Gal tie miniaturiniai tai Golden eggs? Nusipirkau ju seklu ir tikiuosi sulaukt derliaus. Labai jau jie man paveiksliuke patiko
QUOTE(Magic_girl @ 2011 01 31, 19:33)
Gal tie miniaturiniai tai Golden eggs? Nusipirkau ju seklu ir tikiuosi sulaukt derliaus. Labai jau jie man paveiksliuke patiko
situos auginau pernai... uzaugo derlius gal kokie 8-9 baklazaniukai, bet visi buvo nevalgomi - vien skura, o visus pilnas seklu... Taip sakant siais metais neauginsiu...
jei kas noretu - galiu padovanot seklas
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 31, 18:36)
situos auginau pernai... uzaugo derlius gal kokie 8-9 baklazaniukai, bet visi buvo nevalgomi - vien skura, o visus pilnas seklu... Taip sakant siais metais neauginsiu...
Kaip gaila kad uzaugo nevalgomi. Daug tada ju nedaiginsiu,tik pora pabandymui,nes siltnamis nedidelis. Gal dar kas auginot siuos baklazaniukus? Kaip derlius?
QUOTE(Ex @ 2011 01 31, 13:30)
To pačio vyruko (Gediminas Končius 'Mano šiltnamis') nuomonė apie baklažanus:
"Neverta vaikytis veislių įvairovės, nes visų veislių baklažanai skoniu mažai tesiskiria."
"Neverta vaikytis veislių įvairovės, nes visų veislių baklažanai skoniu mažai tesiskiria."
koks protingas vyrukas Ir aš jam visiškai pritariu
puikiausiai užauga šiltnamyje Auginau kartu su paprikom ir pomidorais, jokių išskirtinių sąlygų jie neturėjo.
QUOTE(Magic_girl @ 2011 01 31, 19:40)
Kaip gaila kad uzaugo nevalgomi. Daug tada ju nedaiginsiu,tik pora pabandymui,nes siltnamis nedidelis. Gal dar kas auginot siuos baklazaniukus? Kaip derlius?
as irgi pernai juos auginau, bet man nesunoko, liko balti ir kieti, niekam tike, zodziu.
QUOTE(saintlina @ 2011 01 31, 20:55)
puikiausiai užauga šiltnamyje Auginau kartu su paprikom ir pomidorais, jokių išskirtinių sąlygų jie neturėjo.
labai gerai, pameginsiu ir as labai megstam juos.kada juos geriausia seti?
QUOTE(RITUTE#1 @ 2011 01 31, 21:20)
kada juos geriausia seti?
jau kaip ir galima Aš pernai sėjau vasario vidury. Bet čia mergikės sako, kad anos anksčiau už mane pernaai baklažanus valgyt pradėjo Tai šiemet jau pasėjau.. tik kad negygsta, zarazos. Mano rinktos sėklos, tai gal sugebėjau sugadint, gal lekt pirkt greičiau reik
Aš laukiu pipiriukų sėklų, tai sėsiu į vieną dėžutę
QUOTE(Magic_girl @ 2011 01 31, 18:40)
Aš pernai auginau...veltui vietą tik užėmė-jokios naudos.
Jei kas nori ekspermentuoti-galiu sėklytes padovanoti