Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinukui atminti

QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 18:27)
Mano vaikas mire vakar. Jam buvo tik 2 metukai. Musu atvieju buvo atvirksciai. Pagulde i reanimacija su temperatura, pasirodo slapimo taku uzdegimas. Po trieju dienu norejo, jau perkelti i skyriu, bet pakilo temperatura ir per 3 dienas jis sudege nuo aukstos temperaturos. Mirties diagnozas gripas, kuri jis pagavo reanimacijoi. Buna ir taip. Sirdis plista, nezinau kaip as be jo dabar gyvensiu........

Jetau jetau, ir kodel tokia neteisybe siam pasauly cray.gif cray.gif cray.gif , kodel Dievas pasiima tokius mazucius teveliu dziaugsmus ??????????????
Uzjauciam ir liudim del jusu dvieju angeliuku verysad.gif . Stiprybes mazuciu seimoms verysad.gif verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Dieve kas darosi verysad.gif verysad.gif verysad.gif alialeksuzjauciu labai,stripyrbes mamytes jums ir jusu seimoms verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 18:27)
Mano vaikas mire vakar. Jam buvo tik 2 metukai. Musu atvieju buvo atvirksciai. Pagulde i reanimacija su temperatura, pasirodo slapimo taku uzdegimas. Po trieju dienu norejo, jau perkelti i skyriu, bet pakilo temperatura ir per 3 dienas jis sudege nuo aukstos temperaturos. Mirties diagnozas gripas, kuri jis pagavo reanimacijoi. Buna ir taip. Sirdis plista, nezinau kaip as be jo dabar gyvensiu........

Dieve Dieve,kaip skaudu,uzuojautu ir tau ir tavo seimai!!!Stiprybes tau!!!
kaip sunku islydeti tokius mazulius,sirdis plysta verysad.gif verysad.gif

Gabrieliuk,laikykis vaikeli,daug daug mamyciu tave palaiko...
Atsakyti
smile.gif+2009 02 18, 19:32-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2009 02 18, 19:32)
o Dieve kas cia vyksta blink.gif Nuosirdi uzuojauta ir Jusu seimai... net nerandu zodziu ka parasyt, nes vel esu soke...  unsure.gif

O DIEVE KAIP BAISU,KODEL ZEMEJE TOKIA NETEISYBE.VAIKAI TURETU LAIDOTI TEVUS,DIEVE,DIEVE.LABAI UZJAUCIAME JUSU SEIMA,STIPRYBES JUMS,JUMS JOS LABAI REIKES.MUSU ANGELIUKAI BUS SILCIAUSIAS MUSU PRISIMINIMAS.MANO SIRDYJE,MANO MAZULE GYVA.KA AS BEDARYCIAU, AR SU VAIKU EINU PASIVAIKSCIOTI,VISUR MATAU SALIA SAVO MAZAJA ANGELIUKE.SIRDIS PLYSTA IS SKAUSMO,KAD TOKIA NETEISYBE ZEMEJE.
NEPALUSKIT BRANGUS TEVELIAI,JUS TURIT ISLAIKYTI DIEVO SKIRTA EGZAMINA.
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 22:27)

stiprybes teveliams..kas cia dabar darosi..vienas po kito?

degam zvakute angeliukui.....Dievuleliau saugok mazus vaikelius.. cray.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 02 18, 18:26)
PENKTADIENI JI PAIMS IS LIGONINES IR VES I KOPLITELE 21 WESTBURY ROAD,BARKING.JIS BUS TEN IR SESTADIENI IR SEKMADIENI,PIRMADIENI 23D 11VAL JI VES I KREMATORIUMA IR ANTRADIENI 24D MES PASIIMSIME URNELE

as melsiuos...... cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 19:27)

dieve dieve, kas darosi ant sio svieto. kodel reikia tokiu maziuku ten virsuje cray.gif cray.gif cray.gif uzuojauta jusu seimai heart.gif stiprybes jums
Atsakyti
nuosirdi uzuojauta jums ir jusu seimoms mamytes verysad.gif ...daug stiprybes tokia sunkia netekties akimirka...
zvakele jusu maziesiems angeleliams...ramybes jiems aukstybese... verysad.gif verysad.gif
user posted image
Atsakyti

Uzjauciu jus labai Gabi! Laikykites! Ziaurus kartais gyvenimas. Visos mintys su jumis. Spaudzia sirdi Kevinuko mirtis. Daug stiprybes jum!
Jule verysad.gif [B]
Atsakyti
Nieko negaliu daugiau pasakyti tik kaip... verysad.gif
Labai Labai užjaučiu.
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 02 18, 21:27)

Uzjauciu Mamytes iki pat sirdies gilumos...sad.gif Zodziais nenusakysi to skausmo, kuri motina jaucia netekusi savo kudikio, nesvarbu koks mazas ar didelis jis butu... Jie bus ir gvens jusu sirdyje ir tik jus zhinosite kaip jusu angeliukui ten gera wub.gif !!! Dabar jie jusu sirdyse, jusu mintyse, jusu darbuose, visados su jumis...
Stiprybes Alialeks, Stiprybes Gabrieliuk!!! Mes su jumis kada tik jums prireiks!

As cia naujoke, bet mane sitos zinios labai giliai paveike ir priverte labai labai susimastyti. verysad.gif
Atsakyti
stiprybes abiejoms mamytems ir ju seimoms...
Atsakyti