Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Adomo Brako dailės mokykla

Visų pirma, tai Labas visoms. Aš čia naujokė ax.gif taigi planuoju stot i Klaipėdos Adomo Brako dailės mokyklą, todėl būtų labai įdomu sužinot ką nors daugiau apie ja, nes nete sužinojau tik tiek, kad ji tokia yra... Tai vat, gal kuri nors yra ten mokiusis ar pažįsta ką nors kas ten mokėsi ? norėčiau iš kur nors gauti kokių nors atsiliepimu, bet niekur nerandu, todėl nusprendžiau kreiptis i jus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronetukax @ 2009 02 16, 16:41)
Visų pirma, tai Labas visoms. Aš čia naujokė ax.gif  taigi planuoju stot i Klaipėdos Adomo Brako dailės mokyklą, todėl būtų labai įdomu sužinot ką nors daugiau apie ja, nes nete sužinojau tik tiek, kad ji tokia yra... Tai vat, gal kuri nors yra ten mokiusis ar pažįsta ką nors kas ten mokėsi ? norėčiau iš kur nors gauti kokių nors atsiliepimu, bet niekur nerandu, todėl nusprendžiau kreiptis i jus  blush2.gif

Sveika:) as esu baigusi sia mokykla:) tai galeciau patarti:) kokios butet informacijos noretumete suzinoti?smile.gif
Atsakyti
sveiki
Nuo kokio amžiaus ten priima vaikučius?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 13, 14:05)
sveiki
Nuo kokio amžiaus ten priima vaikučius?

Vaikus priima baigus 4 pradines klases bendro lavinimo mokykloje
Atsakyti
Mokiausi tenais - labai senai tas buvo. Gal kokiais 92 metais baigiau. Buvo kad ir nebenorėjau lankyti. Bet bendravimas su mokytojais labai buvo įspūdingas. Vien Šmitas, Lūšis, skulptorius Narbutas ir kt. ko verti. Taip pat labai patiko vasaros stovyklos - važiuodavom į kitus miestus, buvom Kuldygoj.
Atsakyti

Labukas, atnaujinu tema. Butu gerai sulaukti daugiau ir issamesniu lankiusiu, baigusiu, tu, kuriu vaikai lanko, ar baige sia m-kla komentaru. M-klos puslapyje skaiciau, kad parengiamos klases rekomenduojamos 9-10 metu vaikams. Planuoju leisti savo dukryte kitamet, ji bus kaip tik tokio amziaus. Bet sako, kad per anksti. pati sia m-kla lankiau pries 20 metu, deje baigiau pora kl. mano klasiokai buvo 15-16, todel nesmagiai jausdavausi (pati buvau 12). Tad svarstau, ar dabar kas pasikeite, nes tuomet, pvz. meno istorija tekdavo konspektuoti, man sestokei tai buvo l sunku. Kazin, gal dabar destomi dalykai, labiau pritaikyti jaunesniems mokinukams??

Tiesa, teko girdeti, kad didzioji dalis mokytoju, ten dirba vos ne nuo m-klos isikurimo, ty truksta sviezaus vejo...
Atsakyti
Pasižiūrėjau mokytojai kokie ten dirba - kad pusę jau naujų atėjusių yra. O meno istoriją manau tebedėsto tas pats Šmitas smile.gif Man jis labai patiko ir jaučiu jam didelę pagarbą. Kaip ir daugumai buvusių ar esamų mokyklos pedagogams.
Atsakyti
Mano dukra baigė šią mokyklą pries keletą metų. Pradėjo ji būdama 3-kė. Pirmieji metai buvo parengiamieji. Dukra buvo labai patenkinta šia mokykla ir dėstytojais. Ypač dievino Lūšį ir Mėčių. Dabar pasikeitusi direktorė. Labai veikli moteris, vyksta daug projektinių renginių, išvykų į artimą užsienį.
Man tik (kaip mamai) nepatiko, kad pamokos vykdavao gana vėlai, paskutiniais metais baigdavosi 21,30 val. Budavo atveju, kad sarge užrakindavo mokyklą, o kokioj klasėj dar tupėdavo vaikų su praradusiais laiko nuovoką dėstytojais menininkais biggrin.gif . Vaikai labai patenkinti būdavo, ypač kai į juos dėstytojai kreipdavosi "kolegos" smile.gif Dar man nepatiko, kad diplominių darbų neatiduoda net ir praėjus keletui metų.
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2010 12 13, 17:47)
Mano dukra baigė šią mokyklą pries keletą metų. Pradėjo ji būdama 3-kė. Pirmieji metai buvo parengiamieji. Dukra buvo labai patenkinta šia mokykla ir dėstytojais.  Ypač dievino Lūšį ir Mėčių. Dabar pasikeitusi direktorė. Labai veikli moteris, vyksta daug projektinių renginių, išvykų į artimą užsienį.
Man tik (kaip mamai) nepatiko, kad pamokos vykdavao gana vėlai, paskutiniais metais baigdavosi 21,30 val. Budavo atveju, kad sarge užrakindavo mokyklą, o kokioj klasėj dar tupėdavo vaikų su praradusiais laiko nuovoką dėstytojais menininkais  biggrin.gif . Vaikai labai patenkinti būdavo, ypač kai į juos dėstytojai kreipdavosi "kolegos" smile.gif  Dar man nepatiko, kad diplominių darbų neatiduoda net ir praėjus keletui metų.

Musu dukryte taipogi lanko sia mokykla,mes tik antri metai,bet va tas velus pamoku tvarkarstis tikrai:((((((((bet ji su dideliu dziaugsmu ja lanko.Jei atvirai?tai mano neissilpildziusi svajone wub.gif dziaugiuosi,kad musu dukryte turi polinky Dailes sakai,tikiuosi,kad ji tai daro su meile ir didelemis svajonemis wub.gif
Atsakyti
Kaip ramu cia,negi niekas nenori pasidzaiugti vaikuciu pasiekimais:) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2010 12 13, 16:47)
Dabar pasikeitusi direktorė. Labai veikli moteris, vyksta daug projektinių renginių, išvykų į artimą užsienį.

Deja, naujoji direktorė Violeta Beresnevičienė kaip tik ir suinteresuota palaipsniui sunaikinti tai, kas visais laikais buvo šios mokyklos šerdis - aktyviai kuriančius dailininkus. Naikinamos jų dirbtuvės, jiems užkraunamos beprasmės administracinės užduotys, kai kurie priverstinai atleidžiami iš darbo. Ir viskas slepiama po "projektais", "išvykomis į užsienį" - iš pažiūros gražu, bet iš esmės visa tai reikalinga tam, kad būtų galima atsiskaityti Ministerijai, Švietimo skyriui, o surinkus reikiamą pliusiukų skaičių, į intelektualų-dailininkų-patyrusių pedagogų vietą pasodinti savo klano atstovus.
Aš už vaikus, jaunimą, Klaipėdą, o bendrąja prasme - už kultūrą. Liūdna, kad tokie dalykai vyksta mūsų mieste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adomas Brakas: 02 vasario 2011 - 22:09
Kad isspresti sia idinga situacija, kuo gali padeti tevai. Organizuokites, veikite bendrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 vasario 2011 - 22:14