Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinukui atminti

QUOTE(tamosiuke @ 2009 02 20, 15:05)
Gabrieliuk, as irgi negalejau pasidaryt savo mirusio sunelio nuotrauku...dar nebuvo skaitmeniniu ir fotoaparatas susuko juostele butent toj vietoj kur buvo mano maziukas verysad.gif As ant kapu vaziuodavau kiekviena diena....sapnuodavau kiekviena nakti....taip as jo gedejau, apsakyt sunku.... Kol kunigas pasake man baigti sitaip elgtis, nes maziukas niekaip negali palikt musu, as paprasciausiai su savo sielvartu ji saukdavau atgal....nezinau kiek cia tiesos, bet uzpirkau misias ir tyliai viena atsisveikinau su savo maziuku....palengvejo.... tiesa skaudet maziau nenustojo, bet nors jau sapnuot nustojau....
Laikykis 4u.gif  4u.gif

Vaje...uzjauciu, kad ir tau teko tiek prisikenteti.Tu tikra saunuole, kad galu gale radai jegu susitaikyti su skausmu ir paleidai savo Angeleli wub.gif
Atsakyti
console.gif Gabrieliuk, Stiprybes!!! Manau,mazylis siuncia zenkla,kad leistum jam iseiti.. Meldziu,kad susitaikymas su Jo netektimi Tau butu kuo lengvesnis.. Apkabink savo Lukuti,pabuciuok,Tu esi reikalinga jam..Tu esi reikalinga tiems,kas salia Taves..O Kevinuku dabar jau leisk pasirupinti Dievuliui ir Angeliukams..Tavo Angeliukui pas juos tikrai gerai..deginu zvakute ir prasau Dievulio suteikti Tau ir Tavo artimiesiems begalines stiprybes sia sunkia gyvenimo akimirka! Mintyse as Jus lankysiu daznai console.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 20, 12:03)
MUMS MAZYLIS VIS SIUNCIA ZINUTES BET JU NEGALIME SUPRASTI,BUVOM UZSAKE NUOTRAUKAS MAZYLIO BOOTSE,TAI SUGEDO APARATAS NEPATAISOMAI,IR BUVO TIK KEVINUKO DVI NUOTRAUKYTES,PERSONALAS LIEPE KUR NORS PASIDARYTI NUOTRAUKAS IR JIE ATIDUOS PINIGUS,VAKAR ZVAKUTE KURI DEGA PAS MUS PRIE MAZYLIO NUOTRAUKYCIU NUKRITI IR UZSIDEGE SPINTELE cray.gif  cray.gif  cray.gif KA TAI REISKIA

suneliui skirta,nukritusi zvakute ir iziebusi kita ugni,reiskia,kad mazylis jau nori iseiti is sio pasaulio,bet Jusu seima vis dar jo nepaleidzia....vis dar nesusitaikot su ta mintimi....zinau,suprantu jusu skausma(savo pirmaji sunu as palaidojau taip pat staiga ir netiketai,tik jau prabego labai daug metu..jau net 17 metu),bet mirusieji turi savo pasauli ir mes privalome juos isleisti i ji....Jusu vaikelis jau nori keliauti ir bando tai parodyti ,nusviesti kelia ir vaikisku nepiktu "oziuku" sitaip issireiskia....o tai kad sugedo tas aparatas turetu reiksti,kad jusu sunelis nori kad Jus ji prisimintumet savo sirdyse,o ne asromis laistytumet popieriu su juo atvaizdu,nenori,kad Jus zeistu skausmas ziurint i nuotraukas....
Laikykites,privalote buti stiprus,puikiai isivaizduoju siandienini Jusu skausma,deginu ir as zvakutes ir verkiu kartu su Jumis,nes Jusu skausmas man savas,suprantamas,deja negalim pakeisti gamtos desniu....gyvi ir mirusieji turi skirtingus pasaulius....mes visi atejus dienai is sio pasaulio pereisim i kita ir susitiksim savo mylincias ir mylimas sielas....as tuo tikiu....bet dabar mes dar reikalingi cia-mums dar ne laikas....musu misija dar nebaigta,bet as tikiu ir Jus tikekit-mes dar apkabinsim savus angelus tik jau nebe cia,o anapus....
Atsakyti
Gabrieliuk,dar karta tau begalines stiprybes,tokia sunkia sirdelei diena,nors ir esu labai toli,bet visa savo sirdimi esu su Jumis...stiprybes ir dar karta stiprybes...
Galvoje,skaitant ir isgyvenant kartu su Jumis,susideliojo tokie zodeliai....

Labai prasau,jau neliudek ir nebeverk mamyte...
As noriu besisypsancia tave matyti...
Zinau,kad tau dabar labai sunku,kad pavirtau angeliuku....
O danguje labai grazu,cia angeliuku daug mazu...
Cia silta,gera ir ramu,stebiu as jus kasdien ir man labai saugu...
Stebiu ir broli ir teveli...Kasdien siunciu stiprybes po laseli....
Ir saugosiu jus nuolatos mamyte,broli ir teveli....
Suzibo ryskiai danguje mana zvaigzdele...
Atsakyti
QUOTE(Midija @ 2009 02 20, 14:45)
Gabrieliuk,dar karta tau begalines stiprybes,tokia sunkia sirdelei diena,nors ir esu labai toli,bet visa savo sirdimi esu su Jumis...stiprybes ir dar karta stiprybes...

wub.gif wub.gif cray.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Midija @ 2009 02 20, 15:45)

nakty jums kelia zvaigzdele nusviesiu
grazioj dienoj-zuikuciu saules jus lydesiu
o kartais pasikinkes debeseli
jums seksiu is paskos su gusiu vejo

as cia-as niekur nedingau,
tiesiog i grazu angela as pavirtau
kai sypotes galiu skrajot lengvai
kai kalbate su manimi-jauciuosi nuostabiai

kai bus sunku-pasaukit jums padesiu
ar duosiu kelio krypti is virsaus
geles zieduose jums prazysiu
tik nebeverkit, jusu as prasau.....
Atsakyti

Zinau,

Kokie nuostabus zodziai...... wub.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Gabrielyte stiprybes Jums wub.gif
Atsakyti
Nerandu prasmingų žodžių, bet linkiu begalinės stiprybės, Gabrieliuk heart.gif Dega žvakelė...
Atsakyti

Kokie gražūs žodžiai wub.gif verysad.gif

Laikykis, Gabrieliuk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 20 vasario 2009 - 16:47
o jezau baisu net pagalvoti koks trapus ir skausmingas gali buti gyvenimas...nepazystu sios seimos bet asaros rieda upeliais perskaicius...stiprybes jusu seimai ir ramybes mazajam angeliukui angel_sadangel.gif
Atsakyti
Dieve, kaip gaila cray.gif

Uzuojauta jusu seimai, ir broliukui verysad.gif Visos bedos pasaulyje nublanksta pries toki skausma cray.gif

Stiprybes jums...
Atsakyti

cry.gif cry.gif cry.gif Kokie grazus zodziai

Gabrieliuk-sirdele,laikykis, zinau jokie zodziai nepades isgyventi sio skausmo,as tik galiu numanyti jusu skausma.
Kevinukas dabar jus visada stebes is dangaus,isties pagalbos ranka,paguos ir daug daug ka darys Jis jums is dangaus.
Dabar tu reikalinga savo vyrui,o ypac Lukuciui.
Didziausia uzuojauta,musu seima gedi su jumis cray.gif ,zinau,kad negalima raudoti ligai,reikia isleisti maziuka pas Dievuli,bet nesusilaikau nepravirkus.
Dega zvakute ir pas mus
Atsakyti