Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2009 02 24, 15:51)
kai yra aistra alui.

o ka nera??? kabliukui kazkokiam tai jau aistra gali buti,o alui tai ne bigsmile.gif tik del to vyras niekur nemetamas..visai jaukiai susivartoja salia..po alaus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 25, 10:01)
o ka nera??? kabliukui

tu kada rujot nustosi?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.136 @ 2009 02 25, 11:05)
tu kada rujot nustosi?

a tu kada seiletis nustosi man is paskos bigsmile.gif

pavasaris juk pareina..pats tas rujojimo metas.. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 02 17, 15:06)
Man meilė yra pagrindinė ašis...myliu daug...žvejot ir grybaut myliu...uošvienę ir vaikus myliu...Šveiką su Erlicku myliu...moteris visas labai myliu...tuos dalykėlius,kur akcizus ženkliai padidino irgi myliu...ir myliu,kai mane myli...ir tt...
Reziumė: be meilės gyvent negalėčiau....

drinks_cheers.gif Atsakymas siai temai yra!Bet labiausiai myliu savo vaikus ir zmona!
Atsakyti
QUOTE(neGalantas @ 2009 02 25, 14:03)
drinks_cheers.gif Atsakymas siai temai yra!

Keista...meilė šuniui,cigaretėms,pomėgiui,mamai,savo moteriai...tas pats žodis...bet...
Keista...kažkas turi atsakymą...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 02 24, 20:56)
Bet gi nevisuomet žmogus gali atsakyti tik "taip" arba "ne"? Yra atvejų , kai tik tokiais žodeliais atsakoma: "švieži" įsimylėjėliai duetu sušuks "TAIP,TIKIU MEILE", o ką tik išgyvęnę išsiskyrimą sumurmės "Niekada nebetikėsiu meile..."...Tačiau yra tarpinių etapų,kai žmonės išgyvena platesnį jausmų,emocijų spektrą ir tuomet - "o gal galiu..." "o gal ne..." "o gal taip..."...

gerai uzteks cia zaisti zodziais,

As visada i si jusu pasisakyma atsakysiu AS GALIU, TAIP TIKIU MEILE, TAIP TIKIU KAD PASAULYJE ATEIS TAIKA IR MEILE.

Ir nesvarbu kokiam gyvenimo etape as busiu.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 02 25, 19:50)
AS GALIU, TAIP TIKIU MEILE, TAIP TIKIU KAD PASAULYJE ATEIS TAIKA IR MEILE.

huh.gif oba...net as itikejau laugh.gif
nors ne..apgavau alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 25, 19:52)
huh.gif oba...net as itikejau  laugh.gif
nors ne..apgavau  alc.gif

afrodi nu kam tu sitaip schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 25, 11:01)
o ka nera??? kabliukui kazkokiam tai jau aistra gali buti,o alui tai ne  bigsmile.gif tik del to vyras niekur nemetamas..visai jaukiai susivartoja salia..po alaus..  biggrin.gif

Na, puiku, kai nemetamas. O ypac kai po alaus dar vartojamas - tai is viso... kaip pasakoj.
Bet daznai buna atvirksciai, ar tik ne cia skaiciau temele - "mano diedas - asitringas medziotojas - ka daryt??!" (t.y. kazkaip panasiai, bet esme butent tokia). Va, pasirodo gan daugeliui moteru tokios vyru aistros visai ne prie sirdies.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 02 25, 19:54)
afrodi nu kam tu sitaip  schmoll.gif  schmoll.gif

blush2.gif atleisk...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 25, 21:45)
blush2.gif atleisk...

durne.
Jei tu dazniau praustumeis, pamatytum, kad prie tavo siknos yra prilipes pliusinis meskiukas.
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2009 02 25, 20:47)
"mano diedas - asitringas medziotojas - ka daryt??!"

nu matai kai ta aistra uzgozia viska...ir vyra tuo paciu "pasigrobia" tai nelabai gerai ax.gif cia taspats kai moteris pastoviai po darbu,iseiginem sedetu kokiose vyno degustatoriu kursuose bigsmile.gif pastoviai...tik laisva minute ir begtu... bigsmile.gif ..nu uzknistu.. kai vaikais ir namais reiktu pasirupinti...tai tikrai suprastumet ka tai reiskia mirksiukas.gif o visa kita norma...visi mes turim savas aistras..tik kad jos turetu ribas...ir netaptu "virusu" kuris sueda seima smile.gif

o demesio visi norim...norim ir ieskom...ir tai butina... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.136 @ 2009 02 25, 21:47)

Jei tu dazniau praustumeis, pamatytum, kad prie tavo siknos yra prilipes pliusinis meskiukas.

ne meskiukas,o blondinas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti