Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinukui atminti

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 21, 00:35)
MAMYTES JUS TIKRAI LABAI MUS PALAIKOT DUODAT MUMS STIPRYBES,MES NESIJAUCIAM VIENI IR ATSTUMTI
MAZYLIS MUSU DANGUJE SU KITAIS MAZAIS ANGELIUKAIS,MES PALIKOME JI RAMYBEJE,JIS GALI ILSETIS RAMIAI IR STEBETI MUS IS DANGAUS,BUTI MUSU SIRDELESE,AS LABAI TIKIU JAU SIA NAKTI JI SUSAPNUOSIU

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, taip wub.gif mazylis danguje dabar zaidzia su kitais angeleliais wub.gif ir sypsosi taip kaip musu atmintyje wub.gif
Atsakyti
Gabriele,tikrai taip ir bus,tu susapnuosi savo grazuji besisypsanti Angeliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 20, 23:35)
<...> AS LABAI TIKIU JAU SIA NAKTI JI SUSAPNUOSIU

ech... wub.gif
Atsakyti
OI ,KAD TIK SUSAPNUOCIAU JI SIANAKT,KAIP NORIU DAUG KA JAM PASAKYTI,IR PAMATYTI ,KAD JIS SYPSOSI MUMS MANO MAZIULIS MANO TURTAS KEVINUKAS
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 21, 00:48)
OI ,KAD TIK SUSAPNUOCIAU JI SIANAKT,KAIP NORIU DAUG KA JAM PASAKYTI,IR PAMATYTI ,KAD JIS SYPSOSI MUMS MANO MAZIULIS MANO TURTAS KEVINUKAS

as tau to taip nuosirdziai linkiu wub.gif
Atsakyti
Gabrieliuk,linkiu Tau to is visos savo sirdies...sapne isvysti savo maza,besisypsanti Angeliuka wub.gif

Atsakyti
butinai jusu mazasis Angelelis aplankys jus sapne juk jis zino kad amzinai liks jusu sirdutese!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Stiprybes tau Gabrieliuk....
Ramybes tavo ANGELIUKUI .... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Gabrieliuk-labai linkiu tau susapnuoti savo mazuti,tikiuosi,kad sapnavai wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
sveikos mamytes as tik vakar prisijungiau,kadangi kevinuko mirtis mane sokiravo,as pati turiu 8 menesiu pipiriuka,ir ysivaizduoju koks skausmas drasko gabrieliuko sirdele, bet tu turi buti stipri del lukucio jam reikia taves laikykis mieloji,zinau kad jokie zodziai nesugrazins tavo mazojo angeliuko,taciau mes visos su tavim, buk stipri,laikas uzgydo zaizdas,tikiuosi kad sianakt jau sapnavai savo mazuliuka kevinuka,stiprybes
Atsakyti
NESAPNAVAU SAVO MAZOJO AUKSIUKU,DABAR LAUKSIU NAKTIES KIEKVIENOS,KAD SUSITIKTI SAVO MAZUTI ANGELIUKA,IR TIKESIU JIS ATEIS JIS APKABINS MANE O AS JAM PASAKYSIU KAIP AS JI MYLIU IR KAIP MAN JO TRUKSTA,KAD JIS MANO MAZYTIS ANGELIUKAS cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
DEKUI MAMYTES ,KAD VIS JUS ESATE KARTU,KAD MUS PALAIKOTE ,KAD SUTEIKIATE MUMS TIKEJIMA IR DUODATE STIPRYBES
Atsakyti