nu nieko sau...užklausimas buvo apie meilės reikšmę, o pavaryta trys puslapiai apie šūdus ir spermą...fantazija lietuvių o gal smegenų suskystėjimas
Papildyta:
hm na gal kitaip vyrams reik užduot tuomet klausimą...kas yra šūdai, britvos ir seksas...tuomet gal ims kalbėt apie poeziją, gėles, gitarą ir meilę...
Papildyta:
na aš ne vyras bet pvz galiu pradėti...
šūdas tai toks dalykas - kai nusilengvini, išsivalai, pasijunti toks tyras, čiumpi gėlę ir gitarą ir varai po langais pas mergą...
seksas tai toks dalykas - kad kai jo būna, ir dar tokio gero, pamanai, o gal aš ir myliu, bent tas 25min ant kjapoto...kas kad 11m vyresnė, ir dar mano matematikos mokytoja
britva - tai toks malonumas visom prasmėm, ir tarp kojų ir smegeninei, kad imi mąstyt, vat dar ant jos ir mergiotė už nugaros...visai būtų nieko (kad ir savaitei)..su meile greičiui ir britvai - įkvėpimas mylėt ir mažiau mylimus dalykus (kad ir savaitei) tokius kaip moterys....kad jas kur (laikinai taipogi:)
QUOTE(indrealex @ 2009 02 21, 14:40)
Tai , vis tik suviliojamas...
nesuvyliojamu nera
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 02 21, 15:52)
Aš jau per sena.Pabandymams per sena.
QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 16, 21:31)
NOREJAU PAKLAUSTI KA JUMS ,VYRAI, REISKIA MEILE, AR GALETUMET GYVENTI BE JOS?
ACIU UZ NUOMONES ISSAKYMA , VYRAI!
ACIU UZ NUOMONES ISSAKYMA , VYRAI!
Siaip be meiles dabar ir sunkokai gyventi butu ... bet ir vel kaip mes tada iki jos gyvenome? Tai mano nuomone kazkaip yra labai paprasta "Be meiles chujovai" (sorry cia biskiuka ir rusybes padaviau )
Nu bet ir apie šūdą ir prirašyta... parasykit rimtai geriau jau apie alu
QUOTE(zuzu @ 2009 02 21, 16:06)
nu nieko sau...užklausimas buvo apie meilės reikšmę, o pavaryta trys puslapiai apie šūdus ir spermą...fantazija lietuvių o gal smegenų suskystėjimas
Papildyta:
hm na gal kitaip vyrams reik užduot tuomet klausimą...kas yra šūdai, britvos ir seksas...tuomet gal ims kalbėt apie poeziją, gėles, gitarą ir meilę...
Papildyta:
šūdas tai toks dalykas - kai nusilengvini, išsivalai, pasijunti toks tyras, čiumpi gėlę ir gitarą ir varai po langais pas mergą...
seksas tai toks dalykas - kad kai jo būna, ir dar tokio gero, pamanai, o gal aš ir myliu, bent tas 25min ant kjapoto...kas kad 11m vyresnė, ir dar mano matematikos mokytoja
britva - tai toks malonumas visom prasmėm, ir tarp kojų ir smegeninei, kad imi mąstyt, vat dar ant jos ir mergiotė už nugaros...visai būtų nieko (kad ir savaitei)..su meile greičiui ir britvai - įkvėpimas mylėt ir mažiau mylimus dalykus (kad ir savaitei) tokius kaip moterys....kad jas kur (laikinai taipogi:)
Papildyta:
Papildyta:
na,bet su britva dabar irgi per daug nepamandravosi,nebent padangos ščipuotos
o visa kita,ypač kapotas,tik geriau ne su mokytoja,tai tiesa
tai ims kas nors iš vyrų rimtai rašyt ar ne?
nu negi žodis meilė toks keiksmažodis, kad vyrai ima blevyzgot bilenka....krizent kaip 15mečiai..... negi seksas, britvos, ir etc kilnesni dalykėliai nu teeeeti, pradėk.....
moterys laukiam....
nu negi žodis meilė toks keiksmažodis, kad vyrai ima blevyzgot bilenka....krizent kaip 15mečiai..... negi seksas, britvos, ir etc kilnesni dalykėliai nu teeeeti, pradėk.....
moterys laukiam....
QUOTE(zuzu @ 2009 02 22, 13:45)
tai ims kas nors iš vyrų rimtai rašyt ar
kas tai yra meile?
QUOTE(blondinas Nr.134 @ 2009 02 22, 10:50)
kas tai yra meile?
vot vot bent jau nuoširdžiai...na pradedam toliau...aš tai ats neturiu...vyrukų laukiu ats....
meile tai trumpalaikis instinktas, kurio pagalba pradedami vaikai.
ir mano pirma meilė buvo,gal 4 klasėj,bet, kadangi ,abu buvom nepilnamečiai,tai ta meilė labai jau greit pasibaigė
na,o vėliau tų meilių kartas nuo karto pasitaikydavo,kol viena pas mane atsikraustė ir iki šiol neišsikrausto,per daug ir nevarau
na,o vėliau tų meilių kartas nuo karto pasitaikydavo,kol viena pas mane atsikraustė ir iki šiol neišsikrausto,per daug ir nevarau