Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika kenkia

Norėčiau paklausti, kaip mergaitėms pavyksta išsirinkti kosmetiką? Kad jau atitiktų visus poreikius? Aš norėčiau pavyzdžiui naudoti visas veido priežiūros priemones vienos firmos, nes kažkur girdėjau, kad taip yra geriausia smile.gif Nu neva jos suderintos ir panašiai ... O va neseniai draugė tokį linką atsiuntė: http://www.cosmeticd...amp;nothanks=1
Ten galima pasižiūrėti kenksminga kosmetika ar ne ? Ten dėl tų visų parabenų. Aš atsidūriau aklavietėje, nes kosmetikos be parabenų aš nerandu sad.gif Gal galit patart? Ar pačios tuo domitės? Pasižiūrit, kosmetikos sudėtų kai ją renkatės? Ar jei jau kosmetika tinka, tai tiks ir su parabenais? Mano kosmetika kurią iki šiol naudojau ten surenka 9 pavojingumo balus iš 10 sad.gif
Atsakyti
Na nežinau kaip kitos,bet aš pirmiausia žiūriu pagal savo odą,pvz.turiu labai jautrią,netoleruojančią kvapų,taigi renkuosi pirmiausia bekvapę.Dėl parabenų,aišku stengiuos,kad jų būtų kuo mažiau ir nors daug visokių kalbų apie jų kenksmingumą ar nekenksmingumą,bet visgi manyčiau,kuo jų mažiau,tuo geriau.Aišku,visiškai be konservantų kosmetikos nėra,jei ne cheminiai tai natūralūs. Bet čia jau labai atsirinkti reikia.Tai va smile.gif
Ai dar dėl vienos firmos,tai aš manau kad tai yra tik komercinis išmislas,nes gali vienas produktas puikiai tikti,o kitas būti paskutinis š...Visos firmos turi nuostabių gaminių ir lygiai taip pat nenusisekusių.BET kas tiks vienai,nebūtinai tiks kitai.Taip kad belieka tik atsirinkt bandymų būdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ema2009 @ 2009 07 13, 09:37)
Aš atsidūriau aklavietėje, nes kosmetikos be parabenų aš nerandu sad.gif Gal galit patart?

gretimoje Supermamos "laptinėje" jau N temų esame pridiskutavę apie įvairių gamintojų kosmetiką, kurioje nėra parabenų, naftos ir panašių dalykų. Paskutinioji tema yra čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 06 07, 18:31)
Manau, kad tikrai kenkia labiau. Pagalvokit, kaip gali nekenkt, jeigu užtenka pasitept kelis kart į mėn. ir taip užkemša, kad net labai gausiai prakaituojančioms nebebūna nė lašo biggrin.gif Kiek žinau, ten tiesiog gerokai didesnė aliuminio dozė nei kituose antipersperantuose.

, tai ka, jis yra nenuplaunamas, jei uztenka keliu kartu i men??kazkokia nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 07 15, 18:07)
, tai ka, jis yra nenuplaunamas, jei uztenka keliu kartu i men??kazkokia nesamone  lotuliukas.gif

Ji vakare pasitepi ryte nusiplauni, as ji naudoju karta i savaite ir prakaito nei laselio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 15, 22:15)
Ji vakare pasitepi ryte nusiplauni, as ji naudoju karta i savaite ir prakaito nei laselio thumbup.gif

oho.na apie toki dalyka nieko nesu girdejusi.neblogas efektas.ypac jei yra bedu su prakaitavimu smile.gif)
tik tikrai nujauciu kad organizmui tai cia ne i nauda,deja..
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 07 17, 16:45)
oho.na apie toki dalyka nieko nesu girdejusi.neblogas efektas.ypac jei yra bedu su prakaitavimu smile.gif)
tik tikrai nujauciu kad organizmui tai cia ne i nauda,deja..

man tai domu, kaip tai vyksta, ar medziaga kuri yra tame dezodorante po oda isigeria, ar ka, jei nuplaut reikia. Nesciom turbut negalima vartot g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 07 17, 18:04)
man tai domu, kaip tai vyksta, ar medziaga kuri yra tame dezodorante po oda isigeria, ar ka, jei nuplaut reikia. Nesciom turbut negalima vartot  g.gif

Na veiklioji medziaga tokia pati kaip ir iprastuose antipersiprantuose, tik cia jos didesnis procentas bet reciau naudojam, o anuos ir pora kartu i diena gali tepti, bet ir tai dar nesulaiko viso prakaito ax.gif Na bent jau tokie samprotavimai kuno prieziuros temoje apie driclor biggrin.gif As tai juo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
o man lb pikta paskaicius kaip eurokos savo internetiniame puslapyje klaidina neismanelius mega_shok.gif aggressive.gif
parafino aliejus ivardijamas:
Paraffine, Paraffinum Liquidum, Isoparaffin - skystas parafinas - Medicininis baltas sviestas, bespalvis ir bekvapis, naudojamas kosmetikoje plaukų ir odos priežiūros produktuose, gerina odos ir plaukų savybes, mažina odos dirglumą, didina odos ir plaukų apsaugines funkcijas. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguuu: 28 liepos 2009 - 15:18
QUOTE(aguuu @ 2009 07 28, 15:17)
o man lb pikta paskaicius kaip eurokos  savo internetiniame puslapyje klaidina neismanelius mega_shok.gif  aggressive.gif
parafino aliejus ivardijamas:
Paraffine, Paraffinum Liquidum, Isoparaffin - skystas parafinas - Medicininis baltas sviestas, bespalvis ir bekvapis, naudojamas kosmetikoje plaukų ir odos priežiūros produktuose, gerina odos ir plaukų savybes, mažina odos dirglumą, didina odos ir plaukų apsaugines funkcijas. blink.gif

Nu tai taip ir yra. Jo gali isigyti vaistineje sviesto pavidalu, itrukusiems lupu kampuciams gydyti. Mazina dirgluma ir t.t. Paprasciausias vazelinas. Kiti zmones visai nesiparina, kad jis is naftos
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 07 28, 22:29)
  itrukusiems lupu kampuciams gydyti

kokiu naudingu savybiu gali tureti NAFTOS subproduktas??????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aguuu @ 2009 08 01, 23:42)
kokiu naudingu savybiu gali tureti NAFTOS subproduktas??????? blink.gif

o tu nueik ir vaistinej paklausk, ten kur ji parduoda
Atsakyti