Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjo 1- osios šventė

QUOTE(da_mul @ 2005 08 08, 08:37)
Na va o as biggrin.gif...
Zodziu jei kas leistu, tai tikrai gryzciau i kokia desimta klase tai tikrai..nes tada, tada buvo suuuuuuper, tu metu nuo desimtos iki dvyliktos nepamirsiu niekad, jie buvo patys linksmaiusi, patys nutruktgalvyskiausi, per juos pasikeite mano visas gyvenimas smile.gif
Per tuos metus buvo gimusi neviena pirmoji meile ax.gif
ir siep super metai...
Na siep va su daugeliu senos mokyklos chebros nareis pasisneku netu, tai pasirodo kad ne visi tokia entuzijastai kaip as, kuris noretu gryzti i mokyklos suola...
Priejau tos isvados, kad jei as buciau labai buves uolus mokinys tai tie metai butu buve tikriausiai patys nykiausi mano gyvenime, o kadangi toks nebuvau blush2.gif tad man buvo labai gera...
o va dyliktoje klaseje...pasiliko tik geriausiu draugu burelis ir dyyyyyyydelis mylimu mokytoju kolektyvas biggrin.gif su kuriai labai gerai sutariau, dar ir dabar emeilais "pasitujinam"  ax.gif
Tai vat kaip fainiai tada buva... thumbup.gif  drinks_cheers.gif  cool.gif

pati tikrai ne geriau parašyčiau thumbup.gif mano prisiminimai apie mokyklą patys šviesiausi, ir draugai, ir mokytojai wub.gif Matyt, nenorėdama mokyklos nurašyti į praeity, ir pasirinkau mokytojos darbą. Man rugsėjis- didelė šventė wub.gif
Atsakyti
as irgi be jokiu sentimentu mokyklai. klase buvo nedraugiska, o tie keletas draugu kurie buvo, tai visi savais keliais issilakste. dabar kai susitinkam (kokiu nors kaledu proga) tai tik is formalumo, o sneketi tai mazai apie ka turim. biski gaila.
bet rugsejo pirmoji visad budavo "gedulo diena", isskyrus gal tik pradines klases.
Atsakyti
Su sentimentais prisimenu pradines klases, ypač pirmąją, į kurią atėjau jau gerai skaitydama ir rašydama. Tad mokytojo pageidavimu (pradinių klasių mokytojas buvo beveik pensinio amžiaus vyras), per pamokas galėjau veikti bet ką, tik privalėjau netrukdyti pamokos, nepasakinėti raidžių, nespręsti uždavinukų. Ką veikdavau? Ogi pindavau mokytojui, sėdinčiam ant kėdės, kasas, apvyniodama jas gumele iš savo plaukų... Arba sutvarkydavau mokytojo portfelį...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 08 09, 15:38)
Su sentimentais prisimenu pradines klases, ypač pirmąją, į kurią atėjau jau gerai skaitydama ir rašydama. Tad mokytojo pageidavimu (pradinių klasių mokytojas buvo beveik pensinio amžiaus vyras), per pamokas galėjau veikti bet ką, tik privalėjau netrukdyti pamokos, nepasakinėti raidžių, nespręsti uždavinukų. Ką veikdavau? Ogi pindavau mokytojui, sėdinčiam ant kėdės, kasas, apvyniodama jas gumele iš savo plaukų... Arba sutvarkydavau mokytojo portfelį...

Įsivaizduoju. Geras prisiminimas iš vaikystės thumbup.gif . Norėčiau, kad mano vaikai turėtų tokių gerų atsiminimų g.gif .
Aš irgi turėjau nuostabų mokytoją (tik ne vidurinėje, o muzikos mokykloje - specialybės mokytoją), kurį be proto mylėjau. Tiesa, kasyčių pinti nepyniau, nes nebuvo jau likę ant jo galvos iš ko tas kasas pinti schmoll.gif , bet groti tai grojau, net "kosti treščiali", nes būčiau iš gėdos numirusi, jei būč atėjusi nepasiruošusi blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 08 08, 09:37)
Na va o as biggrin.gif...
tu metu nuo desimtos iki dvyliktos nepamirsiu niekad, jie buvo patys linksmaiusi, patys nutruktgalvyskiausi, per juos pasikeite mano visas gyvenimas smile.gif
Per tuos metus buvo gimusi neviena pirmoji meile ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Patikėk, ir ateity tavęs laukia dar ne viena pirmoji meilė laugh.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 08 11, 00:11)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Patikėk, ir ateity tavęs laukia dar ne viena pirmoji meilė laugh.gif  wink.gif

uzteks tu pirmuju..antruju..treciuju ir visu ktituju meiliu sleep.gif laikas tikrai ir beprotiskai meilei..gana kenteti del to kas netikra ir pradeti kovoti del to kas tikra ax.gif

na as cia daba biski niftemu bet nieko, man galiama ax.gif blush2.gif
Atsakyti
man rugsejo 1-iji visada buvo ir bus didele svente, nes visada su tevais eidavome i kavine, veliau - su draugais. Laukdavau rugsejo 1-osios, nes labai per vasara pasiilgdavau draugu, bendrabucio biggrin.gif Dabar nors ir jau dirbu, taciau vis tiek esu dar studente, tad pasiilgstu savo draugiu kursiokiu, taigi, sampano ta proga visada isgeriu ax.gif Be to, tai ir rudens pradzia, tamsiu vakaru pradzia ir nuaju programu per TV pradzia ax.gif ax.gif
Atsakyti
jau kaip as nekenciu rugsejo pirmosios doh.gif schmoll.gif
nervina mane tos visos pasiruosiamosios nuotaikos, vel kiekviena yta keltis vaika isleist i mokykla ir t.t. oi, net pagalvojus siurpas krecia...
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 08 13, 22:35)
uzteks tu pirmuju..antruju..treciuju ir visu ktituju meiliu sleep.gif laikas tikrai ir beprotiskai meilei..gana kenteti del to kas netikra ir pradeti kovoti del to kas tikra ax.gif

tegul šis rugsėjis tau būna dosnus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontautė @ 2005 08 14, 21:13)
tegul šis rugsėjis tau būna dosnus mirksiukas.gif

Sis rugsejis bus vienas is geriausiu..Bet kazkodel as juo nelabai dziaugiuosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 08 14, 18:52)
jau kaip as nekenciu rugsejo pirmosios doh.gif  schmoll.gif
nervina mane tos visos pasiruosiamosios nuotaikos, vel kiekviena yta keltis vaika isleist i mokykla ir t.t. oi, net pagalvojus siurpas krecia...

jeigu tėvų toks požiūris į mokyklą, tai ką jau kalbėt apie vaikus sad.gif
Atsakyti
Lia. Gal kas galetumete ikelti kokiu eilėraštukų rugsėjo ar mokyklos tematika. Būčiau laaaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti