Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 18, 19:01)
kad tu zinotum, veltinio avie, kaip mums, vyrams, truksta meiles...
Kada visi aplink zaidzia kamuoliu, maudosi, soka...Mes, vyrai, turime sedeti prirukytuose kambariuose prie kompiuteriu...Ir atsakinet forumuose i pacius durniausius pasaulyje klausimus...

g.gif ar kas tave uždarė tame prirūkytame kažkieno kambaryje , ir kas šautuvą įrėmęs į galvą verčia rašyt atsakymus į durnus klausimus blink.gif

gal man ateit tave išvaduot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir aš be meilės ilgai netraukčiau,ypač be A8 4,2 QUATTRO
Atsakyti
QUOTE(teeetis @ 2009 02 19, 18:14)
na ir aš be meilės ilgai netraukčiau,ypač be A8 4,2 QUATTRO

Cia klause ne apie meile masinom, o moterims.
Man meile nereikalinga, cia daugiau moteru ismislas.Man geriau tiktu geri santykiai, ir pagalba vienas kitam.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 02 17, 14:06)
Reziumė: be meilės gyvent negalėčiau....

wub.gif thumbup.gif wub.gif maladiec!
Atsakyti
juokų nesuprantat
Atsakyti
negi nesutikot meilės mašinoje
Atsakyti
jei yra meile tai visada bus vienas kito supratimas,vadinas gyvenimas bus mielas manau be meiles gyventi labai sunku...
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 20, 19:06)
jei yra meile tai visada bus vienas kito supratimas,vadinas gyvenimas bus mielas manau be meiles gyventi labai sunku...

uzsiciaupk.
Darai geda vyrams.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 20, 20:30)
uzsiciaupk.
Darai geda vyrams.

Aha, stoprocentno pritariu
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 20, 21:44)
Aha, stoprocentno pritariu

Juk sakiau, kad vyrai bobeja.... lotuliukas.gif
Atsakyti
tai palei jus vyras tas kuris bobai i snuki duoda??? manau tai paskutinis asilas o ne vyras ir nemanau kad geri santykiai su zmona yra bobejimo reikalas...
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 02 20, 22:51)
tai palei jus vyras tas kuris bobai i snuki duoda??? manau tai paskutinis asilas o ne vyras ir nemanau kad geri santykiai su zmona yra bobejimo reikalas...

a tu girdejai, ka as tau sakiau?
Atsakyti