fainulkos kokie maziukai
O su manim seklytem Greisi pasidalino, kartu su pomidorais.
Oi kokie faini baklažaniukai matosi, smagu laukti ir matuoti tuos centimetrus
O kazi kada jau juos galesiu skinti
leisk jiems užaugti , juk normalaus dydžio jie turi būti, pernai mano buvo čiut mažesni nei parduotuvėje, kad būna. Kažkur skaičiau, kad turi nebeblizgėti violetinė spalva, nes taip tai labai gražiai blizga, kol nesunokę. Nežinau kiek tiesos čia, gal kas žino daugiau
Aš jau pirmajį suvalgiau, niam niam. Antrasis irgi jau greitai bus valgomas.
QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 24, 13:21)
leisk jiems užaugti , juk normalaus dydžio jie turi būti, pernai mano buvo čiut mažesni nei parduotuvėje, kad būna. Kažkur skaičiau, kad turi nebeblizgėti violetinė spalva, nes taip tai labai gražiai blizga, kol nesunokę. Nežinau kiek tiesos čia, gal kas žino daugiau
nekantri esu, kai ka nors pirma karta auginu Paauge mano grazuoliai jau... ir jei tikrai visi uzaugs - bus super Nes jau po 4 vaisius ant kiekvieno augalo yra ir dar zydi
Sveikos.O mano baklažanai labai žydi, bet nemezga vaisių
QUOTE(viktner @ 2010 07 25, 08:04)
Sveikos.O mano baklažanai labai žydi, bet nemezga vaisių
Pas mane buvo dvi priezastys - per karsta ir vabzdziai nepatekdavo...kai atidengiau siltnami pilnai - pradejo vaisius megzti
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 24, 23:09)
nekantri esu, kai ka nors pirma karta auginu Paauge mano grazuoliai jau... ir jei tikrai visi uzaugs - bus super Nes jau po 4 vaisius ant kiekvieno augalo yra ir dar zydi
Suprantu pilnai tave, pati ir laukiu kai kažką naujo pasodinu. Va šiemet sodinau brokolius, na nesuprantu ,bet tokios mažos galvutės, kad net neapsimoka, tik vietą man užėmė, nes patys ir kopūstus praaugo . Tai va, augini ir mokaisi. Gero tau baklažanų derliaus
QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 24, 13:21)
Kažkur skaičiau, kad turi nebeblizgėti violetinė spalva, nes taip tai labai gražiai blizga, kol nesunokę. Nežinau kiek tiesos čia, gal kas žino daugiau
man rodos, aš skaičiau, kad kai nebeblizga, tai valgyt jų nebegalima Reik pasiknist internete, pasitikslint. Ale man kol kas neaktualu..
atsiprašau, jei suklaidinau, būtinai pasitikslint reik dėl to blizgėjimo, mano ir tik žydi , o tų vaisių kaži ar sulauksiu
Oho, jau valgot Mano geltonieji tai gero riešuto dydžio tik.