Gabriele nepazistu Jusu seimos, bet siaubingai sukrete mane visa sita nelaime, visa diena skaitau visas temas nuo A iki Z, nezinau jau kiek nosiniu susniurksciau, siaubinga netektis, BEGALINE UZUOJAUTA TAU RI TAVO SEIMAI! Stirprybes Jums, istvermes, ir visapusisko vienas kito palaikymo! smagu kad sitiek daug zmoniu palaiko jus tiek moraliskai, tiek dvasisikai....negaliu net rasyti, klavisu nebematau per asaras, taciau turim atsisveikinti su Kevinuku galutinai, nekabinkit jo nuotraukeliu namie, nevartykit albumeliu, taip leisit jam ramiai iseiti.... man visai tai protu yra nesuvokiama, kodel toki mazuliuka, bejegi nekalta Angeleli.....nera teisybes sioje zemeje....juk jis niekuo nenusikalto, kad turejo palikti tevelius siaubinga netektis, siaubingai nepakeliamas skausmas, taciau Kevinukas liks visu musu sirdyse...
as labai noreciau aplankyti jo kapeli LT kai ji palaidosit....Stiprybes mamyte, begalines stiprybes ir istvermes....
Gabrieliuk, as cia taip nelabai gal graziai ir laiku, bet mes jau antra diena su vyru nedristam parasyt ir paklaust, o kada grysit i Lietuva ir ar vyks misios Alytuje? labai noretume ateit kartu su Jumis pasimelst uz Kevinuka...
Klausiu apie Alytu, nes kazkurioj temoj maciau, kad planuojat laidoti Alytuje...
Klausiu apie Alytu, nes kazkurioj temoj maciau, kad planuojat laidoti Alytuje...
Taip laidosim mes alytuj,pirmam alytuj antradieni,o baznycioj bus pirmadieni busim per nakti su Mazyliu Vidzgirio baznycioj
Papildyta:
NORIU DAR KARTA PADEKOTI JUMS UZ VISA SILUMA IR PALAIKYMA,IR NORIU ATSISVEIKINTI SU JUMIS,NES ISSKRENDAM I LT O TEN NETURESIU GALIMYBIU PRISEST PRIE NETO,APKABINU JUS SMARKIAI JUS TOKIOS SAUNUOLES
Papildyta:
NORIU DAR KARTA PADEKOTI JUMS UZ VISA SILUMA IR PALAIKYMA,IR NORIU ATSISVEIKINTI SU JUMIS,NES ISSKRENDAM I LT O TEN NETURESIU GALIMYBIU PRISEST PRIE NETO,APKABINU JUS SMARKIAI JUS TOKIOS SAUNUOLES
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 22, 02:06)
Taip laidosim mes alytuj,pirmam alytuj antradieni,o baznycioj bus pirmadieni busim per nakti su Mazyliu Vidzgirio baznycioj
o kelinta valanda laidosit?.. nes dabar pasimetem nezinom ar pirmadieni vakare ateit i baznycia ar antradieni atvaziuot ant kapu
+2009 02 22, 02:26-->
as tai galvoju ant kapeliu nuvaziuoti.....
QUOTE(medita @ 2009 02 22, 02:26)
o kelinta valanda laidosit?.. nes dabar pasimetem nezinom ar pirmadieni vakare ateit i baznycia ar antradieni atvaziuot ant kapu
as tai galvoju ant kapeliu nuvaziuoti.....
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 22, 01:44)
MAMYTES MIELOSIOS MES JAU NAMUOSE ,MISIOS BUVO SILTOS,ATEJO LABAI DAUG MAMYCIU,TEVELIU,DRAUGU .AS NEVERKIAU VISISKAI NESUGEBEJAU VERKTI NZN KODEL,AISKU SKAUSMAS ,ILGESYS MANO MAZYLIO LIKO NEPAKEICIAMAS.BET TIKIU JIS GRYS PAS MANE.
jau isverkei turbut visas asaras ... gyvenkit toliau , visus bucinius ir siluma atiduokite vyresneliui , tegu jis nepajunta tustumos
+2009 02 22, 01:26-->
Dar tiksli valanda nežinoma-parašysiu kai bus aišku viskas-žinoma jei turėsiu laiko
QUOTE(medita @ 2009 02 22, 01:26)
Dar tiksli valanda nežinoma-parašysiu kai bus aišku viskas-žinoma jei turėsiu laiko
QUOTE(Dijancikas @ 2009 02 22, 11:24)
lauksim kokiu nors ziniu..
Gabrieliuk, stiprybes tau ir tavo seimai, Lietuvoje. ten jau tu tikrai amziams atsisveikinsi su savo angeliuku, taciau jis visada bus tavo sirdy, manau ,kad tu laikais puikiai nes turi nuostabiu draugu kurie Jus palaiko,man labai malonu matyti , kad zmones nera abejingi kito nelaimeje,labai nusotabu kad jie idejo tavo saskaitele,kad paaukoti pinigeliu,juk jusu laukia dar ilgas kelias ieskant teisybes, taip pat labai nuostabus puslapis kevinukui atminti , beziurint ir beskaitant ji kiekviena karta rieda sakusmo asara,tu Saunuole Gabrieliuk nes laikaisi stipriai todel belieka dar karta palinketi tau stiprybes, viskas bus gerai, laikykites
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 22, 01:44)
MAMYTES MIELOSIOS MES JAU NAMUOSE ,MISIOS BUVO SILTOS,ATEJO LABAI DAUG MAMYCIU,TEVELIU,DRAUGU .AS NEVERKIAU VISISKAI NESUGEBEJAU VERKTI NZN KODEL,AISKU SKAUSMAS ,ILGESYS MANO MAZYLIO LIKO NEPAKEICIAMAS.BET TIKIU JIS GRYS PAS MANE.
Saunuole, puikiai laikeisi.Turi buti stipri del Lukucio O tavo Angelelis tikrai pas tave sugrys, tik duok tam laiko
Labai lauksim sugryztant...Stiprybes ir Lt..
Uzuojauta Gabrieliukui, stiprybes tau ir tavo seimai sia sunkia valanda. Tu esi labai stipri moteris kad taip gerai laikaisi, nepasiduok ir toliau, nes tavo vyrui ir Lukuciui dabar taves labai reikia xx
negaliu patiketi zinau, kad zodziai nelabai pades tokia sunkia akimirka, bet stiprybes jums zinot, as ta gydytoja savomis rankomis prismaugciau..