Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(indrealex @ 2009 03 16, 07:27)
A..Kodėl buitis , įsipareigojimai , vaikai - tai "savaiminiai nubyrantys dalykėliai prie "meilės" "???

dėl to, kad daugelis šeimų tik dėl to ir gyvena, daugiau dėl nieko. ir jei bandysi pasakyt, kad meilės tikros tarp jųjų nerasta - dar ir kaip įsižeis.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 17:23)
Net jei jis bus laimingas ne su manim.

nu va, jau normalesnis atsakymas. ech , patinka man žiauriai visgi kai vyrai ne protingai, bet išties išmintingai pasisako.
Papildyta:
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 16, 05:45)
zuzu atsakykit sau i klausimus:

1. Ar meilė - seksas?
2. Ar meile - buitis?
3. Ar meile - vaikai?
4. Ar meilė - įsipareigojimai?
5. Ar meilė - jausmai?

mielasis, 1982, aš neteigiu, kad meilė yra bent vienas šių elementų, arba net visi jie kartu sudėjus. paminėdam šiuos penkis elementus, iškart juos nurašiau, kad forumiečiai nepultų rašyt apie buitį, vaikus, užgyventą turtą, "žingsniavimą kartu gyvenimo keliu", - kas būtų vėl tik pirsnojimas ištisus nnnnn puslapių.

aš sau esu atsakius, kas yra meilė. bent jau šiuo mano gyvneimo periodu. bet mano nuomonės niekas pa kolkas neklausia. noriu sužinoti vyriškių nuomonę. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 16 kovo 2009 - 17:11
QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 16, 21:31)
NOREJAU PAKLAUSTI KA JUMS ,VYRAI,  REISKIA MEILE, AR GALETUMET GYVENTI BE JOS?
ACIU UZ NUOMONES ISSAKYMA , VYRAI!

labas, prisijungiau galu gale.

zodziu, manau, kad busiu i tema.
myliu savo zmona, turim sunu.
ir nors tikrai ja myliu, bet nezinau kas daros paskutiniu metu... kazkaip itartinai pradejau pastebet ir matyt kitas moteris. man i galva netelpa, kaip taip... atrodo kaip atsibudau, nes anksciau kazkaip nesuteikdavau reiksmes tiek daug priesingai lyciai... o dabar net paciam baisu darosi.
o kad zmona myliu tai tikrai zinau - nenoriu be jos isivaizduoti savo gyvenimo. cia gali buti santykiu krizes pradzia, ar man siaip pavasaris, kokio nebuvo jau gerus ketverta metu? gal kas is patirties ka pasakytu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atvydas.s.: 16 kovo 2009 - 18:30
QUOTE(zuzu @ 2009 03 16, 17:09)
dėl to, kad daugelis šeimų tik dėl to ir gyvena, daugiau dėl nieko. ir jei bandysi pasakyt, kad meilės tikros tarp jųjų nerasta - dar ir kaip įsižeis.
Papildyta:

mielasis, 1982, aš neteigiu, kad meilė yra bent vienas šių elementų, arba net visi jie kartu sudėjus. paminėdam šiuos penkis elementus, iškart juos nurašiau, kad forumiečiai nepultų rašyt apie buitį, vaikus, užgyventą turtą, "žingsniavimą kartu gyvenimo keliu", - kas būtų vėl tik pirsnojimas ištisus nnnnn puslapių.

aš sau esu atsakius, kas yra meilė. bent jau šiuo mano gyvneimo periodu. bet mano nuomonės niekas pa kolkas neklausia. noriu sužinoti vyriškių nuomonę. g.gif

tai va jus ziurekit saves, o kaip kiti gyvena, lai jie gyvena kaip jie nori ir del ko nori.

siaip nesu jums mielasis ar vyriskis (pagal mane vyriskis jau perkopes 40 metu), kaip jums busiu tetukas 1892.

Atsakyti
idomiai jus cia apie meile diskutuojate ax.gif
Ypac blondino pasitaskymai nerealus.............................
Manau jei zinai kad zmogus yra pilnavertis partneris tavo gyvenime.
Tai klausimu apie meile nebepasistoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tu tiesiog ji myli ir tiek thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 16, 18:00)
tai va jus ziurekit saves, o kaip kiti gyvena, lai jie gyvena kaip jie nori ir del ko nori.

nu bet tam ir forumas kad bendraut. aš tikrai žinau, ko noriu ir žinau, kaip įsivaizduoju viską. bet nesu ant tiek autistė ir egoistė, kad man būtų spjaut ką kiti galvoja. mėgstu, kaip sakiau, vyrišką nuomonę. čia beje ir" tėčio puslapis," ar ne? - visas šis forumo skyrius. kad pakalbėt ir su kitais tėčiais. jei jums įdomus tik jūs pats, ko čia išvis landžiojat. atsiprašau, jei per grubiai.
Papildyta:
QUOTE(Geguzele @ 2009 03 16, 19:02)
Manau jei zinai kad zmogus yra pilnavertis  partneris tavo  gyvenime.
Tai klausimu apie meile nebepasistoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tu tiesiog  ji myli ir tiek thumbup.gif  4u.gif

o kodėl nepasistoja? vot naujam tik ką prisijungusiam dalyviui atvydui ir pasistojo. nors gal jo žmona pilnavertė ir tt. partnerė. "myliu, ir to užtenka." - taip gyvenime nebūna. jis komplikuotas. todėl ir dalinamės patirtim, abejonėm, nuogąstavimais, nuomonėm. kas čia blogo? jei išvis yra tokių, kuriem VISKAS 100PROC VISADA AIŠKU, ko čia lįsti, kartoju, į forumus ir rašinėt 'kokias diskusijas čia vedate?" būkite su savim savo pasauly ir savo nuomone su tais vieninteliais...o kitiems gal įdomu viskas, ir pasikalbėt ir pažiūrėT, kaip kiti gyvena, pasidaryt savas išvadas, su kai kuriais dalykais sutikt, su kai kuriais - ne. tam ir esam žmonės, mus jungia daug bendrų dalykų, normalu kalbėtis kalbėtis kalbėtis...juk taip ir išgyventi lengviau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 16 kovo 2009 - 21:43
QUOTE(atvydas.s. @ 2009 03 16, 18:24)
cia gali buti santykiu krizes pradzia, ar man siaip pavasaris, kokio nebuvo jau gerus ketverta metu?

Ar tai bus santykių krizės pradžia ar santykių natūrali raida - pamatysite pats.
Atsakyti
QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 16, 20:31)
NOREJAU PAKLAUSTI KA JUMS ,VYRAI,  REISKIA MEILE, AR GALETUMET GYVENTI BE JOS?
ACIU UZ NUOMONES ISSAKYMA , VYRAI!

Man meile - viskas. Jausmai bunant su mylimu zmogum, isipareigojimai sau bei jai, tarpusavio bendravimas, grazios akimirkos, tie patys nesutarimai ir be abejo... neslepkime - seksas ax.gif . Ir man asmeniskai tai yra labai didele dalis gyvenimo. Vyriskai mastant - be meiles gyventi galima, bet sunku. Su meile - gera širdyje, bet vyriškas mastymas ir instinktai (atleiskit bendralyciai, bet tai tiesa) reguliariai pradeda sukti smegenis. Praeina - ir vel liuks. Vieni tam spaudimui pasiduoda, kiti ismoksta ignoruoti, ar kitaip numalšinti (pvz. dirbant iki negaliu, lankant sporto kluba ir t.t.). Ir is esmes tai panasiai kaip moterims PMS , tik kad vyrams tai uzeina reciau, ir elgesys su mylimaja nepakinta (puntukas moterims i darza 4u.gif )... tiesiog pradeda atrodyti, kad kažkas ne taip, kaip turetu buti. Ir vistiek mes jus mylim. Ir mums jusu reikia, kaip vandens..

Cia labai placiai is savo vyrisko kampo parasiau biggrin.gif Puntukas pas moteris darze, taip kad galit akmenukus metyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizard @ 2009 03 16, 21:25)
Su meile - gera širdyje, bet vyriškas mastymas ir instinktai reguliariai pradeda sukti smegenis. Praeina - ir vel liuks.  Vieni tam spaudimui pasiduoda, kiti ismoksta ignoruoti, ar kitaip numalšinti (pvz. dirbant iki negaliu, lankant sporto kluba ir t.t.). Ir is esmes tai panasiai kaip moterims PMS , tik kad vyrams tai uzeina reciau, ir elgesys su mylimaja nepakinta (puntukas moterims i darza  4u.gif )... tiesiog pradeda atrodyti, kad kažkas ne taip, kaip turetu buti. Ir vistiek mes jus mylim. Ir mums jusu reikia, kaip vandens..

Cia labai placiai is savo vyrisko kampo parasiau biggrin.gif Puntukas pas moteris darze, taip kad galit akmenukus metyt smile.gif

sveikutis prisijungęs,
nelabai supratau minties, kurią ir išryškinau. jei su meile - gera širdy, tai kam reikia ją malšint, ir sportuot iki negaliu... ir kodėl priešpastatei meilę - vyriškam mąstymui ir instinktam? manau, meilė yra tokia plati, kad apkabina viską, argi ne? ir instinstinkuts ir visokį mąstymą.

dabar dar vienas dalykas. jei sugretintume meilę ir moterišką mąstymą, kai kurios feministės - radikaliosios - irgi įsižeis. joms tos meilės-seilės nė figą nereik. nė vyrų, kad lagaminėlius paneštų ir tt. taigi, meilė lieka atskirta, nusviesta kažkur outsaid'e nuo vyriškų ir kmoteriškų mąstymų, taip išeitų...
o jei meilę sugražint kur jai priklauso - šalia visokių raidkalizmų, sekso, etc...gal ir geriau gautųsi visas paveiksliukas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 17 kovo 2009 - 09:32
mano nuomone, yra ta maža priešprieša kai tu būni kartu su žmona (ar antra puse) tie jausmai ir meilė yra, dėja reguliariai atsiranda tokia maža abejonė ar tikrai taip yra. Ir viskas del to, kad vyrai visada remiasi logika ir mastymu. Stresas darbe, kelios dienos reguliariai pervarges.. Antroji puse neturi laiko kada tau skirti, o kai atsigulat i lova.. net pabučiuot vienas kito nespejat prieš užmingant... Ir taip vyrai pradeda mastyti, kad kažkas ne taip.. nors viska įtakoja visiškai su meile nesusije veiksniai. Ir tu pradedi abejoti... Tam neigiamam (pavadinkim taip) efektui pašalinti vieni nueina į kairę, kiti į sporto klubą, ar su draugais i tam tikros paskirties įstaigą, iš kur dažniausiai juos išneša visiškai nutrūkusius nuo realybės ir savaime aišku.. alkoholio doh.gif . Ir po tos iškrovos viskas labai gerai pasidaro.. Čia išdėsčiau savo mintis ir žiu kad jau šneka apie šalutinį meilės poveikį eina... g.gif

Apie feministes : Taip yra feministes kurios masto panasiai kaip vyrai, bet tai yra atskira socialinė grupė žmonių kurie tiesiogiai nenori susidurti su jausmais, nes jausmai daro žmogų pažeidžiamą.

Čia viska iš savo varpinės rašau, ir niekam neprikišinėju nieko, tiesiog man atrodo, kad tas pilnumo jausmas, kuris mus užvaldo apsikabinus mylimą žmogų - turi ir šalutinį efekta. Ir tas efektas taip pat yra meilės dalis.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 03 17, 09:31)
sveikutis prisijungęs,
nelabai supratau minties, kurią ir išryškinau. jei su meile - gera širdy, tai kam reikia ją malšint, ir sportuot iki negaliu... ir kodėl priešpastatei meilę - vyriškam mąstymui ir instinktam? manau, meilė yra tokia plati, kad apkabina viską, argi ne? ir instinstinkuts ir visokį mąstymą.

dabar dar vienas dalykas. jei sugretintume meilę ir moterišką mąstymą, kai kurios feministės - radikaliosios - irgi įsižeis. joms tos meilės-seilės nė figą nereik. nė vyrų, kad lagaminėlius paneštų ir tt. taigi, meilė lieka atskirta, nusviesta kažkur outsaid'e nuo vyriškų ir kmoteriškų mąstymų, taip išeitų... 
o jei meilę sugražint kur jai priklauso - šalia visokių raidkalizmų, sekso, etc...gal ir geriau gautųsi visas paveiksliukas g.gif

nera ko nesuprast, cia ne apie meiles malsinima eina kalba, o apie malsinima tu instinktu, kai vyriskis jau pradeda nesamones daryt...
Papildyta:
QUOTE(Lizard @ 2009 03 17, 12:04)
tiesiog man atrodo, kad tas pilnumo jausmas, kuris mus užvaldo apsikabinus mylimą žmogų - turi ir šalutinį efekta. Ir tas efektas taip pat yra meilės dalis.

pritariu drinks_cheers.gif cia kaip maniskis yra man pasakes "tu esi ta dalele, kuri mane papildo, o as papildau tave. salia taves jauciuosi pilnas ir nieko netruksta". apsikritai i savoka meile, telpa labai daug. svarbu, kad du zmones jauciasi gerai salia vienas kito, kai atsiranda bendri tikslai, kaip yra sakoma, kad du zmones ziuri viena kryptimi. kai kiekvienas gyvename savo gyvenima, bet kartu gyvename ir viena bendra. man svarbiausia kad santykiuose butu harmonija wub.gif prirasiau cia.... blush2.gif
Atsakyti
svarbiausias dalykas siekiant tarpusavio supratimo ir geru santykiu..
Atsakyti
Nera:
kaledu senelio, dievo, meiles, paparcio ziedo, draugu, vokietijos demokratines respublikos, ...ir t.t.

Yra:
instinktai - priveist palikuoniu, kvepuoti, valgyti, islikti.

Atsakyti