Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinukui atminti

Gabrieliukas mano sirdele verkia kartu su tavim cry.gif Mano Lukas tokio pat amziaus kaip ir tavo Kevinukas..ir net bijau pagalvoti, kas butu, jei buciau tavo vietoje..manau numirciau kartu su juo.. cry.gif

Manau, kad dabar Mazasis Angeliukas ziuri is virsaus ir liudi, kad teveliai ir broliukas sitaip kencia.. Manau, kad jis praso, jog neverktumet, nes jis visada bus salia Jusu, aplankys ir pabuciuos jus visada sapnuose..Tikrai pajausite, kai jis palies Jusu rankas ar paglostys Jusu galvas..
Jis niekada Jusu nepaliks...
Atsakyti
Uzuojauta abiem seimom Truksta zodziu, kelinta diena vis paskaitau tema bet niekaip zodziu i kruva nesudedu.. Kai rasaliukas pasake kokia nelaime ivyko gabrieliukui net kojos sulinko nuo sundaktariu aplaidumo ir tai jau ne pirmas toks atvejis toje pacioje ligonineje... cry.gif cry.gif cry.gif cray.gif cray.gif cray.gif
labai nuosirdi uzuojauta gabrieliukui, laikykites, bukit stiprus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Didžiausia užuojauta abejims šeimoms... Nežinau ir kokius žodžius rašyti, visi jie atrodo beprasmiški...
Atsakyti
Gabrieliuk, sirdele plysta perskaicius Jusu seimos skausma cry.gif Stiprybes Jums isgyventi sia sunkia netekti, sveikatytes Tau Gabrieliuk, tavo sunuciui ir vyrui. Laikykites, o mes melsimes, kad mazuliukui angeliukui butu gera ten aukstai. Tikiu, kad jis yra pats nuostabiausias Dievo angeliukas, Ji globoja ten aukstai Auksciausiasis ir mazuliukas ziuri ir saugo Jusu seimynele. Neliudekit, tikiu, kad mazutukui Ten tikrai silta ir gera, o pasibaigus gyvenimo kelionei sioje zemeleje, Jus visi dar susitiksit wub.gif Laikykites, viskas siame gyvenime praeina, pamazu praeis, nurims ir tas begalinis skausmas, o siltas atminimas visuomet gyvuos Jusu sirdutese. Meldziuosi uz Jusu seimynele ir pati nuostabiausia angeliuka wub.gif
Atsakyti
stiprybes, istvermes Jusu seimai ta skaudzia minute rytoj. verysad.gif

prisiminkit ji toki koks Kevinukas buvo iki tos lemtingos valandos..grazuti, mazuti, miela, linksma..ir dalinkites vien tik gerais prisiminimais po visko..tikim , kad ir ziniasklaida neduos ramubes dar ilgai..todel sunku bus prisiminus kiekviena diena vis pasakoti tuos faktus..bet viskam ateina pabaiga..uzsibaigs tie bylinejimaisi..duos JUsu seimai ir amzinaji atilsi Kevinukui RAMYBE.... Laikykites, nepaluzkit siuo nepakeliamai skausmigu momentu..dideles dideles stiprybes Jusu seimai..mazulis kiekviena diena yra su jumis ir bus..nepamirskit to IR TIKEKIT.. musu visas supermamu forumas su JUMIS..verysad.gif
na ka ir vel degam zvakele...

user posted image

Didziausia uzuojauta nuo ''Mes- Mazieji Siaulietukai'' kolektyvo..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 19 vasario 2009 - 14:54
Dieve,skaitau ir nesustoju verkusi cray.gif cray.gif cray.gif Stiprybes jums Gabrieliuk,labai,labai liudna ir baisu,uzuojauta didziausia jums cray.gif cray.gif cray.gif
Alialeks,laikykites,uzjauciu is visos sirdies,liudna labai,mamytes bukit stiprios cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Uzuojauta Alialieks ir Gabrieles seimai. Jokie zodziai nepalengvins skausmo... Atrodo viskas buna gerai....bet tereikia apsidairyti, ir pamatysi tiek skausmo aplinkui...baisiausia buna kai mirsta tokie mazi vaikuciai... gedime kartu su jumis, galvojame kiekviena diena, ir asaros byra vien nuo minciu...Zemai lenkiame galvas ir linkime jums dag daug stiprybes....
Atsakyti
Uzuojata alialeks
abiems seimoms stiprybes!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 19 vasario 2009 - 16:37
user posted image

Kuriuo keliu pasuktum, kur beeitum
Aš visados keliausiu su tavim...
Ar žemę glostytum, ar svajonėse skrajotum
Nepaliksiu nė akimirkai tavęs – tikėk manim.

Ar siaustų audros, galingi vėjai klyktų,
Aš būčiau dalelė tos antgamtiškos jėgos...
Nubučiuočiau tau veidą lietaus lašais,
Sumenkinčiau vėjo galią, globočiau tave visados.

Būčiau šiltas žiburėlis tamsioj nakty.
Kai šalta, tapčiau menka šiluma tavoj širdy.
Nuskraidinčiau į tavas svajones, kažkur link žvaigždžių,
Pakelčiau lig dangaus, lig tų jausmų, kurių pati neturiu.

Įžiebčiau nedidelę viltį, kai skęstum nevilty
Kai būtų liūdna, ašaras pakeisčiau šypsena
Atiduočiau paskutinį krislą džiaugsmo, esančio many
Praskaidrinčiau tavo sielą kiekviena nauja diena.

Jei baimė staiga apniuktų tave
Nebijok! Juk aš čia!
Ir skausmą, draskantį krūtinę
Išplėščiau su šaknim dėl tavęs!

Niekada nesijausi vienišas tarp žmonių
Ką bedarytum visada, visur aš esu.
Tik tyliai sušnabždėk: Kur tu?
Ir kantriai lauk... aš ateinu...

user posted image

Skausmas tėveliams palydėjus i kita pasauli savo vaikeli-žiaurus.skausmas kuris laikui begant nedingsta,o tik sumazeja.Kevinukas ir Alialeks vaikutis paliko visus čia ir išėjo ten kur juos apsups ir globos angeliukai.
Tėveliams jokie paguodos žodžiai nepadės,bet bent žinos,kad yra žmoniu liūdinčių ir ašaras liejančiu kartu su jais verysad.gif cray.gif
Liūdime kartu su jumis cray.gif
Stiprybės jums ir artimiesiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 19 vasario 2009 - 17:12
suprantu kad niekaqs nenumalsins jusu skausmo taciau zinokit kad daug zmoniu su jumis cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Tinar lb grazus zodziai... Zinau, kad nesumazins Gabrieliukes skausmo, bet gal nors siek tiek pades jai..

Gabrieliuke mes visos su tavim ir tavo Mazuoju Angeliuku..Gaila, kad nesu dabar Uk tikrai atvykciau palaikyti taves sia sunkia valanda..
Atsakyti