ISDALIES PRITARIU, JUK SIUOLAIKINIAI VYRIOKAI MYLI NE PACIA MOTERI O JOS IVAIZDI JUK KAIP SAKO PASAKOS BAIGIAS PO VESTUVIU
QUOTE(vaidamile @ 2009 03 07, 18:55)
ISDALIES PRITARIU, JUK SIUOLAIKINIAI VYRIOKAI MYLI NE PACIA MOTERI O JOS IVAIZDI JUK KAIP SAKO PASAKOS BAIGIAS PO VESTUVIU
Kartais baigiasi net nepraėjus vestuvėms
pas Mb paklausiau,sakau kodėl prieš mums apsigyvenant kartu dovanojai man gėles,o dabar nebe.
Sako " tai jei jau kartu gyvenam,kam tos gėlės"
Štai čia ir prasideda buitis ir monotonija VISAME KAME
QUOTE(zuzu @ 2009 03 07, 15:35)
šaunuolis ir tiek...kitiems reik pasakyt
na bet vistiek:į bardačioką pamirštu pažiet,tai jei telefonas primena,tada normaliai praeina-pasveikinu,o jei neišgirstu priminimo,tai pats jubilijatas primena
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 07, 16:26)
puikuolės Jūs,tada ir sveikinu su moters diena , su 8-ių litų vertės Maximinėmis tulpėmis
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 07, 19:38)
Sako " tai jei jau kartu gyvenam,kam tos gėlės"
va va..kaip rasiau apie ta dalyvio pasisakyma "ko tu isterikuoji,brangioji,kad as dulkinu kitas..GYVENU tai as su tavimi"
tai va...fragolina..niekam tu tiek nesi idomi kiek pati sau irkuo anksciau ta suvoksi-tuo greiciau baigsis tos ismaldos is kitu
dieve..geles.. ...va ryt glebi ruzavu tulpiu nusipirksiu...ir man zemai keliu kas mane sveikins ar nesveikins..as vistiek geriau save pasisveikinsiu
Papildyta:
QUOTE(teeetis @ 2009 03 07, 19:47)
puikuolės Jūs,tada ir sveikinu su moters diena , su 8-ių litų vertės Maximinėmis tulpėmis
oi dekui dekui...bet koks demesys yra demesys.. atsiusk saskaita pervesiu 10 litu atgal,kad nepasijaustu labai jau
tiek jau to,kitą sykį gal tau teks statyt...
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 06, 21:37)
pasakyciau,jei ne viesa vieta
QUOTE(teeetis @ 2009 03 07, 07:34)
kokia čia vieša vieta 5 rašytojai ir tie visi savi
QUOTE(teeetis @ 2009 03 07, 07:41)
aš tai,kur galiu:mobilus,kompas,audinės ''bardačioke' visur susirašęs gimtadienius,ne tik žmonos,bet ir giminės ir chebros,nes nieko kitaip neatsimenu,o nepasveikinęs paskui gėdos turiu
jo svarbiausisa kad chebros nepamirstum
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 07, 15:26)
gula kur?
turiu tik metalo. gal tiks?
manau,kad tiks,kad tik kiekis būtų didelis
QUOTE(teeetis @ 2009 03 08, 18:44)
manau,kad tiks,kad tik kiekis būtų didelis
tiks tiks....neskit,guldykit
my negordije ,viska paimsim
QUOTE(vaidamile @ 2009 03 08, 19:45)
galima kompanija palaikysiu
irgi skaiciukams jauciat silpnybe??
nu davai,koperuojames,jei nebijot isvadinta cia buti visaip
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 08, 20:02)
irgi skaiciukams jauciat silpnybe??
Afroditte,kaip tu gali,tau tik skaiciukai,kokia tu materialiste,kaip baisu,kur visos vertybes
Juokas
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 08, 20:06)
nejuokas..as rimtai materialiste ...bus skaiciuku-bus vertybiu...negi galvojat zudoma ir vagiama is gero gyvenimo ...nera skaiciuku-nera vertybiu,nera nieko...
zmones,mastykit