Mano baklažanų derlius nulinis. Kabo keli ant šakelių, bet nei auga, nei sirpsta. Katės išėjusios į balkoną nusiskina pažaisti. Žodžiu, netinka mano balkonas baklažanams, o ir aš gal per mažai jais rūpinausi Vienas gelsta jau, bet toks kaip kaštono dydžio.
As auginau pprastus baklažanus šiltnami, augo labai gražiai ir žydėjo gausiai, o vaisiaus neužmezgė nei vieno, taigi jau išroviau....
pas mane kai pakeliau plevele ir nukrito karstis uzsimezge nemazai baklazanu. Tradiciniu tamsiuju Black Beauty ~ 30 vaisiu. Jau kazkiek suvalgem. Tik dabar bijau, kad tokiu oru nebutu jiems per salta ir nenumetytu baklazaniuku. Daug dar visai nediduku, augt ir augt jiems.
Graziuju uzjuriniu Rosa Bianca yra trys vaisiai, Listada de Gandia - penki. Pastarieji nedidukai tokie ir kabo. Gal jie dideli ir neturi uzaugt? Pagal foto atrodo smulkesni.
Skanumelis tie baklazanai Kiek jie man nerviniu lasteliu suede nemegzdami tai ir prisimint nenoriu. Ale jau kai yra.. O dar kaimynu akys kokios, kai pamato besinesant
Graziuju uzjuriniu Rosa Bianca yra trys vaisiai, Listada de Gandia - penki. Pastarieji nedidukai tokie ir kabo. Gal jie dideli ir neturi uzaugt? Pagal foto atrodo smulkesni.
Skanumelis tie baklazanai Kiek jie man nerviniu lasteliu suede nemegzdami tai ir prisimint nenoriu. Ale jau kai yra.. O dar kaimynu akys kokios, kai pamato besinesant
Pas mane tas pats buvo, žydėjo ir daugiau nieko o dabar pradėjo megsti jau ant vieno gal tri normalio didžio yra,,manieji tokie pailgos formos nepamenu kaip vadinasi teiktu pasižiūrėt
QUOTE(Indre.M @ 2011 01 21, 14:27)
Sveikos,
Gal galite pasidalinti patiritmi ir pasakyti kada sėjate baklažanus?
Taip užsimaniau pabandyti auginti šias daržoves
Gal galite pasidalinti patiritmi ir pasakyti kada sėjate baklažanus?
Taip užsimaniau pabandyti auginti šias daržoves
Siandien palanki diena... juos reikia seti anksti
Papildyta:
Saintlina, gal galetum baklazanu skonius palyginti, kuriuos augina? Ar jie vienodi?
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 21, 18:59)
Siandien palanki diena... juos reikia seti anksti
Papildyta:
Saintlina, gal galetum baklazanu skonius palyginti, kuriuos augina? Ar jie vienodi?
Papildyta:
Ačiū, bandysiu sėt
aš pernai sėjau vasario vidury, tai man puikiausiai spėjo užaugt. Šiemet irgi anksčiau nesėsiu.
O skoniai man turbūt panašus buvo Žinai, kai aš ne gurmanė, tai labai didelio skirtumo nepajutau. Tiesa, Rosa Bianca neragavau, nes tik pora baklažaniukų užaugo, laikiau sėkloms.
Ir, žinoma, šitie gražieji kur kas mažesni už Black beauty.
O skoniai man turbūt panašus buvo Žinai, kai aš ne gurmanė, tai labai didelio skirtumo nepajutau. Tiesa, Rosa Bianca neragavau, nes tik pora baklažaniukų užaugo, laikiau sėkloms.
Ir, žinoma, šitie gražieji kur kas mažesni už Black beauty.
Aisku, aciu
Matai, pas mane anksciau pernai uzsimezge Sodinom su mama sausio pab.
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 21, 19:59)
kad tave kur. Vakar paskaičiusi šitą tavo postą nuėjau ir pasėjau dar ir baklažanus