Mano ir medžiai galingi užaugo, o žiedų nėra, tai sakė kaimynė, kad žemė gali būti per riebi arba per karšta.Tai pirmadienį padarėm skersvėjuką - matysim savaitgalį kokie bus pokyčiai. Jei nebus šiemet baklažanų - parišiu ir aš su jais
O aš vis burnojau, kad maniškiai žydi, o nemezga, tai vakar apžiūrėjau ir radau bent 4 mažus baklažaniukus
Kaip smagu, o aš ir laukiu rytojaus ką rasiu
Tai va, mergaitės, vakar radau savo baklažanus apsikrovusius žiedais, reiškia tikrai per karštą jiems buvo . Dabar tik reik tikėtis , kad ir užmegs, tikiuosi, kad iki rudens užderės nors keli.
sulapnojm pirmaji baklazana.. skanuuu..
Aplenkei... mano maciau tik zydeti ruosiasi
QUOTE(madmuazele @ 2011 07 24, 14:59)
Aplenkei... mano maciau tik zydeti ruosiasi
keista Taigi sodinom panasiai
Pas mane beveik vieni Rosa Bianca, tik keli tradiciniai Black Beauty.
O tie Rosa Bianca derlingi kokie - siuo metu jau po penkis baklazanus ant krumo kabo Nuskyniau toki didoka, o seklyciu beveik ir nebuvo dar. Man labai patiko. Ir grazus kokie
Sveikos
Busiu naujoke sioj temoj, nes baklazanus teko uzsiauginti siemet pirma karta.
Pasirodom
Tas, kur jau matines spalvos matyt jau bus sunokes Tai dabar kyla klausimas, Ka is ju skanaus galima pagaminti?
Papildyta:
Sveikos
Pasirodom
Tas, kur jau matines spalvos matyt jau bus sunokes Tai dabar kyla klausimas, Ka is ju skanaus galima pagaminti?
Pasirodom
Papildyta:
Sveikos
Pasirodom
man skaniausi -įdaryti kepti ar ba tiesiog kepti riekelėmis ir ataušinti valgomi su varškės mase su prieskoniais ir česnakais
QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 25, 19:19)
Sveikos
nematau foto, bet baklazano odele turi buti blizgi. Jei blizgumo nebelieka, toks baklazana valgyt jau nerekomenduojama.
Uzkliuvo man tas zodis 'matine'
O man skaniausias troskinys su baklazanais Su malta mesa, daug baklazanu, paprikos, pomidoru, truputis cesnako.. net seile varva pagalvojus
QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 25, 21:19)
Sveikos
Pasirodom
Papildyta:
Pasirodom
Papildyta:
Mes tp pirma karta pasodinom siais metais,uzsimezge keli,visai dar maziukai,o zydi lb daug.Gal per karsta jiems? nors auga prie pat siltnamio duru..
As dazniausiai is baklazanu gaminu darzoviu "ikrus": orkaiteje iskepti baklazanus(be zieveles),pomidorus,paprikas (1:1:1). Pomidoru ir papriku zievele kol karsti greitai nulupti. Viska supjaustyti gabaliukais(nelb smulkiai)+ alyvuogiu aliejus+druska->viska sumaisyti.Skanu kaip ir siltas,taip ir saltas.
Taip pat baklazanus galima kepti ir prie saslyku,ant groteliu,folyje Skanaus!
QUOTE(saintlina @ 2011 07 25, 13:43)
keista Taigi sodinom panasiai
O tie Rosa Bianca derlingi kokie - siuo metu jau po penkis baklazanus ant krumo kabo Nuskyniau toki didoka, o seklyciu beveik ir nebuvo dar. Man labai patiko. Ir grazus kokie
Kaip smagu, kad jau ragaujat, kaži ar mūsų spės užaugti. Nors tetos klausiau sako, kad pas ją rugpjūtį jie ryškiai pradeda augti, tai lauksim ir mes , o jums - skanaus .
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2011 07 28, 18:41)
Kaip smagu, kad jau ragaujat, kaži ar mūsų spės užaugti. Nors tetos klausiau sako, kad pas ją rugpjūtį jie ryškiai pradeda augti, tai lauksim ir mes , o jums - skanaus .
Aš ir skaičiau , kad baklažanas tinkamas , kol odelė blizgi