QUOTE(ginte*** @ 2009 03 17, 23:11)
nu jo...paklausk ko nors vyrų pražilt galima...
tai gi va...man ir tokia mintis kilo,bet ką daryt kad nesu toks piktas žmogus negaliu visada rietis
Papildyta:
QUOTE(Marco @ 2009 03 17, 23:37)
Vyrams nepatinka, jei jo artimiausia gyvenimo draugė yra tarnaitė arba bando visad prisigerinti. Tokiu atveju atrodo, kad ji daugiau nieko ir nesugeba.
Aš tikrai geriau jaučiuosi būdamas viename lygmenyje, tada abiems pusems galima tiketis atgalinio ryšio.
O tau ginte*** atsakyti galiu paprastai: "šokinėja ji čia aplink, džiaugiasi, maistą gamina, nu ir gerai, ot geras gyvenimas, kur ji dings..."
antru atveju: "vaje, kas jai pasidarė, gal jau mane palikti nori, gal jai atsibodo lakstyti aplink??? Bėgsiu prisigerint"
Tinka ats.?
Aš tikrai geriau jaučiuosi būdamas viename lygmenyje, tada abiems pusems galima tiketis atgalinio ryšio.
O tau ginte*** atsakyti galiu paprastai: "šokinėja ji čia aplink, džiaugiasi, maistą gamina, nu ir gerai, ot geras gyvenimas, kur ji dings..."
antru atveju: "vaje, kas jai pasidarė, gal jau mane palikti nori, gal jai atsibodo lakstyti aplink??? Bėgsiu prisigerint"
Tinka ats.?
na vadinas i teks įsitaisyt šluotą ir skraidyt pradėt,jei to mieliausiem mūsų trūksta
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2009 03 17, 23:30)
ne vyras, bet bandysiu atsakyti. turgenevas ar puškinas yra pasakęs: "juo mes blogesni, juo moterys mus labiau myli." taip yra turbūt ir atvirkščiai. kai šokinėjama perdaug, žmogus kažkokia ydinga asmenybė - pradeda urgzti, o jei - esi savimi ir net truputį egoistiška - tavo vyriokui įsijungia SOS signalai, kad ech,...mano skudurinis kilimėlis, gerietis, - gali kažkur ir nueiti, negulės prie manęs visą gyvenimą, ir nebus vien kojoms pasitrinti.
nu gal per kietai pavariau, nežinau
nu gal per kietai pavariau, nežinau
akivaizdu,tik kodėl negali būt viskas paprasčiau