Šventė. Labai didelė šventė, Sūnus pirmą kartą eina į mokyklą, pirmokas. Ta proga vaišinomės tortu, šampanu. Kažkuir išvykti negalėjom, nes sesytė dar maža.
Man tai nera svente, bet savo vaikiukui butinai darysiu nors dar toloka mums
Mums rugsėjo 1-oji labai didelė šventė....
Ypač šiemet...nes keliausime į pirmą klasę. Jau ir draugėm paruošėm dovanėles štai tokias...
Ypač šiemet...nes keliausime į pirmą klasę. Jau ir draugėm paruošėm dovanėles štai tokias...
O ar yra cia studenciu? Kaip jus svesite rugsejo pirmaja? )))
Šventė vaikams ,o kaip daržely ,paliekat iškart vaikus visai dienai ,ar šian reiktų pasiimt iki pietų? Čia jei lanko darželį jau ne pirmus metus ,aišku.
su rugsejo 1-aja visus svente kuria svenciam jau septinti metai is eiles
man visada si svente buvo svarbi, nors jau mokslai seniai baigti, si diena man sukelia ypatinga nostalgija... o savo mazyliui as butinai sia diena padarysiu ypatinga, nors toj saly, kur gyvenu rugsejo 1-iosios nera... vaikai pradeda eiti veliau savaite ir is karto i pamokas bet as vis tiek svesiu lietuviskai
Kartu ir šventė, kartu ir ne Nors jau seniai nebereikia į mokyklą, bet ši diena vistiek kažkokia ypatinga... Nostalgija matyt...
Kadangi mūsų šeimoje yra besimokančių, tai rugsėjo 1-ji kiekvienais metais pas mus su tortu ir šventiška nuotaika visų
Kadangi mūsų šeimoje yra besimokančiųjų, tai be abejo mums Rugsėjo 1-oji yra šventė. Ji visada man asocijuojasi su tokiomis gėlėmis kaip- kardeliai
Nuo pat pirmų mokslo metų mums ši diena yra neeilinė, t.y. visad tą dieną mes ar i kavinę, ar tortas, vaišės namuose, ar i gamtą ir t.t.. Norim išlaikyti ir puoselėti šią tradiciją tam, kad vaikas ir užaugęs jaustų nostalgiją, euforiją tą rugsėjo 1-ąją dieną... kad visada lydėtų gražūs prisiminimai gryžus mintimis į praeitį
Žinoma, kartu širdelėje mums kaip tėveliams ir nerimas mažytis yra tą dieną- kad viskas gerai sektusi, kad štai jau ir vėl kiti mokslo metai prasideda, o tai reiškia kad vaikai auga o laikas vietoje nestovi
Nuo pat pirmų mokslo metų mums ši diena yra neeilinė, t.y. visad tą dieną mes ar i kavinę, ar tortas, vaišės namuose, ar i gamtą ir t.t.. Norim išlaikyti ir puoselėti šią tradiciją tam, kad vaikas ir užaugęs jaustų nostalgiją, euforiją tą rugsėjo 1-ąją dieną... kad visada lydėtų gražūs prisiminimai gryžus mintimis į praeitį
Žinoma, kartu širdelėje mums kaip tėveliams ir nerimas mažytis yra tą dieną- kad viskas gerai sektusi, kad štai jau ir vėl kiti mokslo metai prasideda, o tai reiškia kad vaikai auga o laikas vietoje nestovi
Studijuoju uzsienyje, tai man ta tikroji ''rugsejo 1'' siemet bus Rugsejo 28, savo sventes dar laukiu