymiai sunkiau ir viska komplikuoja kai jau turite vaiku.