as tai jau visai su tomis grupemis ir aukstais susimaisiau, ir kuri is ju geresne pradesim eiti ir suzinosiu. Laukiu su baime, kaip cia mums seksis
QUOTE(*meriva* @ 2010 08 29, 20:23)
Nu kad lopšelio abi grupės buvo pirmame aukšte tik iki liepos gimę būdavo Kačiukų gr., o po liepos Peliukų .
Aišku
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 08 31, 14:14)
nugi nugi, o tai peliuku grupej jau aukletojos nekokios
na kodel girdejau ir apie jas geru atsiliepimu drauge vede savo mazaja ten, tai buvo labai patenkinta
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 08 31, 14:14)
nugi nugi, o tai peliuku grupej jau aukletojos nekokios
kas sakė kad negeros , nesakėm tiesiog mūsų buvo Kačiukų, o apie peliukus, girdėjau tik gerus atsiliepimus O beje, Gėlyčiu grupe , bent jau kol kas esam visai patenkinti
mes rytoj pradedame keliauti i Katineliu grupe, siandien tik nunesem pazyma ir susipazinome su aukletoja ir grupe. aukletoja pasirode labai sauni. Dabar belieka laukti, kai seksis apsiprasti
Labas mamytes
mes antra diena einame i "'Žuvyčių" grupe, pirmame aukste, grupes nr 4. Gal is cia esanciu mamyciu irgi ten vedate savo vaikucius. Kol kas mano nuomone nebloga apie sios grupes aukletojas.
mes antra diena einame i "'Žuvyčių" grupe, pirmame aukste, grupes nr 4. Gal is cia esanciu mamyciu irgi ten vedate savo vaikucius. Kol kas mano nuomone nebloga apie sios grupes aukletojas.
mes siandiena buvom trumpam, palikau pusantors valandos, bet kaip pasirodo savo mergina galejau palikti ir ilgam , bet aukletoja sake pratinti po truputi. Nezinau kodel, jeigu mano mazyle net nesureagavo kad manes nera, sake aukletoja, taip lyg jos net nebutu grupej, atsisedus zaide, tik nieko nevalge kai visi kiti valge
Nu ką gi, galiu pasakyti, kad bent jau kol kas esu labai patenkinta ir aš ir vaikas "Gėlyčių" grupe, auklėtoja Danutė tokia strakaliukas makaliukas bet bent jau kol kas tikrai neturiu jai jokių priekaištų, manau kad vis tik ne apie tą auklėtoją negeros kalbos sklandė ir auklytė ir pavaduojanti auklėtoja irgi puikios
Noriu ir aš pasidžiaugti "Gėlyčių" grupe , nu geros mums ir auklėtojos ir šeimininkutė ir pati grupė Auklėtoja Danutė tikrai strakaliukas makaliukas o Lorena dar tik kelis kart mačiau, bet labai labai šiltas žmogutis pasirodė mūsų vaikis tikrai gerai jaučiasi, o ir man atėjus pasiimti ir atvedus vaiką jaučiasi, kad grupėje atmosfera manau kad bus viskas
QUOTE(*meriva* @ 2010 09 09, 11:51)
Nu ką gi, galiu pasakyti, kad bent jau kol kas esu labai patenkinta ir aš ir vaikas "Gėlyčių" grupe, auklėtoja Danutė tokia strakaliukas makaliukas bet bent jau kol kas tikrai neturiu jai jokių priekaištų, manau kad vis tik ne apie tą auklėtoją negeros kalbos sklandė ir auklytė ir pavaduojanti auklėtoja irgi puikios
QUOTE(RėjKa @ 2010 09 13, 20:42)
Noriu ir aš pasidžiaugti "Gėlyčių" grupe , nu geros mums ir auklėtojos ir šeimininkutė ir pati grupė Auklėtoja Danutė tikrai strakaliukas makaliukas o Lorena dar tik kelis kart mačiau, bet labai labai šiltas žmogutis pasirodė mūsų vaikis tikrai gerai jaučiasi, o ir man atėjus pasiimti ir atvedus vaiką jaučiasi, kad grupėje atmosfera manau kad bus viskas
kaip smagu girdeti tokius atsiliepimus laukiu nesulaukiu kada mes pradesim eiti
Du metus mano dukrytė ėjo į "žuvyčių" grupę. Labai patenkinta buvau auklėtoja Dainora. Auklėtoja jauna, reikli, bet labai sąžininga ir išradinga.
Mano dukra ir vakar pamačiusi ją, ant kaklo puolė.
Šį rudenį, mes jau nebe "žuvyčių" grupėje - dukrai "nebeliko" jokio ūpo ir vėl kiekvieną rytą "tempiu" į kitą grupę. Dabar kiekvieną dieną klausinėja, kodėl ji ne "žuvyčių" grupėje, nors mes norėjome, kad mūsų vaikų neperkeltų iš tos grupės, bet darželio politika yra kitokia. Vaikai didyn, keičiasi grupės ir auklėtojos. Man tokia tvarka nepriimtina, nes ir vaikai pripranta prie vienos auklėtojos, jos metodikos, ir vėl viskas iš naujo. Žiūrėsime kaip toliau bus...
Mano dukra ir vakar pamačiusi ją, ant kaklo puolė.
Šį rudenį, mes jau nebe "žuvyčių" grupėje - dukrai "nebeliko" jokio ūpo ir vėl kiekvieną rytą "tempiu" į kitą grupę. Dabar kiekvieną dieną klausinėja, kodėl ji ne "žuvyčių" grupėje, nors mes norėjome, kad mūsų vaikų neperkeltų iš tos grupės, bet darželio politika yra kitokia. Vaikai didyn, keičiasi grupės ir auklėtojos. Man tokia tvarka nepriimtina, nes ir vaikai pripranta prie vienos auklėtojos, jos metodikos, ir vėl viskas iš naujo. Žiūrėsime kaip toliau bus...