Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjo 1- osios šventė

QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 16, 17:40)
stalas atrode taip :

thumbup.gif Tobula
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 16, 16:02)
stalas atrode taip :

Superinis stalas, viskas taip skoningai, priderinta wub.gif , Jus mane tiesiog įkvėpėte padaryti kažką panašaus 4u.gif

Mes šiais metais ruošiames į 1 klasę, norėtusi, kad įsimintina diena būtų ir mums ir vaikui, tad ieškau kokių idėjų.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 05 27, 14:58)
Superinis stalas, viskas taip skoningai, priderinta  wub.gif , Jus mane tiesiog įkvėpėte padaryti kažką panašaus  4u.gif

Mes šiais metais ruošiames į 1 klasę, norėtusi, kad įsimintina diena būtų ir mums ir vaikui, tad ieškau kokių idėjų.

Kadangi pastebėjau, kad per darželio išleistuves tėveliai dažnai "pagaliau susipažįsta" ir atranda, kad buvo su kuo pabendrauti, bet gi jau laikas skirstytis, - tai darau išvadą, kad ne tik darželio išleistuves reikia rengti, bet ir pirmokų "cementovkes". Rugsėjo pradžioje išvažiuoti visiems kartu į kokią neformalią aplinką, kad vaikai apsitrintų ir tėveliai atsiskleistų, tada lengviau klasėje viskas toliau vyksta.
Atsakyti
Rugsėjo 1ajai ruošiausi iš anksto, nes tai yra pirmi mūsų metai ir norėjau, kad vaikui būtų tikrai įsimintina diena, dairiausi, ieškojau kokių idėjų, ir padariau štai tokią interpretaciją, akcentą įdėjau į dekoracijas ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Didelis ačiū Colai777 už įkvėpimą ir atskiras didžiulis ačiū Elentari už padarytą nuostabų ir skanų tortą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 03 rugsėjo 2014 - 09:22
QUOTE(viktoshka @ 2014 09 03, 09:14)

Labai grazu, ir tortukas thumbup.gif , dziaugiuosiu , kad pasinaudojai mano ideja thumbup.gif
O as anukams siemet tik popsu kruva iskepiau, o tortuko si karta nekepiau ax.gif
Atsakyti