QUOTE(fragolina* @ 2009 03 12, 14:06)
Aš ir sakau,kad jo nesustabdysi,bet pačiam i stoti nereikia.
Turiu viena pavyzdį labai gerą šalia.Moteriai 72 metai (na jau kaip ir nebe jaunuole,pagal mūsų supratimą jau turėtų būti tipinė močiutė) bet kur tau.Tai šita močiutė sau nuvažiuoja susileidžia botoxo (kad raukšlyčiu nesimatytų),vaikšto ji su aukštakulniais,vairuoja džipą,važiuoja savaigaliais i kalnus vaikščioti,dirba nuo ryto iki vakaro 12 valandų,savaitgaliais ir neguli lovoj ir nesiilsi,bet kažką būtinai veikia.Žinot,pagalvoju,kad man tiek tos energijos kiek ji turi.Reikia keisti požiūrį ir negalvoti,kad jei jau kam per 30 nebegali to ar no daryti,ar kam per 60 jau turi būti senukas.
Tai aš turbūt jau gimiau sena...Turiu viena pavyzdį labai gerą šalia.Moteriai 72 metai (na jau kaip ir nebe jaunuole,pagal mūsų supratimą jau turėtų būti tipinė močiutė) bet kur tau.Tai šita močiutė sau nuvažiuoja susileidžia botoxo (kad raukšlyčiu nesimatytų),vaikšto ji su aukštakulniais,vairuoja džipą,važiuoja savaigaliais i kalnus vaikščioti,dirba nuo ryto iki vakaro 12 valandų,savaitgaliais ir neguli lovoj ir nesiilsi,bet kažką būtinai veikia.Žinot,pagalvoju,kad man tiek tos energijos kiek ji turi.Reikia keisti požiūrį ir negalvoti,kad jei jau kam per 30 nebegali to ar no daryti,ar kam per 60 jau turi būti senukas.