Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(blondinas Nr.141 @ 2009 03 17, 13:42)
Nera:
kaledu senelio, dievo, meiles, paparcio ziedo, draugu, vokietijos demokratines respublikos, ...ir t.t.

Yra:
instinktai - priveist palikuoniu, kvepuoti, valgyti, islikti.

koks nuskriausto gyvenimo tipinis lietuvio mastymas, mano katinas ir tas meiles nori, ne tik paest, pasikt ir pamiegot...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.141 @ 2009 03 17, 15:42)
Nera:
kaledu senelio, dievo, meiles, paparcio ziedo, draugu, vokietijos demokratines respublikos, ...ir t.t.

Yra:
instinktai - priveist palikuoniu, kvepuoti, valgyti, islikti.

Stengiuosi suprasti tavo mintis,bet niekur meilės taip ir nesijaučia,tik kažkokie šalti žodžiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 17, 14:29)
Stengiuosi suprasti tavo mintis,bet niekur meilės taip ir nesijaučia,tik kažkokie šalti žodžiai  g.gif

o tu neziurek i zodzius...ziurek man i akis...ten pamatysi siluma.

Pakartosiu.
Meiles nera.
Yra tik trumpalaike liga, kuria del sventos ramybes as leisiu pavadinti "meile".

Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2009 03 17, 14:01)
mano katinas ir tas meiles nori, ne tik paest, pasikt ir pamiegot...

jis tau pats tai pasake?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.141 @ 2009 03 17, 14:48)

Pakartosiu.
Meiles nera.
Yra tik trumpalaike liga, kuria del sventos ramybes as leisiu pavadinti "meile".

Papildyta:
jis tau pats tai pasake?

taip, atejo ir pasake alc.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.141 @ 2009 03 17, 14:48)

wub.gif o mane tai tavo plaukuosena sildo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 16, 21:00)
siaip nesu jums mielasis ar vyriskis (pagal mane vyriskis jau perkopes 40 metu), kaip jums busiu tetukas 1892.

labai jau oficialiai nori kad i tave kreiptusi...gal tu koks virsininkas??? lotuliukas.gif

QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 17, 15:29)
Stengiuosi suprasti tavo mintis,bet niekur meilės taip ir nesijaučia,tik kažkokie šalti žodžiai  g.gif

lotuliukas.gif jis visada toks ... lotuliukas.gif su laiku priprasi...ir aisku nebekreipsi demesio... lotuliukas.gif
Atsakyti
na gerai jau gerai...visi jūs čia jau taip protingai pavarot,kad net skaityt nepabosta,bet va turiu tokią bėdelę... blink.gif pasistojo ir man toks klausimas.nesuprantu kodėl dedasi toks keistas dalykėlis.jei su vyreliu elgiuosi kaip tikra "pirčiupių motina"na karštas maistas,galvytės ir kuprytės pakąsymai,gražūs žodeliai ir aišku kitur kaulinti nieko nereikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif jis elgiasi tarsi akmuo... doh.gif bet jei tik "užsiparinu"ir pradedu žaibais svaidytis tada jis pasidaro toooks geras... unsure.gif nu va čia taip ir nesuprantu...negi vyrams smagu kad su jais elgtūsi kaip su š... krūva?prašau vyrai pareikškit savo nuomonę,gal ir patart galėsit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2009 03 17, 17:59)
...negi vyrams smagu kad su jais elgtūsi kaip su š... krūva?

padekok jo motinai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.141 @ 2009 03 17, 19:20)
padekok jo motinai.
nu jo...sumalei tu čia dabar ax.gif kodėl taip manai? doh.gif
Atsakyti
nu jo...paklausk ko nors vyrų g.gif pražilt galima...
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2009 03 17, 20:11)
nu jo...paklausk ko nors vyrų g.gif pražilt galima...

ne vyras, bet bandysiu atsakyti. turgenevas ar puškinas yra pasakęs: "juo mes blogesni, juo moterys mus labiau myli." taip yra turbūt ir atvirkščiai. kai šokinėjama perdaug, žmogus kažkokia ydinga asmenybė - pradeda urgzti, o jei - esi savimi ir net truputį egoistiška - tavo vyriokui įsijungia SOS signalai, kad ech,...mano skudurinis kilimėlis, gerietis, - gali kažkur ir nueiti, negulės prie manęs visą gyvenimą, ir nebus vien kojoms pasitrinti.
nu gal per kietai pavariau, nežinau g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 17 kovo 2009 - 22:31
Vyrams nepatinka, jei jo artimiausia gyvenimo draugė yra tarnaitė arba bando visad prisigerinti. Tokiu atveju atrodo, kad ji daugiau nieko ir nesugeba.

Aš tikrai geriau jaučiuosi būdamas viename lygmenyje, tada abiems pusems galima tiketis atgalinio ryšio.

O tau ginte*** atsakyti galiu paprastai: "šokinėja ji čia aplink, džiaugiasi, maistą gamina, nu ir gerai, ot geras gyvenimas, kur ji dings..."

antru atveju: "vaje, kas jai pasidarė, gal jau mane palikti nori, gal jai atsibodo lakstyti aplink??? Bėgsiu prisigerint"

Tinka ats.? bigsmile.gif
Atsakyti