Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 11:12)
Kai žinai ribas , gali daug pasiekti . O "tobulybė"- individuali samprata . Kas Jums būtų "tobula vakarienė" ?

"Tobula vakarienė" - Likti alkanam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 12, 12:33)
"Tobula vakarienė" - Likti alkanam  lotuliukas.gif
Tai čia tokioms kaip man ("Kam per trisdešimt") : tobula vakarienė - jokios vakarienės...Na , bet Jūs - kas kita...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 11:36)
Tai čia tokioms kaip man ("Kam per trisdešimt") : tobula vakarienė - jokios vakarienės...Na , bet Jūs - kas kita...

As kuklus, tobulybes man nepatinka, tada nera tikslo toliau kazko siekti.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 12, 12:38)
As kuklus, tobulybes man nepatinka, tada nera tikslo toliau kazko siekti.
Žmogus , kuris save vadina "kuklus" , iš kuklumo nemirs...Bet Jūs dar jaunas , perspektyvus ir imlus...dar išmoksite būti nekuklus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrealex: 12 kovo 2009 - 11:48
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 11:42)
Žmogus , kuris save vadina "kuklus" , iš kuklumo nemirs...Bet Jūs dar jaunas , perspektyvus ir imlus...dar išmoksite būti nekuklus...

sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 11:36)
Tai čia tokioms kaip man ("Kam per trisdešimt")

a tokios,kur per trisdesimt-kuom skiriasi nuo kitu kam iki trisdesimt?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 12, 13:27)
a tokios,kur per trisdesimt-kuom skiriasi nuo kitu kam iki trisdesimt??  bigsmile.gif
Iki trisdešimt dar nebūtina vengti vakarienės.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 12, 12:31)
Iki trisdešimt dar nebūtina vengti vakarienės.

o nuo kada riba yra 30 metu.
Jezus ir as arteju prie jos, galvoju kodel tos tobulos vakarienes vis mazeja.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 12, 13:32)
o nuo kada riba yra 30 metu.
Jezus ir as arteju prie jos, galvoju kodel tos tobulos vakarienes vis mazeja.
Kiekvienam savos ribos . O aš su Jėzum jau beveik Jėzaus amžiaus (Man labai patiko Jūsų parašymas "Jezus ir aš ...")... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 12, 12:27)
a tokios,kur per trisdesimt-kuom skiriasi nuo kitu kam iki trisdesimt??  bigsmile.gif

Nes nebevalgo lotuliukas.gif

Įdomi pozicija kaip moters virš trisdešimt,lyg ir gyvenimas pradeda stoti.Jau vakarienė nebesvarbi,vėliau atsiras dar daugiau nereikšmingų dalykų,kurie galbūt kažkada teikė džiaugsmą.Taip,tiesa,kad laikas vienintelis gali viska sustabdyti,bet tikrai neverta pačiam jo stabdyti.Reikia džiaugtis viskuom kuom galima,net i vakariene,net jei ta vakarienė ir labai soti
Atsakyti
QUOTE(vaidamile @ 2009 03 11, 20:58)
aga , kai padauginate du kamuoliukai tiek apsidvejina kad matos net keturi  apskritimai lotuliukas.gif tai ir glaudziates prie audi groteliu kaip prie papsiuku  bigsmile.gif ane?O po Afrodittes vaisiu tai net po dvi audines matysite biggrin.gif
  teeetis avatras isdavikas  lotuliukas.gif  ax.gif

kas išdavikas,kur išdavikas? cool.gif
Atsakyti
a nu paniatna..stuketli tricokas ir vsio..susimetei smutkes ir i ATA biggrin.gif ..
nesamone...
gyvenimas vienas..jei dar ir malonuma skaniai pavalgyti -reikia atsisakyt-tai kas cia per gyvenimas...
atseit jei nevalgysi-gyvensi amzinai... biggrin.gif
vejai,geras maistas ir sportas... thumbup.gif jei sporto nemegstat-seksas biggrin.gif
Atsakyti