NOREJAU PAKLAUSTI KA JUMS ,VYRAI, REISKIA MEILE, AR GALETUMET GYVENTI BE JOS?
ACIU UZ NUOMONES ISSAKYMA , VYRAI!
Man tai reiškia beprotišką norą poruotis su ta - mylima moterimi. Dar reiškia nesveiką pavydą (neduokdie kas nors atims). Dar - nuolaidžiavimą ten, kur sveikas protas to netoleruotų. Ir neapykantą (o gal įsiūtį), tik todėl, kad negali visiškai pavergt to meilės objekto.
Gyvent be meilės galiu. Taip net ramiau. Mažiau išlaidų, nuostolio, sakyčiau. Bet, vis tik, man svarbiau - pagarba, supratimas ir realybės gilesnis suvokimas. Kai tik žmogus tai turi, 90 nuošimčių nesusikalbėjimo nunyksta (koks ten austrų filosofas atrado, kad žmonės nesusikalba dėl skirtingos retorikos, o ne dėl esmės, a?) Žodžiu...
Gyvent be meilės galiu. Taip net ramiau. Mažiau išlaidų, nuostolio, sakyčiau. Bet, vis tik, man svarbiau - pagarba, supratimas ir realybės gilesnis suvokimas. Kai tik žmogus tai turi, 90 nuošimčių nesusikalbėjimo nunyksta (koks ten austrų filosofas atrado, kad žmonės nesusikalba dėl skirtingos retorikos, o ne dėl esmės, a?) Žodžiu...
tik vieno zmogaus pasisakymas?
QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 17, 12:15)
vyru trukumas pasaulyje
QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 17, 13:15)
ir tas paršas, a ne?
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 17, 13:26)
ir tas paršas, a ne?
ale tikrai, tikras parsas
QUOTE(veltinio_avytes @ 2009 02 16, 20:31)
NOREJAU PAKLAUSTI KA JUMS ,VYRAI, REISKIA MEILE, AR GALETUMET GYVENTI BE JOS?
kad tu zinotum, veltinio avie, kaip mums, vyrams, truksta meiles...
Kada visi aplink zaidzia kamuoliu, maudosi, soka...Mes, vyrai, turime sedeti prirukytuose kambariuose prie kompiuteriu...Ir atsakinet forumuose i pacius durniausius pasaulyje klausimus...
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 18, 20:01)
turime sedeti prirukytuose kambariuose prie kompiuteriu...
O nafig rūkai? Verčiau per čėrką lyšną rozą...
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 19, 10:17)
O nafig rūkai? Verčiau per čėrką lyšną rozą...
QUOTE(As_tik_as @ 2009 02 19, 12:36)
ir tu per čėrką lyšną rozą?
kol kas per cierka iki stakono dar neprisikasiau