Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinukui atminti

QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 18:27)
Mano vaikas mire vakar. Jam buvo tik 2 metukai. Musu atvieju buvo atvirksciai. Pagulde i reanimacija su temperatura, pasirodo slapimo taku uzdegimas. Po trieju dienu norejo, jau perkelti i skyriu, bet pakilo temperatura ir per 3 dienas jis sudege nuo aukstos temperaturos. Mirties diagnozas gripas, kuri jis pagavo reanimacijoi. Buna ir taip. Sirdis plista, nezinau kaip as be jo dabar gyvensiu........

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 18, 23:16)
MAMYTES NUSPRENDEME VISGI KREMUOTI MAZYLI PENKTADIENI JEIGU SUSITARSIME,GAL TIKRAI GERIAU KAI MAZYLIUI DUOSIME RAMYBE IR PRISIMINSIME JI TOKI GRAZUTI IR LINKSMUTI KOKS JIS IR BUVO cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif RYTOJ VISKA PRANESIU JAU TIKSLIAI

Didziausia uzuojauta seimoms... Stiprybes Jums verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 18, 21:23)
STIPRI BANDAU BUTI ,BET NESIGAUNA cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif LUKUCIO GAILA JIS LIUDI BROLIUKO,LABAI .ATRODO JIS NESUPRANTA,BET VAKAR VAKARE SUPRATOM TIKRAI,KAD JIS VISKA SUPRANTA IR LABAI LIUDI,KLAUSIA BROLIUKO cray.gif  cray.gif  cray.gif KLAUSE KODEL PALIKOM JI LIGONINEJ MIEGOTI,KAD JIS PAMIRSO ZAISLIUKA PASIIMTI cray.gif  cray.gif  cray.gif

laikykites verysad.gif
Atsakyti
Giliausia užuojauta abiem mamytėm ir jų šeimoms.
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 18, 20:44)
MERGINOS ,MAMYTES MIELOSIOS GALI BUTI ,KAD ATIDESIM KREMAVIMA PENKTADIENIUI IR APLANKYSIT TIK URNUTE
NES JO KUNELIS ISIRS PER TAS DVI DIENAS cray.gif

O gal taip geriau, Gabrieliuk...

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 18, 21:23)
STIPRI BANDAU BUTI ,BET NESIGAUNA cray.gif 
cray.gif LUKUCIO GAILA JIS LIUDI BROLIUKO,LABAI .ATRODO JIS NESUPRANTA,BET VAKAR VAKARE SUPRATOM TIKRAI,KAD JIS VISKA SUPRANTA IR LABAI LIUDI,KLAUSIA BROLIUKO cray.gif  KLAUSE KODEL PALIKOM JI LIGONINEJ MIEGOTI,KAD JIS PAMIRSO ZAISLIUKA PASIIMTI cray.gif

Mazute, linkiu stiprybes...Kaip gaila Lukucio irgi...Skauda maziukui sirdele verysad.gif

QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 21:27)
Mano vaikas mire vakar. Jam buvo tik 2 metukai. Musu atvieju buvo atvirksciai. Pagulde i reanimacija su temperatura, pasirodo slapimo taku uzdegimas. Po trieju dienu norejo, jau perkelti i skyriu, bet pakilo temperatura ir per 3 dienas jis sudege nuo aukstos temperaturos. Mirties diagnozas gripas, kuri jis pagavo reanimacijoi. Buna ir taip. Sirdis plista, nezinau kaip as be jo dabar gyvensiu........

Dievuliau kaip baisu...KODEL?Uzuojauta labai diedele jusu seimai verysad.gif Uzdegsiu zvakute ir uz jusu vaikuti heart.gif
Atsakyti
MAMYTES MIELOSIOS MANO MAZYLI RYTOJ JAU VES I KREMATORIUMA,RYT PASKUTINI KARTA PAMATYSIME MAZYLI,ATSISVEIKINSIME ISBUCIUOSIU JI VISA,VISA IR PASAKYSIU KIEK JIS MAN BRANGUS IR KAIP MAN JO REIKIA IR TRUKSTA,SESTADIENI ATSIVESIME JI I BAZNYCIA URNUTEJE cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 19, 13:11)
MAMYTES MIELOSIOS MANO MAZYLI RYTOJ JAU VES I KREMATORIUMA,RYT PASKUTINI KARTA PAMATYSIME MAZYLI,ATSISVEIKINSIME ISBUCIUOSIU JI VISA,VISA IR PASAKYSIU KIEK JIS MAN BRANGUS IR KAIP MAN JO REIKIA IR TRUKSTA,SESTADIENI ATSIVESIME JI I BAZNYCIA URNUTEJE cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Gabrieliuk...Manau, kad teisingai nusprendei.Tavo Angeliukas tikrai zino, kaip jus visi ji mylit wub.gif Sypsosi jums is dangaus wub.gif Linkiu but stipriai, nes Kevinukui skaudu matyti tave paluzusia verysad.gif
Atsakyti
Stiprybes Tau ir visiems Jums wub.gif
Atsakyti
ALIALEKS stiprybes tau ir tavo seimai verysad.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 19, 12:11)
MAMYTES MIELOSIOS MANO MAZYLI RYTOJ JAU VES I KREMATORIUMA,RYT PASKUTINI KARTA PAMATYSIME MAZYLI,ATSISVEIKINSIME ISBUCIUOSIU JI VISA,VISA IR PASAKYSIU KIEK JIS MAN BRANGUS IR KAIP MAN JO REIKIA IR TRUKSTA,SESTADIENI ATSIVESIME JI I BAZNYCIA URNUTEJE cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Jis ta tikrai zino,mamyte tu jo brangiausia wub.gif wub.gif wub.gif Busime visi kartu sestadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 19, 13:11)

stiprybes jum verysad.gif
Atsakyti
alialeks, uzuojauta.
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 20:27)

Didziausia uzuojauta verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti