Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika kenkia

QUOTE(ARSENICUM @ 2010 01 30, 03:55)
Išvardinkite man 100 % NATURAL šampūno sudėti. Jeigu kremas veidui, kūnui – jums yra kaimiška „uogiene“, tai šampūnas – kas bus toks?  Šampūnas turi gerai išvalyti odą bei plaukus, manau jūsų „uogiene“ nepadės. Visas tas pasakas apie „uogiene“ kuria kam naudinga.  Žinoma, sveikintina, kai žmonės domisi, ką naudoja ir vartoja, bet aklai tikėti nereikia ir nereikia atsisakyti ir kaltinti puikių gamintojų dėl to kad neužklijavo ant buteliuko „NATURAL“. Natūralūs produktai yra gerai apgalvota verslo strategija...Raskite sau laiko ir apsilankykite chemijos fakulteto bibliotekoje. book.gif Pakalbėkite su dėstytojais. Paskelbkite visiem ką sužinojote. Įrodykite kad žinote ką sakote. O kol kas jums ČIA
Kunigunda, nors prieš atsakant, skaitykite ką jums žmonės rašo - kartais tai suveikia  mirksiukas.gif

o tu zinai, kas yra kremas? Nes matau pati daug ismanai. Dazno kremo indelis saukia "su jojobos aliejumi" arba "su avokado aliejumi". O kas yra kitos medziagos???Be to "jojobos" aliejaus? Kam jos reikalingos? Manai, kad tavo oda pamaitintu - tam, kad kremas graziai atrodytu, baltas, kvepiantis purus lotuliukas.gif Na, tokiame gaminyje dar yra vienas naudingas ingredientas, vanduo lotuliukas.gif Tai kam tau pirkti "grazu" krema su konsevantais, jeigu gali nusipirkti ta viena alieju ir tepti ant slapios odos, bus 100 proc tas pats efektas, tik be papildomu medziagu. O kai kurie aliejai patys gali konservuoti, apie braskes indelyje tau jau sake, niekas cia ir nekalba. Taigi tu pati kitu nesiklausai.Beabejo, tai yra nuostabi verslo strategija tongue.gif Bus tokiu, kurie uzsikels kaina penkiagubai ir seks tau pasakeles. Yra tokia vieta, kur moterys ciugliais eina ir uzhipnotizuotos kvapu atveria pinigines. Bet tu gali pasirinkti, kur tau pirkt ir uz kokia kaina. Ir galesi jei netingi pati darytis ir naturalu krema. (As neturiu tam nei lesu, nei ziniu. Tai tik jojobos alieju tinkanti ir naudoju, bet jo puikiausiai uztenka. Ir veidui dabar tikrai tinka labiau nei koks kremas anksciau. (Buvo, kad ir vienas aliejus labai jau netiko) bet kitos cia sekmingai, turbut, darosi ir tuos kremus is daugiau ingredientu tongue.gif Ar tai nekosmetika? g.gif lotuliukas.gif )

straipsnis ir apie sampuna

http://www.lrytas.lt...io-receptai.htm

tik bakterijos gali likti blogai uzkonservuotos. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 31 sausio 2010 - 17:47
QUOTE(ARSENICUM @ 2010 01 26, 02:16)
iki 80%

NATURAL. Tai kam pirkti Weleda. Pirkit glicerina uz 6.37 ct smile.gif ir su meile galite pasigaminti 10 puikių, kokybiškų emulsinių kremų.

Aš tik galiu pateikiu supaprastinus informaciją iš oficialių šaltinių.

jei tokia protinga, tai pasakyk, kas bus odai, jei kreme bus 80 proc. glicerino, kuris kai kur laikomas kaip imituojantis drėgmę? Taip išsausės oda, kad beliks sienom lipti. Na gal užteks nesąmones kalbėt smile.gif

dar labiau suabejojau kompetencija: LT vaistinėse vien sintetinis glicerinas ir atseit iš jo gausis puikūs kokybiški kremai? blink.gif Gal reiktų atsišviežinti žinias, kad yra sintetika o kas ne? Ir apie pasiūlą daugiau pasamprotauti, patyrinėti?

tai ir laukiam argumentų, o ne SM apkrovimo siaubo baubo animaciniais filmukais tongue.gif Tokie rimti argumentai iš oficialių šaltinių garbės tau tikrai nedaro, atrodai juokingai smile.gif

Raskite sau laiko ir apsilankykite chemijos fakulteto bibliotekoje. book.gif Pakalbėkite su dėstytojais. Paskelbkite visiem ką sužinojote.

užteks, kad tu visiems animacines tiesas skelbi, apsilankiusi minėtoje bibliotekoje ir pasikalbėjusi su dėstytojais lotuliukas.gif

vat nep minėta, bet taip ir neįvardinta mistinė kvapų vieta rolleyes.gif Pasidomėkit, kokie ten žmonės dirba, su kokiais išsilavinimais, patirtimi, gal atšoks noras siuntinėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 10:48)

vat nep minėta, bet taip ir neįvardinta mistinė kvapų vieta  rolleyes.gif Pasidomėkit, kokie ten žmonės dirba, su kokiais išsilavinimais, patirtimi, gal atšoks noras siuntinėtis smile.gif

ar kas siuntinejasi tongue.gif
tau niekas nedraudzia uz tai moketi keliagubai, kiek galima kartoti tas pacias pasakeles. Aliejaus verte nuo to nei pageres nei pabloges
Atsakyti
Išvardinkite man 100 % NATURAL šampūno sudėti. Jeigu kremas veidui, kūnui – jums yra kaimiška „uogiene“, tai šampūnas – kas bus toks?  Šampūnas turi gerai išvalyti odą bei plaukus, manau jūsų „uogiene“ nepadės. Visas tas pasakas apie „uogiene“ kuria kam naudinga.  Žinoma, sveikintina, kai žmonės domisi, ką naudoja ir vartoja, bet aklai tikėti nereikia ir nereikia atsisakyti ir kaltinti puikių gamintojų dėl to kad neužklijavo ant buteliuko „NATURAL“. Natūralūs produktai yra gerai apgalvota verslo strategija...Raskite sau laiko ir apsilankykite chemijos fakulteto bibliotekoje. book.gif Pakalbėkite su dėstytojais. Paskelbkite visiem ką sužinojote. Įrodykite kad žinote ką sakote. O kol kas jums ČIA
Kunigunda, nors prieš atsakant, skaitykite ką jums žmonės rašo - kartais tai suveikia  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif, kai pati nieko nesugebi irodyti, tai draugaite is chemijos biblios atsitempei - nu tikrai juokingai atrodai doh.gif
O jei man reiktu rinktis ar teptis uogiene, ar ten tavo kazkoki sintetini misini -tai nedvejodama tepciau uogiene tongue.gif
Tikrai nesuprantu kam tu gaisti laika toje biblioje, jei vis tiek jokios naudos is to negauni - ziniu lygis vis tiek menkas. Na pabendraujam ir mes su chemikem- tai ju nuomone nei tavo R, nei amway, ar mery kay nera ne is tolo naturalios, o tu jas prie tokiu priskirti blink.gif Gal susimastyk g.gif

QUOTE(Sofiee @ 2010 01 30, 12:00)
ARSENICUM parase tiesa apie naturalia kosmetika. Pati su tuo susiduriu, taigi supraskit, kad tikrai nera 100proc naturalios kosmetikos. Tai net neimanoma, o kas vien tik naturaliu budu padaroma, kosmetika nevadinama smile.gif

blink.gif
tai juk buvau idejus parduotuvinio kuno sviesto recepta - Sweet Almond Oil (Prunus dulcis), Apricot Kernel Oil (Prunus armenica), Organic Extra Virgin Olive Oil (Olea europa), Organic Beeswax (Cera alba), Frankincense Essential Oil (Boswellia carterii). Tai jei cia ne 100 % naturalu, tai kaip tada atrodo 100 % naturalumas. Ir jei tai ne kosmetika- tai kas, gal kotletas? Kodel jus irodinejate, kad dramblys melynas blink.gif
Nu jau kadangi esi tokia didele spece, ir nuolat susiduri su "kosmetika" tai manau nebus sudetinga sumesti cia nacionalinius ir, svarbiasia, tarptautinius teises aktus, kurie apibreztu kas yra kosmetika ir kas -ne. Ir kaip tada vadinasi mano imestas produktas, nes jis nera gamintas namie ar gydomasis tepalas gamintas vaistineje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 01, 19:49)
tai juk buvau idejus parduotuvinio kuno sviesto recepta -  Sweet Almond Oil (Prunus dulcis), Apricot Kernel Oil (Prunus armenica), Organic Extra Virgin Olive Oil (Olea europa), Organic Beeswax (Cera alba), Frankincense Essential Oil (Boswellia carterii).Tai jei cia ne 100 % naturalu, tai kaip tada atrodo 100 % naturalumas. Ir jei tai ne kosmetika- tai kas, gal kotletas? Kodel jus irodinejate, kad dramblys melynas  blink.gif
Nu jau kadangi esi tokia didele spece, ir nuolat susiduri su "kosmetika" tai manau nebus sudetinga sumesti cia nacionalinius ir, svarbiasia, tarptautinius teises aktus, kurie apibreztu kas yra kosmetika ir kas -ne. Ir kaip tada vadinasi mano imestas produktas, nes jis nera gamintas namie ar gydomasis tepalas gamintas vaistineje  schmoll.gif

koks tokio kuno sviesto galiojimo laikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intrinsa: 01 vasario 2010 - 21:07
QUOTE(Intrinsa @ 2010 02 01, 21:06)
koks tokio kuno sviesto galiojimo laikas?

kiek raso ant sios firmos indelio -nezinau, galima pasiziureti ekostudijoje, kurie juos importuoja, taciau pati gaminuosi kuno sviestus/ranku sviestus/anticeliulitinius tokiu pat principu -aliejai (ieina kokiu 10 skirtingu alieju), eteriniai ir vaskas - naudoju ilgiau nei metus (nes darau didesni kieki) - nei spalva, nei kvapas, nei konsistencija per ta laika nepakinta.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 01, 14:20)
tau niekas nedraudzia uz tai moketi keliagubai, kiek galima kartoti tas pacias pasakeles. Aliejaus verte nuo to nei pageres nei pabloges

nei tu, nei kas kitas tikrai negali man pasakyti, kiek, kam ir kur aš galiu išleisti pinigų - čia jau aš pati apsispręsiu be niekieno pagalbos smile.gif

pakartosiu dar kartą, jei nesupratai ar nepaskaitei iki galo, nes apie aliejus ir jų kainas nekalbėjau. Sakiau pasidomėti, kokie KN darbuotojų išsilavinimai ir baigti pagaliau mistikas, kad suėjo dvi moteriškės (menininkės, daržovių augintojos, apsigimusios prekybininkės) na ir sumąstė, kaip čia nuo žmonių paskutinę odą nudirti tongue.gif Kalbam apie žinias, jomis paremtą pasaulėžiūrą bei sukurtą savitą filosofiją smile.gif

kaži, kodėl dabar pati tepliojiesi jojoba? Gal kokia NB padarė revoliuciją LT kosmetikos pasaulyje? Danešė žinią apie aliejų naudą odai? Ne, būtent nuo KN prasidėjo visiškai naujas supratimas ir nėra ko taip purkštauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 21:50)
nei tu, nei kas kitas tikrai negali man pasakyti, kiek, kam ir kur aš galiu išleisti pinigų - čia jau aš pati apsispręsiu be niekieno pagalbos smile.gif

pakartosiu dar kartą, jei nesupratai ar nepaskaitei iki galo, nes apie aliejus ir jų kainas nekalbėjau. Sakiau pasidomėti, kokie KN darbuotojų išsilavinimai ir baigti pagaliau mistikas, kad suėjo dvi moteriškės (menininkės, daržovių augintojos, apsigimusios prekybininkės) na ir sumąstė, kaip čia nuo žmonių paskutinę odą nudirti tongue.gif Kalbam apie žinias, jomis paremtą pasaulėžiūrą bei sukurtą savitą filosofiją smile.gif

kaži, kodėl dabar pati tepliojiesi jojoba? Gal kokia NB padarė revoliuciją LT kosmetikos pasaulyje? Danešė žinią apie aliejų naudą odai? Ne, būtent nuo KN prasidėjo visiškai naujas supratimas ir nėra ko taip purkštauti smile.gif

Man tikrai ne nuo KN tongue.gif Butent nuo NB, ir suzinojau, o tikriau net ne is ten, ir pradejau tada, kai KN dar nebuvo, tada odai netiko. O dabar tinka, tai negali man pasakyti, kuo kada tepliotis, o kuo ne. g.gif
Idomiai cia lotuliukas.gif , KN danese zinia apie alieju nauda odai, galima sakyti,nebent tam tikrame elito sluoksnyje, kuriam labiau svarbu mada, prestizas ir blizgancios etiketes. Zodziu, is Kristianos i Kn. Na, su tuo tai tikrai galima pasveikinti, protingos verslininkes pataike ant bangos.
Filosofija ir ja paremta pasauleziura - tai ir aliejus pagerintas, ne kitaip lotuliukas.gif , nenustebciau, jei paaisketu, kad net gryni baziniai aliejai ten esantys, yra traktuojami kaip autoriniai mistikiu kuriniai lotuliukas.gif
Bet ka cia pasakoti, man seniai atrodo, kad esi asmeniskai suinteresuota. As nenorejau cia mineti ju pavadinimo, bet tu ji parasei pati. Jau nusibodo apie tai.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 01, 22:35)
KN danese zinia apie alieju nauda odai, galima sakyti,nebent tam tikrame elito sluoksnyje, kuriam labiau svarbu mada, prestizas ir blizgancios etiketes. Zodziu, is Kristianos i Kn.

Bet ka cia pasakoti, man seniai atrodo, kad esi asmeniskai suinteresuota.  As nenorejau cia mineti ju pavadinimo, bet tu ji parasei pati. Jau nusibodo apie tai.

nei tu manęs pažįsti, nei žinai, kiek pinigų turiu, nei kur perku (pirkau) g.gif Na bet gal nestuke.gif hormonai veikia, negali pykti biggrin.gif Beje, pati žinai, ką liaudis siūlo daryti, jei rodosi ir dar seniai mirksiukas.gif

darosi beviltiška su tavim diskutuoti, kai tu viską paremi vien savo emocijom, įsivaizdavimais, svetimų pinigų skaičiavimu ir etikečių klijavimu. Taip, išsilavinę KN moterys ir labai - su paprastom parduotuvių "konsultantėmis" nepalyginsi. Ir žinios jų moksliniais duomenimis pagrįstos, ne iš lempos. Na bet girdi, ką nori girdėti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 11:39)
nei tu manęs pažįsti, nei žinai, kiek pinigų turiu, nei kur perku (pirkau)  g.gif  Na bet gal nestuke.gif hormonai veikia, negali pykti biggrin.gif Beje, pati žinai, ką liaudis siūlo daryti, jei rodosi ir dar seniai   mirksiukas.gif

darosi beviltiška su tavim diskutuoti, kai tu viską paremi vien savo emocijom, įsivaizdavimais, svetimų pinigų skaičiavimu ir etikečių klijavimu. Taip, išsilavinę KN moterys ir labai - su paprastom parduotuvių "konsultantėmis" nepalyginsi. Ir žinios jų moksliniais duomenimis pagrįstos, ne iš lempos. Na bet girdi, ką nori girdėti smile.gif

Ko taip jaudintis, niekas neuzdraude tau tavo KN. Tai tu labai negraziai lendi i asmeniskumus, zinai, nestuke.gif as ar ne nestuke.gif jau blink.gif Nei apie tave kalbejau, nei man rupi...

Nenori sutikti su mano nuomone, tai ir nesutik. As snekejau vien apie kainas, PRODUKTU, (kurie gali ir netikti, nes alieju zymiai sunkiau prisitaikyti nei bet koki krema) ne moteru ten dirbanciu.
Viska kas susije su ta vieta tu priimi asmeniskai, todel ir "rodosi". Daugiau man visai nerupi nei tu nei tavo pinigai, jeigu taip pamanei lotuliukas.gif Kalbu bendrai, o girdziu vis "mane" , "as" , "manes" .
Apie kainas ten realiai neatitinkancias, arba bent jau primenancias ja, ne vienos mano nuomone. I parduotuve einu ne del konsultanciu. Del prekiu, siaip jau... lotuliukas.gif Nepatinka kai jos, konsultantes, kabina makaronus. Ar ten, ar kitur. Bet gi nevalia kazka panasaus ir galvoti apie ta vieta ir jos tyra misija. 000189.gif blush2.gif
O apie aliejus bendrai suzinojau anksciau turbut nei pati, ir su KN tai visai nesusije - jei pati is ten zinai...Nebent tik tiek, kad KN profesionaliu uztikrintai patarta preke, kaip labiau tinkanti ir uzgydysianti, sugadino oda kuriam laikui. Nors galvojau is pradziu imti visai ir ne ta. Bet nesvarbu.
(Panasiai su Kn kaip ir su tuo molio gerimu, niekas nezinojo, kol tai netapo mada. Nors zmones tai dare simtus metu, tik dabar islindo profesionalu, kurie ta moli "isvale" hihihi.gif , supakavo i grazias pakuotes ir pelningai parduoda, ir dar atlieka gerio misija, lyg The Body Shop rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 02 vasario 2010 - 13:46
QUOTE(nep @ 2010 02 02, 13:17)
As snekejau vien apie kainas, PRODUKTU,

ne, apie elitą kalbėjai, madas, bet tiek to smile.gif Palinkėsiu kartais ir kokybe pasidomėti visų be išimties produktų bei spręsti savo galva, o ne kur kas ką įsiūlo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios jus piktos unsure.gif Arsenukum daug tiesos pasako. Cia mano nuomone. ax.gif
Kunigunda realiai Arsenikum kaip tik sako apie nenaturaluma. Jus kazkaip keistai atsakote, ar skaitote kazkaip is kitos puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogurtine: 03 vasario 2010 - 01:25