Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai

QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 30, 12:59)
Smagu, o tavo didieji ar tie mažiai geltoni


mano didieji. Violetiniai ir dryzuoti, kaip Madmuazele jau ir parase, kol as pastebejau klausima biggrin.gif
Violetiniai trys jau didesni kybo. Kiekviena diena einu paspoksot.
Lyg yra ir daugiau uzsimezgusiu, bet kol kas bijau dziaugtis, nes anksciau ir uzmegzti vis krito.
O jau vyras laukia nesulaukia, kada baklazanus puls valgyt. Laizosi aplink vaiksciodamas biggrin.gif

Madmuazele, baklazaniukai thumbup.gif O po kiek mazdaug ant krumo auga vaisiu? Pas mane ant kai kurio sesi, ant kai kurio nei vieno g.gif
Atsakyti
Saintlina, butinai parodyk tu dryzuotu foto bigsmile.gif Kazi jie hibridiniai? Dar ir seklyciu paprasyciau blush2.gif
Pas mane ant visu krumu vaisiu uzsimezge.. Daugiausiau 7 yra, o maziausiai 4.. bet manau, kad dar augs ir augs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 04, 12:19)
Saintlina, butinai parodyk tu dryzuotu foto bigsmile.gif  Kazi jie hibridiniai? Dar ir seklyciu paprasyciau blush2.gif
Pas mane ant visu krumu vaisiu uzsimezge.. Daugiausiau 7 yra, o maziausiai 4.. bet manau, kad dar augs ir augs biggrin.gif


Parodysiu. Kai bus ka rodyt.. Kol kas tie dryzuoti nieko idomaus neisstenejo. Lyg ir yra uzuomazgos, tai vis laukiu, neprarandu vilties. Nors ju seklytes velai atejo, sodinau tik balandi. Kiek pamenu, ne hibridai jie. Reiks pasitikrinti.
Jei uzaugs ir vyras nenues visu, pabandysiu seklyciu pasirinkt. Tik kad irgi neturiu supratimo, kaip ta padaryt biggrin.gif Na, visada buna pirmas kartas, kaip nors gal.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 04, 13:32)
Parodysiu. Kai bus ka rodyt.. Kol kas tie dryzuoti nieko idomaus neisstenejo. Lyg ir yra uzuomazgos, tai vis laukiu, neprarandu vilties. Nors ju seklytes velai atejo, sodinau tik balandi. Kiek pamenu, ne hibridai jie. Reiks pasitikrinti.
Jei uzaugs ir vyras nenues visu, pabandysiu seklyciu pasirinkt. Tik kad irgi neturiu supratimo, kaip ta padaryt  biggrin.gif  Na, visada buna pirmas kartas, kaip nors gal.

Ne hibridai,o mano visus kažkas suvalgė unsure.gif
Atsakyti
vakar atradau vieną Rosa Bianca kiaušinuko dydžio užmegztą thumbup.gif Jau visai nesitikėjau, nes labai lėtai jie augo, mažesni už visus iki šiol. Visiems garsiai pasakiau, kad jei tik vienas baklažaniukas bus, tegu nedrįsta suryt - laikysiu sėkloms.
Listada de Gandia irgi turi vos kelias užuomazgas, bet dar labai nedidukės, gali ir nukrist, jei kas nepatiks. Bijau džiaugtis kol kas.
Užtat Black Beauty tai jau turėčiau paragaut, kabo gal apie 20 vaisių nedidukų. Gal dar ir daugiau bus, jei neužsirūstins dėl ko nors..
Atsakyti
Sveikutės, mergaičiukės !
Auga ir pas mane baklažanai (paprastieji, violetiniai). Vaisiai jau valgomi.
Bet nežinau, kaip išspręsti problemą juos apdorojant: man skanūs jie paprastai keptuvėje kepti. Bet reikia nemažai aliejaus ir gaunasi riebokas patiekalas. Tenka su duona valgyti. Ar nesusiduriate su šia problema? Gal troškinti?
Ar ne čia papuoliau su savo klausimu?
Ačiū visoms, kas atsakys.
Atsakyti
aš darydavau arba įdarytus baklažanus, arba tiesiog troškinį su baklažanais. Abiem atvejais maišau įvairias daržoves (paprikas, cukinijas, pomidorus, baklažanus ir t.t.) ir maltą mėsą. Galima ryžių įdėt dar. Galima ir be mėsos. Galima sūriu pabarstyt. Pabandyk į goglį įsivest 'patiekalai iš baklažanų', turėtų primėtyt nuorodų.
Atsakyti
As su saviskiu vieninteliu vakar troskini padariau - valgem visi, net ausys lapnojo thumbup.gif Dejau tik savo augintas darzoves: morkas, bulves, svogunus, cesnakus, astru pipira, paprika, cukinija ir baklazana smile.gif Pagardinta kvepianciais pipirais, lauro lapu ir druska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 rugpjūčio 2010 - 11:36
Mano baklažanai meta lapus. Patys baklažaniukai geltonieji dar laikosi, bet didėja labai jau pamažu g.gif Su baime rytais einu žiūrėt, kad nerasčiau nukritusius.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2010 08 05, 15:09)
Mano baklažanai meta lapus. Patys baklažaniukai geltonieji dar laikosi, bet didėja labai jau pamažu  g.gif  Su baime rytais einu žiūrėt, kad nerasčiau nukritusius.

o kur tu juos augini? Patresi kuom nors? Dregmes uztenka?
Maniskiai vazone augdami kol negavo jokiu trasu, nemate sauletes ir vis isdziudavo - mete lapus, sirgo ir kenkejai visokie puole - dabar situacija pagerejo ax.gif
Atsakyti
Balkone, saulę mato, gal net per daug, drėgmės užtenka, bet lapai tokie kaip apibarstyti kažkuom, nors nėr nieko g.gif Netręšiau niekuom. Gal čia kokia lapų liga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 05 rugpjūčio 2010 - 15:13
Kaip jusu baklazanai gyvena? Dar nedengiat papildomai? Jie kiek zinau silumamegiai? Gal kas nors ragavot tuos Golden eggs? Kokio dydzio jie turi but, kai uzauga?
Maniskis atviram balkone auga... Jauciu reikia jau vaisius nuskint? Dengt nesiruosiu, o i kambari nest tuo labiau... bet jam jau turbut per salta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 rugsėjo 2010 - 08:50