Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(Afroditte @ 2009 03 09, 20:55)
cia be gumyciu tie  bis.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 09, 19:52)
dziunat? blink.gif  forume  lotuliukas.gif 

Kokios dar balos,koks lietus?  biggrin.gif  Visus kvieciu i svecius,pas mane saule ir +18  tongue.gif Ir darbu nera,kas belieka  lotuliukas.gif  dziut forumuose ir bendrauti su zmonem be morales  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Cia juokas buvo  mirksiukas.gif  bet del +18 nemeluoju  biggrin.gif

nepasakyciau kad visi be morales, yra geru zmoniu, o del dziuvimo, cia toks posakis mirksiukas.gif pas mus deje balos ir lietus, ir dar pasnigo, va taip doh.gif noretusi ir man uz lietuvos ribu ziemos metu pasedet, bet kaip tycia dazniausiai isvykstu vasaromis... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 09, 20:55)
cia be gumyciu tie  bis.gif

issilaisvinam nuo gumyciu, virveliu ir kitu dalykeliu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 03 09, 21:21)
nepasakyciau kad visi be morales, yra geru zmoniu, o del dziuvimo, cia toks posakis  mirksiukas.gif  pas mus deje balos ir lietus, ir dar pasnigo, va taip  doh.gif  noretusi ir man uz lietuvos ribu ziemos metu pasedet, bet kaip tycia dazniausiai isvykstu vasaromis...  ax.gif
Papildyta:
issilaisvinam nuo gumyciu, virveliu ir kitu dalykeliu  clap.gif

Aš puikiai suprantu kad tai posakis mirksiukas.gif Tenka man ir ne žiemos metu,o visais sezonų laikais.Ko tik nepadarysi dėl tos meilės,bet kartais jaučiu,kad geriau nereikėjo nieko daryt bigsmile.gif

Seniai jau laikas.Labai jau suvaržytai gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
keliames keliames,darbo liaudis....kam kavos,kam kakavos,kam arbatos....greitai greitai nail.gif nauja diena-nauja pradzia.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 09, 22:06)

Seniai jau laikas.Labai jau suvaržytai gyvenam  biggrin.gif

vat as sutinku iskart...
atsisakai nors vienos verziancios "gumytes" savo gyvenime ir jau lengviau ikvepti iskart darosi nail.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 10, 08:43)
user posted imageuser posted imageuser posted image
keliames keliames,darbo liaudis....kam kavos,kam kakavos,kam arbatos....greitai greitai  nail.gif nauja diena-nauja pradzia.... biggrin.gif
Papildyta:
vat as sutinku iskart...
atsisakai nors vienos verziancios "gumytes" savo gyvenime ir jau lengviau ikvepti iskart darosi  nail.gif ...

darbo liaudis jau senai plusa, o ne kava geria. Burzujai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 10, 10:15)

da ladna..nepavydek flirt.gif ....dirbau ir as jau biski... biggrin.gif nu gerai gerai..nedirbau lotuliukas.gif ....kaip sakoma naglumas-antra laime,pirma-AS hihihi.gif ....irgi kazko juokas ima hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 10, 10:18)
da ladna..nepavydek  flirt.gif ....dirbau ir as jau biski... biggrin.gif nu gerai gerai..nedirbau  lotuliukas.gif ....kaip sakoma naglumas-antra laime,pirma-AS  hihihi.gif ....irgi kazko juokas ima  hihihi.gif

nu baik sedziu kavineje nt zmoneds ziuri i mane kaip juokuosi, pagalvos dar ka isprotejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 10, 10:20)
nu baik sedziu kavineje nt zmoneds ziuri i mane kaip juokuosi, pagalvos dar ka isprotejau  lotuliukas.gif

sako dirbu biggrin.gif nu paniatna hihihi.gif ....a tu neziurek i zmones,tu i ekrana...galvos skaitai naujienas sios dienos hihihi.gif ....
kavinei jis matai...burzua bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 09, 19:52)
bet del +18 nemeluoju  biggrin.gif

o pas mus dar smiego apie metra ,jau nekabu apie dvimetrinius sniegu kalnus sustumdytus , tai jai kam per silta prasom pas mane is svecius dabar yra -12, priimsiu ir be virvuciu lotuliukas.gif
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 10, 10:15)

blink.gif o jus ir ankstyvi siandien ax.gif as katik is lovos, ne po darbu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidamile: 10 kovo 2009 - 10:47
Labas mielieji draugai biggrin.gif

Siandien oras nuostabus ax.gif Varineju su megztuku tongue.gif ir be virvuciu lotuliukas.gif
Rytas prasidejo nuostabiomis moteriskomis proceduromis bigsmile.gif

Isgeriam kavos drinks_cheers.gif o gal daugiau ? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Čia jūs vis dar apie meilę ?
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 10, 10:26)
sako dirbu  biggrin.gif  nu paniatna  hihihi.gif ....a tu neziurek i zmones,tu i ekrana...galvos skaitai naujienas sios dienos  hihihi.gif ....
kavinei jis matai...burzua  bebe.gif

as ir neziurau i zmones jie ziuri i mane... mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(indrealex @ 2009 03 10, 16:08)
Čia jūs vis dar apie meilę ?

jo apie ta pacia meile wub.gif
Atsakyti