Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(fragolina* @ 2009 03 05, 22:20)
[b]
Perskaičiau ir dabar galvoju kaip čia yra..Nes mano santykiuose to nei kvapo..Tai nemyli? g.gif O apie nuolaidžiavimą iš vis net neverta prabilt. doh.gif  Ot stuobrį susiradau  bicycle.gif  cray.gif Reikia nešt kudašių. unsure.gif

Nėra santykių, nėra ir kvapų. Tai pirma. Antra - neišnešei da? Kodie? Laukiu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 06, 11:45)
Dėl kudašiaus-juokas.

argi tos frazes neskaitei??? ji net pirma buvo parasyta...
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 06, 10:59)
Visada pasitikėjau savimi,bet pamažu tas pasitikėjimas blėsta.

tai kaip cia iseina dabar...pamastom..kuo daugiau vyras mala sh.. tuo labiau mes pasitikim savim bigsmile.gif ...nu man kasdiena geles ir komplimentai su naturalumu nesirisa nors tu ka...cia nebent santykiu pradzioje kai viskas is "cukraus" atrodo...nu bet jau kur gyvenimas,buitis,darbai,uzsiemimai..ten tikrai prabegom tik tas demesys,tos geles ir isvis dziaugtis reik kad susimatai per toki gyvenimo ritma doh.gif

jo ispindejusi esat visai ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 06, 12:10)
jo ispindejusi esat visai ...  biggrin.gif

lotuliukas.gif veidrodin spoksojot, a?
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 06, 12:10)

gal kiek per riebiai??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 06, 11:10)
tai kaip cia iseina dabar...pamastom..kuo daugiau vyras mala sh.. tuo labiau mes pasitikim savim  bigsmile.gif ...nu man kasdiena geles ir komplimentai su naturalumu nesirisa nors tu ka...cia nebent santykiu pradzioje kai viskas is "cukraus" atrodo...nu bet jau kur gyvenimas,buitis,darbai,uzsiemimai..ten tikrai prabegom tik tas demesys,tos geles ir isvis dziaugtis reik kad susimatai per toki gyvenimo ritma  doh.gif

Nereikia nenatūralumo,žinau kaip buvo pradžioje,kol vyko "užkariavimas" ir kaip yra dabar - kai tikslas pasiektas mirksiukas.gif
Pasitikėjimas nepriklauso nuo gėlių kiekio.Nežinau kodėl manot,kai vyras romatikas jis mala š..?

O aš neišpindėjus mirksiukas.gif Na gal šiek tiek mirksiukas.gif tiek kiek reikia rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 03 06, 11:11)
lotuliukas.gif  veidrodin spoksojot, a?

jusu ziniai ispindejimas neatsispindi veidrodziuose biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 06, 11:04)
manau tokie dalykai pataisomi po vieno ar keliu ramiu pokalbiu bet yra dar,o gal vyras labai uzsiemes???jam gal nebelieka laiko net prisimint kai kuriu labai svarbiu datu???...

Dėja taip nėra unsure.gif

Pokalbių buvo ir ne vienas,kol kas nepadėjo
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 06, 12:17)
jusu ziniai ispindejimas neatsispindi veidrodziuose  biggrin.gif

ojoj... čia jau patologija... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 06, 12:19)
Pokalbių buvo ir ne vienas,kol kas nepadėjo

Išgerkit alaus...kartu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 06, 11:17)
Nereikia nenatūralumo,žinau kaip buvo pradžioje,kol vyko "užkariavimas" ir kaip yra dabar - kai tikslas pasiektas  mirksiukas.gif

apie ka as ir kalbu...kaip galima lyginti pradzia ir dabar..juk pastoviai romantiskai nusiteike negyvensit...a supranti nors???
o tas "tikslas pasiektas" isikalimas moteru i galva,kad daugiau paknist proto vyrams...nu pasieke sakykim..nu ir ka? pasieke tave,toliau zmogus juda,negi tu manai esi vienintelis tikslas ir siekiamybe jo gyvenime biggrin.gif ...

neperka tau geliu,jam pirk pati...jei nori kazka gauti is zmogaus,turi pati ta duoti...

nu o jei niekaip nesigyvena be komplimentu-tai pasirinkimas visada yra
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 03 06, 11:21)
ojoj... čia jau patologija...  unsure.gif
Papildyta:

Išgerkit alaus...kartu...  bigsmile.gif

Aš išgerčiau bigsmile.gif mielai su džiovinta žuvim mirksiukas.gif ,bet jis negeria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 06, 12:23)
Aš išgerčiau  bigsmile.gif  mielai su džiovinta žuvim  mirksiukas.gif ,bet jis negeria  lotuliukas.gif

...aš geriu bigsmile.gif
Atsakyti