Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(vaidamile @ 2009 03 23, 21:13)
unsure.gif o jus ka ? Negi niekur meiles neizvelget? Cia visi be roziniu akiniu  tongue.gif

miela vaidinamile, visur, tik nepatinka kad taip paslepiat po pliurpalais...bet nieko...tuoj adaptuosiuos ir visas temas uzpiurpinsiu. gal mane kas atjungs tuomet. nueikit i kitas temas...vyru moteru santykius ar kertele sielai. ten taiiiiiip viskas rimtai, o cia pliurpinamasi... gaila, kuom tecio puslapis nusikalto, kad nupresko visai....

gai galima temeles uzvest: pasnekesiai tarp meninninku, vienisiu ar tu, kurie nemegsta gyvu zmoniu ar tiksliu rimtu temu, ar tu, kurie apart virtualios erves draugu neturi...ir davai piurpinames... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 24 kovo 2009 - 11:13
QUOTE(zuzu @ 2009 03 24, 11:13)
miela vaidinamile, visur, tik nepatinka kad taip paslepiat po pliurpalais...bet nieko...tuoj adaptuosiuos ir visas temas uzpiurpinsiu. gal mane kas atjungs tuomet. nueikit  i kitas temas...vyru moteru santykius ar kertele sielai. ten taiiiiiip viskas rimtai, o cia pliurpinamasi... gaila, kuom tecio puslapis nusikalto, kad nupresko visai....

gai galima temeles uzvest: pasnekesiai tarp meninninku, vienisiu ar tu, kurie nemegsta gyvu zmoniu ar tiksliu rimtu temu, ar tu, kurie apart virtualios erves draugu neturi...ir davai piurpinames... bigsmile.gif

zuzu, ot man sypseną išspaudei biggrin.gif

Nejau,neturi draugų realybėj? O jei turi tai paklausk pas juos apie meilę wub.gif
Na kam gi toliau piktai komentuot biggrin.gif mirksiukas.gif Juk tema kaip tu sakai "taip ar taip užpliurpinta" O gal pačiai patiko čia šnekučiuotis? mirksiukas.gif nail.gif
Mes temą pakreipėm kita linkme ir nieko nematau čia blogo mirksiukas.gif Geriau plačiai nusišypsok ir pasaulis nusišypsos Tau mirksiukas.gif (colgate išmintis lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 03 24, 11:13)
.ir davai piurpinames... bigsmile.gif

nu davai..tai mes ta ir darom... brunette.gif dekis prie musu.... friends.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 24, 13:16)
zuzu, ot man sypseną išspaudei  biggrin.gif

Nejau,neturi draugų realybėj?

na turiu greičiausia daugiau nei jūs, todėl tiek nepliurpiu čia 4u.gif bet noris ir per kitur nuomonę sužinot, na jei čia po kiekvienos temos potekste vien pliurpalai slypim, atsiprašau...kaput supermamos forumui.. nuprėsko išsikvėpė visai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 24 kovo 2009 - 23:15
siūlau temelę-na papliurpkim- drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(teeetis @ 2009 03 25, 21:19)
siūlau temelę-na papliurpkim- drinks_cheers.gif

eik sikt...durniau
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.142 @ 2009 03 25, 20:34)
eik sikt...durniau

Atsirado nenorintis sikt lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar ne durnius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.142 @ 2009 03 25, 20:34)
eik sikt...durniau

isnaujo prisijungete kad nepazintumia lotuliukas.gif ar kazka kopijuojate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidamile: 25 kovo 2009 - 23:39
QUOTE(vaidamile @ 2009 03 25, 23:38)
isnaujo prisijungete kad nepazintumia  lotuliukas.gif ar kazka kopijuojate

Jo slapyvardis viska pasako drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Ot bet jis man vakara pralinksmino lotuliukas.gif Regis sugalvojau profesija lotuliukas.gif
Siandien vyno per daug blink.gif cool.gif
Atsakyti
blondinams valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetukas1982: 26 kovo 2009 - 09:40
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 26, 09:37)
blondinams valio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nail.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 26, 09:37)
blondinams valio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kaip ten su blondinems? bigsmile.gif