Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(ginte*** @ 2009 03 17, 23:11)
nu jo...paklausk ko nors vyrų g.gif pražilt galima...

tai gi va...man ir tokia mintis kilo,bet ką daryt kad nesu toks piktas žmogus g.gif negaliu visada rietis

Papildyta:
QUOTE(Marco @ 2009 03 17, 23:37)
Vyrams nepatinka, jei jo artimiausia gyvenimo draugė yra tarnaitė arba bando visad prisigerinti. Tokiu atveju atrodo, kad ji daugiau nieko ir nesugeba.

Aš tikrai geriau jaučiuosi būdamas viename lygmenyje, tada abiems pusems galima tiketis atgalinio ryšio.

O tau ginte*** atsakyti galiu paprastai: "šokinėja ji čia aplink, džiaugiasi, maistą gamina, nu ir gerai, ot geras gyvenimas, kur ji dings..."

antru atveju: "vaje, kas jai pasidarė, gal jau mane palikti nori, gal jai atsibodo lakstyti aplink??? Bėgsiu prisigerint"

Tinka ats.? bigsmile.gif

na vadinas i teks įsitaisyt šluotą ir skraidyt pradėt,jei to mieliausiem mūsų trūksta lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2009 03 17, 23:30)
ne vyras, bet bandysiu atsakyti. turgenevas ar puškinas yra pasakęs: "juo mes blogesni, juo moterys mus labiau myli." taip yra turbūt ir atvirkščiai. kai šokinėjama perdaug, žmogus kažkokia ydinga asmenybė - pradeda urgzti, o jei - esi savimi ir net truputį egoistiška - tavo vyriokui įsijungia SOS signalai, kad ech,...mano skudurinis kilimėlis, gerietis, - gali kažkur ir nueiti, negulės prie manęs visą gyvenimą, ir nebus vien kojoms pasitrinti.
nu gal per kietai pavariau, nežinau g.gif  g.gif

akivaizdu,tik kodėl negali būt viskas paprasčiau g.gif
Atsakyti
Ginte, čia viskas yra natūralu. Mylintis vyras pasijaučia nejaukiai kai jo moteris perdetai stengiasi. Velgi kyla klausimų, į kuriuos atsakymų nėra (ačiū jums). Matai vyras gavęs nemokamą saldainį parduotuvėje supranta, kad taip jis viliojamas ateiti dar kartą. Ir štai grįžti namo.. Pilni puodai karšto, dar garuojančio, maisto.. Nugarytes kasymai.. mini masažiukai ir t.t.. Taigi variantas a: Ji kažką prisidirbo? b: Ji kažko nori... c: kažkas jai susisuko. (beje minčių seka būtent tokia a,b,c... pas kaikuriuos d,e,f,g,h,i,j,k,l..... ir nesikeičia niekada) Ir visgi jūs darėte ir padarėte malonų siurprizą saviškiui... Ir jis eilini kartą to nesuprato... Kodel? Vyrai nenori netikėtumų. Jei jūs vyrui ruošiate vakarienę - praneškite, kad turite jam staigmeną. Aišku palikite staigmenos turinį paslaptyje. Be abejo jis LAABAI norės sužinot, bet po 3 kartus pakartoto klausimo neklausinės daugiau, o galvoje mintys suksis ką ji sugalvojo... Ir viskas smile.gif

Čia tas pats kaip paklausti bet kurio vyro ko jis nori dovanų gimtadienio ar kokia nors kita proga... Manau visi bendralyčiai linktels galva - Atsakymas : Nežinau - ka sugalvosi, tas bus gerai. Svarbiausia pranešti, kad dovanų gausi. O ką... ne vienam neidomu. Ir vistiek bet kokia smulkmena privers apsidžiaugti, nes pirmiausia vyras jau tikėsis kažkokios dovanos, ir svarbiausia.. ta smulkmenėlė dovanota nuo jūsų.

Sukonkretintai : Vyrams reik žinoti ko tikėtis. Smulkmenos - nereikšmingos.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 03 16, 22:41)
nu bet tam ir forumas kad bendraut. aš tikrai žinau, ko noriu ir žinau, kaip įsivaizduoju viską. bet nesu ant tiek autistė ir egoistė, kad man būtų spjaut ką kiti galvoja. mėgstu, kaip sakiau, vyrišką nuomonę. čia beje ir" tėčio puslapis," ar ne? - visas šis forumo skyrius. kad pakalbėt ir su kitais tėčiais. jei jums įdomus tik jūs pats, ko čia išvis landžiojat. atsiprašau, jei per grubiai.
Papildyta:

o kodėl nepasistoja? vot naujam tik ką prisijungusiam dalyviui atvydui ir pasistojo. nors gal jo žmona pilnavertė ir tt. partnerė. "myliu, ir to užtenka." - taip gyvenime nebūna. jis komplikuotas. todėl ir dalinamės patirtim, abejonėm, nuogąstavimais, nuomonėm. kas čia blogo? jei išvis yra tokių, kuriem VISKAS 100PROC VISADA AIŠKU, ko čia lįsti, kartoju, į forumus ir rašinėt 'kokias diskusijas čia vedate?"  būkite su savim savo pasauly ir savo nuomone su tais vieninteliais...o kitiems gal įdomu viskas, ir pasikalbėt ir pažiūrėT, kaip kiti gyvena, pasidaryt savas išvadas, su kai kuriais dalykais sutikt, su kai kuriais - ne. tam ir esam žmonės, mus jungia daug bendrų dalykų, normalu kalbėtis kalbėtis kalbėtis...juk taip ir išgyventi lengviau
Aš labai atsiprašau-gal tai bus netaktas , bet ar ne geriau būtų "pirsčioti" po vieną ( bet konkretų , sukoncentruotą ) sakinį , nei "prividuriuoti" beveik nieko nepasakantį tekstą ?
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 18, 07:10)
Aš labai atsiprašau-gal tai bus netaktas , bet ar ne geriau būtų "pirsčioti" po vieną ( bet konkretų , sukoncentruotą ) sakinį , nei "prividuriuoti" beveik nieko nepasakantį tekstą ?

nei taip ne taip. nebūčiau tiek rašius, anot jūsų , viduriavus, jei nebūtų nusibodę tie ne į temą pirsšiojimai. klausimas užvestas apie meilę, o šneka apie.... kaip paaugliai ištisus nnn psl su tiek pat šypsenėlių. nemėgstu teršalų ir tiek

p.s. o kuo blogai jei pasakiau kad forumas turi būt įdomus daugeliui, o ne tik keliems 5-iems pirsnoriams? kad dalintis turim apie meilę, nes kažkuri iš dalyvių parašė; kam kalbėt -viskas aišku, reikia tik mylėt. na, tai, kam tuomet klabėt bile kokiom temom jei viksas visad aišku. skirstomės visi, ir lai išnyksta visokio plauko forumai nuo šio svieto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 18 kovo 2009 - 09:17
QUOTE(zuzu @ 2009 03 18, 10:17)
nei taip ne taip. nebūčiau tiek rašius, anot jūsų , viduriavus, jei nebūtų nusibodę tie ne į temą pirsšiojimai. klausimas užvestas apie meilę, o šneka apie.... kaip paaugliai ištisus nnn psl su tiek pat šypsenėlių. nemėgstu teršalų ir tiek

p.s. o kuo blogai jei pasakiau kad forumas turi būt įdomus daugeliui, o ne tik keliems 5-iems pirsnoriams? kad dalintis turim apie meilę, nes kažkuri iš dalyvių parašė; kam kalbėt -viskas aišku, reikia tik mylėt. na, tai, kam tuomet klabėt bile kokiom temom jei viksas visad aišku. skirstomės visi, ir lai išnyksta visokio plauko forumai nuo šio svieto.
Nepykite . Negi Jūs neturite kitų užsiėmimų , rūpesčių , kaip tik "daryti tvarką " forume ?
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 18, 07:35)
Nepykite . Negi Jūs neturite kitų užsiėmimų , rūpesčių , kaip tik "daryti tvarką " forume ?

aišku turiu ir nedarau tvarkos tik kartais paprašau kalbėt į temą, nes tikiu daugelis kitų užsukę iškart išlekia, pamatę kad daugely temų bardakas. chatai, o ne temos. tikrai nesu parašiusi 10 ar 20 postų rėkiančių tvarkos. vos porą ar tris. o jūs neturit ką veikt, nes per keletą temų persekiojat mano postus. nereaguokit kaip į blondino postus tuomet. jei mano prastensi už jo, tuo labiau nereguokit. aš taip pat į jūsų nereaguosiu.jau atsisveikinau su jumis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 18 kovo 2009 - 12:52
QUOTE(zuzu @ 2009 03 18, 13:50)
aišku turiu ir nedarau tvarkos tik kartais paprašau kalbėt į temą, nes tikiu daugelis kitų užsukę iškart išlekia, pamatę kad daugely temų bardakas. chatai, o ne temos. tikrai nesu parašiusi 10 ar 20 postų rėkiančių tvarkos. vos porą ar tris. o jūs neturit ką veikt, nes per keletą temų persekiojat mano postus. nereaguokit kaip į blondino postus tuomet. jei mano prastensi už jo, tuo labiau nereguokit. aš taip pat į jūsų nereaguosiu.jau atsisveikinau su jumis
Dar kartą labai atsiprašau Jūsų .
Atsakyti
blink.gif Drakes! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidamile: 18 kovo 2009 - 13:33
QUOTE(Lizard @ 2009 03 18, 01:20)
Ginte, čia viskas yra natūralu. Mylintis vyras pasijaučia nejaukiai kai jo moteris perdetai stengiasi. Velgi kyla klausimų, į kuriuos atsakymų nėra (ačiū jums). Matai vyras gavęs nemokamą saldainį parduotuvėje supranta, kad taip jis viliojamas ateiti dar kartą. Ir štai grįžti namo.. Pilni puodai karšto, dar garuojančio, maisto.. Nugarytes kasymai.. mini masažiukai ir t.t.. Taigi variantas a: Ji kažką prisidirbo? b: Ji kažko nori... c: kažkas jai susisuko. (beje minčių seka būtent tokia a,b,c... pas kaikuriuos d,e,f,g,h,i,j,k,l..... ir nesikeičia niekada) Ir visgi jūs darėte ir padarėte malonų siurprizą saviškiui... Ir jis eilini kartą to nesuprato... Kodel? Vyrai nenori netikėtumų. Jei jūs vyrui ruošiate vakarienę - praneškite, kad turite jam staigmeną. Aišku palikite staigmenos turinį paslaptyje. Be abejo jis LAABAI norės sužinot, bet po 3 kartus pakartoto klausimo neklausinės daugiau, o galvoje mintys suksis ką ji sugalvojo... Ir viskas smile.gif

aha thumbup.gif turbūt teks susitaikyt kad vyrelių tokia paskirtis(kelmo) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginte***: 18 kovo 2009 - 17:19
QUOTE(vaidamile @ 2009 03 18, 14:30)
blink.gif  Drakes! lotuliukas.gif
Nemanau . Ji- pikta . Aš- ne .
Atsakyti
unsure.gif tai komendante visus isvaike
Atsakyti
QUOTE(vaidamile @ 2009 03 19, 21:48)
unsure.gif tai komendante visus isvaike
Labai stengesi . Pavyko .