Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas TIK VYRAMS!

QUOTE(Afroditte @ 2009 03 05, 17:47)
po rezultatu pavarvinsit ..  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif
aga
Atsakyti
tik nepamirškit įspūdžiais pasidalint-lauksim išsižioję laugh.gif
o,kad tas bičas svetimas tvarko,ką jis pats dar ir pasipasakoja savo žmonai-na ir drąsus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 05, 18:47)
po rezultatu pavarvinsit ..  biggrin.gif

lotuliukas.gif sito jau nebus...

QUOTE(teeetis @ 2009 03 05, 20:21)
tik nepamirškit įspūdžiais pasidalint-lauksim išsižioję laugh.gif
o,kad tas bičas svetimas tvarko,ką jis pats dar ir pasipasakoja savo žmonai-na ir drąsus doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teeetis @ 2009 03 05, 19:21)

ką jis pats dar ir pasipasakoja savo žmonai-na ir drąsus doh.gif

nesipasakoja,bet matyt dejes ant tiek,kad ji zino viska biggrin.gif nu a ka jam jau slept biggrin.gif bent jau toks fakto patvirtinimas geriau nei eilinis "brangioji,tau paranoja" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 17, 11:24)
Man tai reiškia beprotišką norą poruotis su ta - mylima moterimi. Dar reiškia nesveiką pavydą (neduokdie kas nors atims). Dar - nuolaidžiavimą ten, kur sveikas protas to netoleruotų. Ir neapykantą (o gal įsiūtį), tik todėl, kad negali visiškai pavergt to meilės objekto.

Gyvent be meilės galiu. Taip net ramiau. Mažiau išlaidų, nuostolio, sakyčiau. Bet, vis tik, man svarbiau - pagarba, supratimas ir realybės gilesnis suvokimas. Kai tik žmogus tai turi, 90 nuošimčių nesusikalbėjimo nunyksta (koks ten austrų filosofas atrado, kad žmonės nesusikalba dėl skirtingos retorikos, o ne dėl esmės, a?) Žodžiu...  blush2.gif

Perskaičiau ir dabar galvoju kaip čia yra..Nes mano santykiuose to nei kvapo..Tai nemyli? g.gif O apie nuolaidžiavimą iš vis net neverta prabilt. doh.gif Ot stuobrį susiradau bicycle.gif cray.gif Reikia nešt kudašių. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 05, 20:11)
nesipasakoja,bet matyt dejes ant tiek,kad ji zino viska  biggrin.gif nu a ka jam jau slept  biggrin.gif bent jau toks fakto patvirtinimas geriau nei eilinis "brangioji,tau paranoja"  lotuliukas.gif

teisingai kam slepti ir meluoti jei ir taip viskas aisku, kaip ant delno.

QUOTE(fragolina* @ 2009 03 05, 21:20)
[b]
Perskaičiau ir dabar galvoju kaip čia yra..Nes mano santykiuose to nei kvapo..Tai nemyli? g.gif O apie nuolaidžiavimą iš vis net neverta prabilt. doh.gif  Ot stuobrį susiradau  bicycle.gif  cray.gif Reikia nešt kudašių. unsure.gif

žodį nulaidžiauti, pakeisčiau žodziu susitarti. Na ir kudasiaus nera ko nesti, juk kiekvienas žmogus yra skirtingas.
Atsakyti
čia chatų kambarys? paauglių?? bent į pirmo posto klausimą atsižvelgiat? neterškit erdvės.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 03 06, 08:34)
neterškit erdvės.

paduokit i teisma nail.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 06, 06:59)
teisingai kam slepti ir meluoti jei ir taip viskas aisku, kaip ant delno.
žodį nulaidžiauti, pakeisčiau žodziu susitarti. Na ir kudasiaus nera ko nesti, juk kiekvienas žmogus yra skirtingas.

Dėl kudašiaus-juokas.Bet mums ir susitarti nepavyksta.Aš susitariu,o MB ne g.gif Vis nepavyksta atrasti viduriuko. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2009 03 06, 08:34)
čia chatų kambarys? paauglių?? bent į pirmo posto klausimą atsižvelgiat? neterškit erdvės.

Žmonės bendrauja,suprantat? BENDRAUJA.Ir nervarbu kokia forma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 05, 22:20)
[b]
Perskaičiau ir dabar galvoju kaip čia yra..Nes mano santykiuose to nei kvapo..Tai nemyli? g.gif O apie nuolaidžiavimą iš vis net neverta prabilt. doh.gif  Ot stuobrį susiradau  bicycle.gif  cray.gif Reikia nešt kudašių. unsure.gif

myli ir dar kaip myli jei vadovausimes sena rusu patarle ""bei babu molotom budet baba zolotom...""o jei rimciau tai tobulybiu nera turim visi savu minusu ir taip pat pliusu...jei jau gyvenat kartu ir tikriausiai ne viena men.tai lengva pasverti ko daugiau ,maloniu akimirku ar nusivilimu...

QUOTE(zuzu @ 2009 03 06, 09:34)

na erdve jau ir taip senai sutersta bet gal ir reiketu atgaivinti kazka rimto... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 06, 11:45)
Dėl kudašiaus-juokas.Bet mums ir susitarti nepavyksta.Aš susitariu,o MB ne  g.gif  Vis nepavyksta atrasti viduriuko. doh.gif

o gal jus ne taip bandot susitart???o gal per daug reikli???
Atsakyti
QUOTE(andrius1975 @ 2009 03 06, 10:51)

o gal jus ne taip bandot susitart???o gal per daug reikli???

Reikli esu,bet vien todėl turbūt,kad buvęs x labai išlepino.Na čia aš padariau tokią išvadą g.gif O juk visiems žinoma,kad prie gero geit priprantama,bet sunkiai atprantama.
Kaip pvz duosiu: anksčiau sulaukdavau gėlių beveik kiekviena dieną,komplimentai,gražūs žodžiai,visiškas dėmesys tik man.
Visas šitas jau buvo.

O dabar - net negavau gelelės gimtadienio proga,nebežinau ką reiškia komplimentas.
Moteris myli ausimis,o vyrai akimis.Visada pasitikėjau savimi,bet pamažu tas pasitikėjimas blėsta.
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 03 06, 11:59)
Reikli esu,bet vien todėl turbūt,kad buvęs x labai išlepino.Na čia aš padariau tokią išvadą  g.gif O juk visiems žinoma,kad prie gero geit priprantama,bet sunkiai atprantama.
Kaip pvz duosiu: anksčiau sulaukdavau gėlių beveik kiekviena dieną,komplimentai,gražūs žodžiai,visiškas dėmesys tik man.
Visas šitas jau buvo.

O dabar - net negavau gelelės gimtadienio proga,nebežinau ką reiškia komplimentas.
Moteris myli ausimis,o vyrai akimis.Visada pasitikėjau savimi,bet pamažu tas pasitikėjimas blėsta.

manau tokie dalykai pataisomi po vieno ar keliu ramiu pokalbiu bet yra dar,o gal vyras labai uzsiemes???jam gal nebelieka laiko net prisimint kai kuriu labai svarbiu datu???...
Atsakyti